Ajankohtaista

Miten meillä meni? Seinäjoen sisäänheittäjien katsaus menneeseen vuoteen.

Vuosi 2023 on ollut tapahtumien ja kokousten osalta jo lähes normaali, jos näin voidaan sanoa. Tämän vuoden aikana onnistuimme saavuttamaan lukuisia tilaisuuden järjestäjiä ja tapahtumatuottajia. Löysimme ihanteelliset tilat ja puitteet erilaisille tapahtumille tuleville vuosille Seinäjoelta.

Seinäjoen sisäänheittäjät Henni Välimaa ja Jenniina Palmu

Vuosi alkoi vauhdikkaasti messuilla ja asiakastilaisuuksilla

Seinäjoki Congressin alkuvuosi täyttyi heti tammikuusta lähtien erilaisista asiakastilaisuuksista, omista sekä muiden järjestämistä. Olimme alkuvuoden aikana mukana myyntitapahtumissa niin Kokkolassa, Vaasassa, Porissa kuin Helsingissäkin. Kevään kohokohta on tietysti aina Helsingissä järjestettävät Kongressimessut, jotka järjestettiin tänä vuonna juuri VR:n lakon aikana. Olemme tottuneet aina messuilla kertomaan Seinäjoen hyvästä sijainnista ja loistavista junayhteyksistä. Lakon aikaan tästä saatiinkin vitsailla asiakkaiden kanssa. 

Seinäjoki on tapahtumien suurkaupunki

Seinäjoki on tapahtumien suurkaupunki ja kesäisin kaupungin valtaavat erilaiset festivaalit. Viime vuosina kesäkuun alkua ovat täyttäneet erilaiset vuosikokoukset, kesäpäivätapahtumat sekä puoluekokoukset. Tämäkään vuosi ei ollut poikkeus, vaan erilaisia kokouksia ja muita tilaisuuksia riitti aina juhannusviikolle saakka. 

Juhannus on kesän ainoa rauhallisempi ajankohta Seinäjoella, muuten kaupunki ei kesäisin juurikaan hiljentyä kun perinteiset kesätapahtumat – Pohjanmaan SM-ralli, Keppihevosten SM-kisat, Provinssi, Tangomarkkinat, Vauhtiajot ja SolarSound – valtaavat kaupungin.  

Seinäjoki sai uuden sisäänheittäjän kesällä

Syksyllä Seinäjoki Congress sai remmiinsä uuden Seinäjoen sisäänheittäjä Hennin. Hennin taustat ovat vahvasti tapahtumatuottamisessa, markkinoinnissa ja myynnissä. Muutaman päivän perehdytyksen jälkeen saikin lähteä suoraan toiminnan keskipisteeseen – messuille tapaamaan ihmisiä!

Kesä vaihtui syksyyn ja asiakastilaisuudet & messut kutsuivat

Järjestimme Seinäjoella asiakastilaisuuden Raviskalla ja tutustumisreissun Kuortaneen Urheiluopistolle paikallisille toimijoille. Reissusta tykättiin kovasti ja Kuortaneen uudet minivillat saivat ihailua osakseen.

Syksyn upealla messukiertueella saimme esitellä Seinäjoen ainutlaatuisia mahdollisuuksia kokous- ja tapahtumakaupunkina Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa.

5 asiaa, jotka nousivat kiertueella puheenaiheeksi: 

 1. Seinäjoen keskeinen sijainti – Helsingistä ja Oulusta pääsee Seinäjoelle junalla vain 2h 40min. Seinäjoki on kokouskaupunkina kohde, jonne kannattaa matkustaa. 
  Seinäjoki – täydellinen kokouskaupunki >> 

 2. Väljyys – Seinäjoella on tilaa kokoustaa ja järjestää erilaisia tilaisuuksia. Kokousmiljööt ovat inspiroivia ja luontoa löytyy ympäriltä. Aiheesta löytyy myös blogi, jonka suosittelemme lukemaan. 
  3 inspiroivaa kokousmiljöötä Seinäjoella >> 

 3. ”Mahtuuko teille 150 hlö kokoustamaan?” Seinäjoella on upeat fasiliteetit kaiken kokoisille kokouksille. Lyhyesti siis: helposti mahtuu ja isommatkin tilaisuuden onnistuu.
  Tutustu 150hlö tiloihin >> 

 4. Miten Seinäjoki Congressin palvelu toimii ja missä asioissa voimme auttaa?  
  Näin toimii Seinäjoki Congress >> 

 5. Murre ja eteläpohojalaisuus. Elämykselliset kokoukset johtoryhmille, hallituslaisille ja pienemmille porukoille. Paikalliset puhujat ja esiintyjät puhututtivat myös! Congress auttaa löytämään kokouksille paikalliset talentit >>

Timanttisia vinkkejä ja uusia tapahtumatiloja

Syksyllä teimme myös kovasti töitä markkinoinnin, PR-tuotteiden, brändi-ilmeen ja messuosaston kanssa ja samalla uudistimme myös esitteemme. Tästä lisää myöhemmin, mutta siitä tuli kyllä todella hieno. Uutiskirjeitä saimme lähettää ympäri Suomen yhteensä yhdeksän ja näitä on luettiin todella hyvin. Jos et ole vielä uutiskirjeen tilaaja ja haluat jatkossa timanttisia vinkkejä tilaisuuksien järjestämisestä ja Seinäjoen tapahtumatilojen uusista tuulista, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi täältä >>

Ollaan myös somessa aktiivisia, joten verkostoidutaanhan myös digimaailmassa?

Hyvät yhteistyökumppanit takaavat onnistuneen tilaisuuden

Meidän on helppo hehkuttaa Seinäjokea upeana kokous- ja tapahtumakaupunkina, sillä meillä on hyvät yhteistyökumppani, upeita tiloja, ensiluokkaiset puitteet ja maan parasta palvelua! Suuret kiitokset upeille yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat avainasemassa onnistuneiden tilaisuuksien toteutumisessa. Heidän ammattitaitonsa ja laaja osaamisensa varmistavat, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja täydellisesti toteutettu. Yhdessä muodostamme huikean tiimin, joka tekee Seinäjoesta paikan, missä kokoukset ja tapahtumat ovat maan parhaita!

Meihin, Seinäjoen sisäänheittäjiin, voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä jos Seinäjoki kiinnostaa kokous- ja tapahtumakaupunkina! Olemme maksutta apunasi.

Tapahtumaterkuin Seinäjoen sisäänheittäjät
Henni Välimaa
0505421469 
henni.valimaa@seinajokicongress.fi

Jenniina Palmu
040 7798809
jenniina.palmu@seinajokicongress.fi