Seinäjokisali kokoustila Seinäjoki

Seinäjokisali

Akustiikaltaan kaupungin paras sali

Seinäjokisali luo hyvät puitteet niin konserttien, juhlien, seminaarien kuin kokoustenkin järjestämiseen.

Istumapaikkoja salissa on 410 hengelle ja tilassa on huomioitu myös esteettömyys – pyörätuolipaikat sijaitsevat salin etuosassa, ja salissa on induktiosilmukka. Salin kokoustekniikkaa on nykyaikaistettu vuonna 2018 ja salin akustiikka saa suitsutusta myös ammattimuusikoilta.

Aula- ja näyttelytilaa on salin lähellä runsaasti, ja valoisassa ravintola-kahviossa on paikkoja 150 asiakkaalle. Näkymät jokirannan suuntaan ovat upeat. Kesäisin ikkunoista näkyy vehreä jokimaisema ja talvisin joen toisella puolella sijaitseva Framin ranta on kauniisti valaistu. Kampustalon rannassa on myös ulkoilmakatsomo, jossa voi viettää esimerkiksi lauluiltoja kesäisin.

Tarjoiluista Kampustalolla vastaa Sodexo, jonka kautta voit tilata niin konserttien väliaikatarjoilut kuin kokouseväätkin.

Seinäjokisalia ja Framin auditorioita hyödynnetään myös isommissa tapahtumissa yhteiskäytössä. Matka talojen välillä, joen ylittävän sillan kautta on vain 300 metriä. Pieni happihyppely kesken seminaaripäivän piristää kummasti.

Asiakkaidemme kokemuksia Seinäjokisalista

Tilat toimivat hyvin. Saimme positiivista palautetta seminaarin automaattisesti "liikkuvuudesta". Toki aurinkoinen sää suosi meitä kahden päivän ajan, joka varmasti vaikutti palautteeseen.
Auditorio oli juhlava ja tekniikka toimi erinomaisesti. Palvelu ylipäänsä molemmissa tiloissa (Seinäjokisalissa ja Framilla) oli joustavaa, ripeää ja ystävällistä.

Anne-Mari Jussila, UKK-instituutti
Seinäjokisali
Kokous- ja seminaaritilatNäyttely- ja messutilat
Yleisömäärä
410hlö
Tilojen koko
180m2
Ruokailijoiden määrä
140hlö

Seinäjokisali
Kalevankatu 35
60100, Seinäjoki
puh. 044 7679 071

Kahvila- ja ravintolapalvelut Sodexo
puh. 050 477 6688
seamk.kampus.FMS.FI@sodexo.com

 

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomiat.