Näin toimii Seinäjoki Congress

Kokoustila kateissa?

 

Me Seinäjoella uskomme, että kokoustamisen kuuluu olla mukavaa. Kartoitamme tilat maksutta puolestasi, jotta sinun olisi helppo tulla meille.

Kokoustila voi joskus olla kiven alla. Kun omat ja tutuilta tulleet vinkit on koluttu loppuun, heitetään hakukoneisiin taikasanoja kuten kokoustilatjuhlatilatyky-päiväjuhlapaikat, tai virkistyspäivät.  Pandoran lippaan läpikäynti alkaa ja selaamiseen puutuu helposti. Pitäisi jo lähettää kutsuja ja suunnitella majoitusta ja kulkemisia, oheisohjelmaakin olisi mukava löytää.

Tähän vaiheeseen me tulemme avuksi. Visiomme on nostaa Seinäjoki kokouskaupunkien tähtikärkeen ja kartoitamme maksutta tilaisuudelle tai tapahtumalle parhaat puitteet. Lue alta kuinka palvelumme toimii.

1. Kerro meille suunnitelmasi

Ei ole väliä, kumpi löytää toisensa ensin, me vai sinä, arvoisa asiakas. Teemme toimintaamme näkyväksi messuilla, uutiskirjeissäsomessa ja kotisivuillamme. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitsemaililla tai vaikka yhteydenottolomakkeella. Usein mekin etsimme tilaisuuksia järjestäviä tahoja, ja sinut löydettyämme heitämme ilmoille ajatuksen josko ensi kerralla kokoustettaisiin tai järjestettäisiinkin tilaisuus Seinäjoella. Tässä vaiheessa tiedustelemme seuraavia faktoja:

 • Järjestäjän tiedot
 • Tilaisuuden nimi ja luonne (kokous, yritysjuhla, tyhy-päivä, pikkujoulut, gaala, luokkakokous jne.)
 • Tilaisuuden ajankohta ja kesto
 • Arvioitu osallistujamäärä
 • Minkälainen tila on etsinnässä (kokoustila, ryhmätyötila, näyttely- tai messutila, iltajuhlatila…)
 • Oheispalvelut, kuten majoituskuljetus ja esiintyjät
 • Onko mielessä jo jokin tietty kohde (katso kaikki 15 kohdettamme esitteestämme)
 • Tarjousten deadline

Kurkkaa yhteydenottolomakkeemme >>

 

2. Jalostamme ideasi tarjouspyynnöiksi

Tässä vaiheessa sinä voit nauttia kupin kuumaa ja keskittyä itse tilaisuuden sisältöön. Voit vilkaista ohimennen tilaisuuden järjestäjän muistilistaa, kun me juoksemme puolestasi kokoon toiveidesi mukaiset tarjoukset. Tuomme ne näytille ja mikäli kaikki on kunnossa, voidaan siirtyä toteutukseen. Tässä kohtaa me astumme sivuun ja annamme ohjat kaupungin kokous- ja tapahtuma-ammattilaisten käsiin. Mikäli kuitenkin jotain kysyttävää tulee, olemme mielellämme vielä apunanne. Huolet ja pattitilanteet ratkeavat aina helpommin kun ne jakaa jonkun kanssa.

Selaa kohteita täällä >>

 

3. On sinun vuorosi nauttia onnistuneesta päivästä

Järjestelyt ovat kohdillaan. Väki saapuu paikalle ja tilaisuus hoituu ammattitaidolla huolellisesti suunnitellun ohjelman, oikeanlaisten tilojen ja palvelualttiin henkilökunnan myötävaikutuksessa. On aika pistää hommat pakettiin ja käydä läpi tilaisuuden onnistumisia. Kysymme, miten järjestelyt sinusta sujuivat ja oliko jotain mitä voisimme tehdä ensi kerralla toisin? Välitämme terveiset myös kokouskumppaneillemme. Mikäli tiedossa on jo seuraavia tilaisuuksia, joiden toteutumispaikkana Seinäjoki voisi toimia, laitamme päivän kalenteriin ja olemme teihin taas yhteydessä, kun on aika viestitellä onnistuneen kokouksen tai tapahtuman merkeissä!

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi tilaisuus!

Henni Välimaa

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta ja palvelumme ovat maksuttomia.
Ollaanhan yhteydessä!

Terkuin,
Seinäjoen sisäänheittäjä Henni Välimaa

0505421469
WhatsApp
henni.valimaa@seinajokicongress.fi
Jätä yhteydenottopyyntö 
Varaa aika suoraan kalenteristani

Juhlatilat, kokoustilat, seminaarit Seinäjoella: Loistava paikka järjestää tapahtumia!

Seinäjoella on tarjolla monipuolisia juhlatiloja, kokoustiloja ja seminaaritiloja erilaisiin tilaisuuksiin. Kaupungissa on useita viihtyisiä hotelleja, ravintoloita sekä näyttely- ja messutiloja, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Juhlatilat Seinäjoella ovat monipuolisia ja sopivat niin pienempien juhlien kuin suurempien yritystapahtumienkin järjestämiseen. Hotellit ja ravintolat tarjoavat laadukkaita palveluita sekä herkullista ruokaa, joten voit luottaa siihen, että tilaisuutesi sujuu ammattitaidolla.

Kokoustilat Seinäjoella taas soveltuvat hyvin erilaisten työ- ja liiketapaamisten järjestämiseen. Tiloihin on saatavilla nykyaikainen teknologia ja tarvittava varustelu. Voit valita sopivan kokoisen tilan riippuen osallistujamäärästäsi.

Seminaaritilat Seinäjoella ovat myös hyvin varusteltuja ja toimivia. Ne mahdollistavat tehokkaan tiedon jakamisen sekä vuorovaikutuksen osallistujien kesken. Tarvittaessa voit myös saada apua tilaisuutesi suunnitteluun ja järjestämiseen Seinäjoki Congressilta, joka auttaa kartoittamaan tarvittavat tilat maksutta!

Seinäjoella on myös hyvät liikenneyhteydet, joten tilaisuuteesi on helppo saapua niin läheltä kuin kauempaakin. Kaupungissa on myös paljon nähtävää ja koettavaa, joten voit yhdistää tilaisuuteesi vaikka mukavan vapaa-ajan ohjelman.

Seminaarin järjestäminen: Miten löytää täydellinen tila seminaarille?

Oletko seminaarijärjestäjä ja etsit täydellistä tilaa tulevalle seminaarille? Lue, miten voit löytää juuri sopivan tilan tapahtumallesi.

 1. Määrittele tarpeesi: Ennen kuin aloitat tilojen etsimisen, mieti millaisia tarpeita sinulla on. Kuinka monta osallistujaa odotat? Tarvitsetko erillisiä ryhmätyötiloja? Onko tarvetta teknisille laitteille, kuten projektorille tai äänentoistolaitteille?
 2. Sijainti: Valitse sijainti, joka on kätevä sekä osallistujille että puhujille. Hyvät liikenneyhteydet ja mahdollisuus pysäköintiin ovat tärkeitä tekijöitä. Lisäksi kannattaa huomioida lähialueen hotellien ja ravintoloiden saatavuus.
 3. Tilan koko: Arvioi tapahtuman luonne ja valitse sen perusteella sopiva tilan koko. Liian pienessä tilassa osallistujat eivät mahdu mukavasti, kun taas liian suuressa tilassa voi syntyä hukkatilaa.
 4. Varustelu: Tarkista, että valittavalla kokoustilalla on kaikki tarvittava varustelu tapahtumaasi varten. Tämän lisäksi voit selvittää, onko tilassa tarjolla esimerkiksi langaton internet-yhteys tai mahdollisuus järjestää catering-palveluita.
 5. Hinta ja budjetti: Määrittele tapahtumasi budjetti ja vertaile eri kokoustilojen hintoja. Muista ottaa huomioon myös mahdolliset lisäkulut, kuten teknisen henkilökunnan palkkaaminen tai ylimääräisten palveluiden käyttö.
 6. Referenssit ja arviot: Ennen lopullisen päätöksen tekemistä kannattaa tutustua muiden asiakkaiden kokemuksiin kyseisestä tilasta. Voit lukea arvosteluja verkosta tai pyytää suosituksia kollegoilta.
 7. Varaus ja sopimus: Kun olet löytänyt täydellisen kokoustilan, varaa se hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Varmista myös, että saat kirjallisen sopimuksen tilavuokrasta ja muista palveluista.

Juhlatila vuokraus: Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen päätöksen tekemistä?

Juhlatilan vuokraaminen voi olla iso päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. Ennen kuin teet lopullisen päätöksen, on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja.

Mieti tapahtumasi luonnetta ja tarpeitasi. Kuinka monta vierasta odotat? Tarvitsetko tilaa tanssimiselle tai esiintymislavalle? Onko tarvetta erillisille kokoustiloille tai pysäköintipaikoille? Määrittelemällä tapahtumasi vaatimukset etukäteen voit helpottaa sopivan juhlatilan löytämistä.

Budjetti on tärkeä tekijä. Mieti, kuinka paljon olet valmis käyttämään juhlatilaan. Hinta vaihtelee tilan koosta, sijainnista ja varustelutasosta riippuen. Muista myös ottaa huomioon mahdolliset lisäkustannukset kuten siivous- tai vakuutusmaksut.

Tutustu erilaisiin juhlatiloihin ja niiden tarjoamiin palveluihin. On hyvä vertailla eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä. Anna Seinäjoki Congress auttaa sinua tässä prosessissa. Kartoitamme tilat maksutta. Sopivan juhlatilan vuokrauksen ei tarvitse olla vaikea tehtävä! Seinäjoki Congress auttaa mielellään juhlatilan löytämisessä ja vuokrauksessa!

Seminaarin järjestäminen: Parhaat vinkit onnistuneeseen tilaisuuteen

Seminaarin järjestäminen voi olla haastavaa, mutta oikeilla lähestymistavoilla voit varmistaa tapahtuman onnistumisen. Tässä muutamia vinkkejä luovuuden ja toimivuuden lisäämiseksi seminaarin järjestelyissä:

 1. Suunnittele tarkasti: Aloita suunnittelu ajoissa ja laadi selkeät tavoitteet sekä aikataulu seminaarille. Mieti myös, mitkä ovat osallistujien odotukset ja tarpeet, jotta voit räätälöidä ohjelman heille sopivaksi.
 2. Valitse inspiroiva paikka: Seminaarin pitopaikan valinta vaikuttaa osaltaan osallistujien motivaatioon ja innostukseen. Valitse tila, joka tukee luovaa ajattelua ja tarjoaa mukavat puitteet keskusteluille ja verkostoitumiselle.
 3. Kutsu kiinnostavia puhujia: Etsi asiantuntijoita tai mielenkiintoisia henkilöitä, jotka voivat jakaa ajankohtaista tietoa tai inspiroida osallistujia uusilla näkökulmillaan. Monipuoliset puhujavalinnat pitävät yleisön mielenkiinnon yllä.
 4. Hyödynnä interaktiivisia menetelmiä: Perinteisten luentojen sijaan kannusta osallistujia aktiiviseen osallistumiseen. Käytä esimerkiksi ryhmätöitä, keskusteluja, työpajoja tai case-esimerkkejä. Tällaiset interaktiiviset menetelmät edistävät luovuutta ja innostavat osallistujia jakamaan omia ajatuksiaan.
 5. Luo verkostoitumismahdollisuuksia: Seminaarit ovat myös loistava tilaisuus verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. Järjestä taukoja ja illanviettoja, joissa osallistujilla on mahdollisuus tutustua toisiinsa rennommassa ilmapiirissä.
 6. Tarjoa inspiroivia materiaaleja: Valmistele seminaariin liittyviä materiaaleja etukäteen, kuten esityksiä tai artikkeleita, jotka voivat auttaa osallistujia valmistautumaan tapahtumaan ja syventymään aiheeseen ennen seminaaria.
 7. Kerää palautetta: Muista pyytää palautetta seminaarin jälkeen osallistujilta. Tämän avulla saat arvokasta tietoa siitä, mikä toimi hyvin ja mitkä asiat voisi parantaa tulevia tapahtumia varten.

Luovuuden ja toimivuuden yhdistelmällä voit järjestää onnistuneen seminaarin, joka tarjoaa osallistujille uusia oivalluksia ja innostusta. Huolellinen suunnittelu, inspiroiva ohjelma ja interaktiiviset menetelmät auttavat varmistamaan tapahtuman laadun. Muista myös hyödyntää palautetta kehityksen tueksi tulevia seminaareja varten.

Vuokraa juhlatila, joka jättää vieraillesi unohtumattoman muiston!

Seinäjoki Congress kartoittaa juhlatilat maksutta,  ota yhteyttä!

Seinäjoki Congress auttaa kartoittamaan sopivan tilan tai tilat tapahtumallesi, oli kyseessä sitten kokoustila, juhlatila tai seminaari. Seinäjoelta löytyy valinnanvaraa isojenkin tapahtumien järjestämiseen ja autamme kartoittamaan sopivat tilat tarpeidesi mukaan ilmaiseksi!

Lisäksi tarjoamme apua ideasi jalostamisessa tarjouspyynnöiksi. Jos et ole varma miten lähestyä potentiaalisia tilanomistajia tai miten esittää toiveesi selkeällä tavalla, me autamme sinua siinäkin. 

Joten älä enää mieti, vaan ota yhteyttä Seinäjoki Congressiin ja kerro meille suunnitelmasi. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan juhlatilan, joka jättää vieraillesi unohtumattoman muiston! Vuokraa juhlatila Seinäjoelta!