atria lounge oma sp stadion seinäjoki kokouspaikka juhlatila kokoustila pikkujoulut

OmaSp Stadion

Suomen kaunein jalkapallostadion

OmaSp Stadionin muuntuvat tilat mahdollistavat niin suuret 10 000 hengen ulkoilmatapahtumat, konsertit, festarit, tyky- ja tyhypäivät kuin myös pienempien ryhmien kokoukset, seminaarit, iltatilaisuudet, häät ja muut perhejuhlat.

Stadionilta löydät tyylikkäät, monipuoliset ja muunneltavat kokoustilat 40-1000 henkilön tilaisuuksiin. Käytössäsi ovat moderni Atria Lounge, rento Carlsberg Sportsbar, tyylikäs SJK Lounge sekä tietenkin OmaSp Stadionin vetonaula, jalkapallokenttä! Stadionilla voit järjestää myös katsomokokouksen ulkotiloissa lämmitetyillä penkeillä istuen.

Vuonna 2022 OmaSp Stadionin etupihalle rakennettiin kiinteä iso lava suurtapahtumien ja konserttien entistä helpompaa järjestämistä ajatellen. Samalla laajennettiin sekä toisen että kolmannen kerroksen ravintolatiloja rakentamalla isot lasitetut katsomoterassit. Ravintoloiden kapasiteetti tuplaantui laajennuksen myötä.

OmaSp Stadionilla on modernilla tyylillä sisustettua ravintolatilaa kuin rento sporttibaari. Tilat mahdollistavat toimivat kokouspäivät ja tyylikkäät juhlatilaisuudet kuin vapaamuotoiset ja rennot tapahtumat, kuten yritys- tai perhejuhlat.

OmaSp Stadion
Kokous- ja seminaaritilatNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
10000hlö
Tilojen koko
180m2
Ruokailijoiden määrä
300hlö

OmaSp Stadion
Alaseinäjoenkatu 15
60220 Seinäjoki
puh. 050 572 8177

Asiakkaidemme kokemuksia OmaSp Stadionilta

OmaSp Stadionin tilaisuutemme meni mainiosti. Kuten aiemmatkin tilaisuudet siellä. Miljöötä ihasteltiin, useampi oli ensimmäistä kertaa käymässä. Ruoka oli erityisen hyvää!

Satu Kosonen, Posti Oy

Lähde videon muodossa kierrokselle OmaSp Stadionin tiloihin

Henni Välimaa

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta ja palvelumme ovat maksuttomia.
Ollaanhan yhteydessä!

Terkuin,
Seinäjoen sisäänheittäjä Henni Välimaa

0505421469
WhatsApp
henni.valimaa@seinajokicongress.fi
Jätä yhteydenottopyyntö 
Varaa aika suoraan kalenteristani