Referenssit

Annetaan asiakkaiden puhua puolestamme

Asiakaspalautteet

Kiitos paljon maan mainiosta palvelusta – vinkkaan ehdottomasti muillekin sinusta ja vien palvelustanne vain hyvää sanomaa eteenpäin. Ollaan kuulolla! <3

Palvelu oli erittäin hyvää. Saimme hyvin tietoa ja kaikki toimi todella hyvin. Tapaamisten jälkeen, jäi aina iloinen ja positiivinen mieli. Mahtavaa, että tällainen palvelu on olemassa, kiitos!

Ihanaa, kun on tällainen palvelu! En tunne Seinäjokea yhtään, joten hyvä saada apua ja paikallistuntemusta.

Tilausajokuljettajat ry järjesti Seinäjoella syyskokouksen! 🚌

Huikeat puitteet kokoukselle ja yöpymiselle takasi Hotelli Alma. Kokouksen jälkeen kokousporukka kävi tutustumassa Härmän Liikenteen toimintaan ja sehän oli myös vallan mainio tapaaminen. 

“Oli erinomainen tapahtuma kerta kaikkiaan. Hieno hotelli, hyvä puhuja ja Härmän Liikenteestä tietysti kaikki olivat haltioissaan. Seinäjoki Congressin palvelu oli erinomaista ja asiakaslähtöistä kerta kaikkiaan. Apua ja vinkkejä sai helposti.”

Tilausajokuljettajat ry:n Kimmo Wiren

 

Kiitos referensseistä!

On todella ilahduttavaa saada palautetta palvelustamme, sillä palaute auttaa jatkamaan hyvää työtämme, mutta auttaa meitä myös kehittymään. Kiitos jokaiselle meidän kanssa asioineelle – on ollut ilo tehdä yhteistyötä teidän kanssa!

Henni Välimaa

myyntipäällikkö ja Seinäjoen sisäänheittäjä

Voisinko auttaa myös sinua? Ollaan yhteydessä.

Me kartoitamme maksutta puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Me tunnemme Seinäjoen seudun, joten meiltä löytyy paikallistuntemusta!

Tapahtumaterkuin,
Seinäjoen sisäänheittäjä
Henni Välimaa
Puhelut 0505421469
WhatsApp
henni.valimaa@seinajokicongress.fi

Verkostoidun mielelläni myös LinkedInissä >>