seinäjoki vuokrattavat saunatilat kokoustilat

Saunatilat seinäjoki

Vuokrattavat saunatilat

Suomi on saunojen ihmemaa ja niin on myös Seinäjoki – saunojen ihmekaupunki. Saunoja saattaa olla enemmän kuin ihmisiä itse ja sekaan mahtuu monenlaista saunaa, mutta tässä niistä kermat päältä.

kuortaneen urheiluopisto sauna saunatilat seinäjoki congress kokoustilat

Hotel Sorsanpesän

Nappo-sauna on juuri remontoitu Jokiranta-kokoustilan, johon kokoustajia mahtuu jopa 14, yhteydestä löytyvä saunatila. Sauna ei kalpene kilpailijoidensa rinnalla uusilla pinnoillaan ja ohittaa monet uima-altaallaan. Tiukoiksi lämpiävät löylyt viilentää uima-allas, jossa vähän aikuisempikin nuortuu, ainakin henkisesti.

saunatilat seinäjoki

Original Sokos Hotel Lakeuden 

saunatilat ovat levittäytyneet pitkin hotellia. Kaksi pienempää saunaa löytyvät hotellin kellarikerroksesta. Kellarisauna 1 sopii hyvin pienelle saunaporukalle, kun taas Kellarisauna 2 sopii myös kokouksille mainiosti Kellarikapsun löytyessä vierestä. Kellarisauna 1:n mahtuu 15 henkeä ja Kellarisauna 2:n 10 henkeä kokoustelemaan ja saunomaan. Hotellin 8. kerroksesta löytyy saunaltaan ja kabinetiltaan henkeä salpaavan tyylikäs Vinttikapsu ja –sauna. Vinttikapsusta ja sen terassilta aukeaa upeat näkymät Seinäjoen ylle. Vinttikapsuun voit saada 16 hengen kokoukset ja kesäaikana terassille mahtuu jopa 30 henkeä.

Original Sokos Hotel Vaakunan

 Puhti– ja Virta-saunatiloihin mahtuu kerralla 15 henkeä lämpöisiin löylyihin. Kumpikin sauna on omaa nimeään kantavien kabinettien vieressä, joten tunnelmalliset ja rentouttavat kokoukset ovat enemmän kuin mahdolliset.

alma uusi saunatila saunatilat seinäjoki

Hotelli-Ravintola Alman

laajennusosan Toiska-saunakabinetissa kokoustat ja nautit porukan kanssa tunnelmasta omasta rauhassa. Ruokailut juomineen saat näppärästi tilattua suoraan tilaan tai voitte halutessanne ruokailla myös ravintolasalissa. Myös Alman Tornisviitti sopii illanistujaisiin, sviitti soveltuu hyvin 10 hengen kokouksille ja muistuttaa saunomisen rentouttavasta vaikutuksesta.

kuortaneen urheiluopisto sauna saunatilat

Kuortaneen Urheiluopisto

tarjoaa kolme erilaista omalaatuista rantasaunaa ja ne ovat maisemaltaan vailla vertaa. Rantasauna koostuu kahdesta erillisestä saunasta ja ne yhdistyvät yhteiseen takkahuoneeseen ja terassille, josta aukeaa näkymä Kuortaneenjärvelle. Takkahuoneessa on mahdollista järjestää pienemmistä kokouksista aina 40 hengen kokouksiin asti. Honkasauna on isoveikkaansa hieman pienempi, jonne mahtuu 10 henkeä nauttimaan saunasta ja maisemasta. Pieniin tilaisuuksiin sopii Hirsisauna, jonka kapasiteetti yltää kahdeksaan henkeen. Perinteinen hirsisauna on täynnä luonnonhenkeä.

 

Kaipaatko urheilullisempaa menoa kokous- tai tykypäivään? OmaSp Stadionin vieressä sijaitsevalta Wallsport Areenalta löytyy nykyaikainen saunatila kokoustiloineen.

Frami

on kokoustilojen edelläkävijä ja tarjoaa mahdollisuuden saunan rentouttavaan tunnelmaan tyylikkään edustustilan yhteydessä yrityksille. Frami tarjoaa hyvät puitteet ja kuudentoista hengen saunatilan onnistuneille kokouksille.

seinäjoki vuokrattavat saunatilat kokoustilat

Vielä on monta muutakin saunaa pitkin Seinäjokea…

Seinäjoki tarjoaa myös monenlaisia muita saunatiloja

 

Tornisauna

Marttilassa. Tornisauna muuntuu moneen ja suuri terassi maisemineen tarjoaa mahdollisuuden järjestää kokouksen niin sisällä kuin ulkonakin. Toisena mainintana Toimintojen Talon sauna ja kokoustila tarjoavat perinteisen ja tyylikkään sauna- ja kokouskokemuksen.

Hieman kauempaa keskustasta löytyy kaksikin vanhan pohjalaistalon pihapiiriin tehtyä saunatilaa. Lampolasta saunaksi muutettu Joupin Vanhan Tuvan sauna sekä Itämäen talon sauna. Näistä kohteista ei pohjalaisuutta ja kotoisuutta puutu!

Mediwestin

tiloista löytyy kokoustilat saunoineen ja kattoterasseineen. Miltä kuulostaisi kokous ja saunahetket korkeuksissa Seinäjoen Kyrkösjärven ja Joupiskan ulkoilualueiden läheisyydessä?

Seinäjoen leirintäalueen uusi tilaussauna

on valmistunut kesäkuussa 2019. Uudet ja nykyaikaiset puitteet kokoustiloineen ovat oiva ratkaisu, kun kokous halutaan järjestää vehreässä miljöössä. Myös Tanelinlammelta löytyvä Lakeuden Avantouimareiden tilaussauna on loistava kohde. Sauna sopii isommallekin ryhmälle, kun lauteille mahtuu jopa 40-50 henkeä!

 

Seinäjoen Keilahallilta

löytyy muutama vuosi sitten uusittu saunatila ja lähettyviltä useampi erikokoinen kokoustila. Samasta rakennuksesta löytyy myös aktiviteetiksi niin hohtokeilausta, biljardia kuin squashiakin, kaikki mitä rentouttavaan iltaan voi tarvita.

 

Parkin Baari

eli Seinäjoen Ideaparkin lokakuussa 2020 avautuneet jopa 50 hengen kokous- ja saunatilat poreammeineen. Saunan yhteydestä löytyvässä kabinetissa järjestät vaikka karaokeillan ja ruokailut voit tilata Ideaparkin ravintoloista.

 

Törnävällä Piirin saunatilat

Tiloihin kuuluu 12 hengen sauna + suihkutilat + pukuhuoneet + iso kokous/juhlatila. Tilat sijaitsevat 1923 valmistuneessa Piirin vanhimman rakennuksen pohjakerroksessa. Kokoustiloista avautuu näkymä Piirin puutarhaan. Tilat soveltuvat hyvin kokoustamiseen, tyky -päviin, saunailtoihin, polttareihin, pikkujouluihin tai muihin juhlatilaisuuksiin. Perjantai ja lauantai sekä erikoispäivät (klo 16 – 00) 280 €. Siivous ei kuulu hintaan. Pyydä arki-illoista tai lyhyemmistä kokous/juhlatarpeista tarjous. Varaustiedustelut: piirille@rakennuskarhu.fi

Järjestötalon saunatilat

Seinäjoen rautatieasemaa vastapäätä sijaitseva Järjestötalo vuokraa saunatiloja. Tiloihin voi tutustua paremmin täällä.

Seinäjoki Congress

Etsimme parhaat kokoustilat

Kokousta saunomisen oheen?

Monet hyvät ideat ovat syntyneet saunassa, sen tietää myös eräs maailmankuuluista kokouskohteistamme. Saunomisen lisäksi intohimonamme on laadukkaat kokoustilat. Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme teille maksutta tilat kokouksiin ja virkistyspäiviin Seinäjoella ja lähialueella.