Seinäjoki-info

Täällä asuu hyvä kokous.

Kompakti kaupunki lähempänä kuin arvaatkaan 

Seinäjoki on kulkuyhteyksien keskipisteessä, lähellä sinua ja yritystäsi. Kaupunkiin on helppo saapua junalla eri puolilta Suomea ja kompaktissa kaupungissa kokoustaminen on huoletonta ja vaivatonta. Useimmat kokoustilat, majoitus ja ravintolat sijaitsevat helposti kävelymatkan päässä toisistaan.

Kun kokous järjestetään yli pohjalaisen kivenheiton päässä keskustasta, Härmän Liikenne kuljettaa ryhmän perille toiveidesi mukaan joko Perinteesesti, Pramiasti tai Herraskaasesti konferenssitason bussissa. Oli ryhmän koko sitten 2 tai yli 2600 henkeä, Härmän Liikenteellä on käytössä yli 80 erikokoista linja-autoa. Tutustu kalustoon tarkemmin tästä.

 

Seinäjoki - kokouskaupunki hyvien yhteyksien varrella

Etäisyydet junalla 

 • Helsingistä 2 h 40 min
 • Turusta 2 h 57 min
 • Tampereelta 1 h 5 min
 • Oulusta 2 h 40 min
 • Rovaniemeltä 5 h 9 min
 • Jyväskylästä 2 h 45 min

 

Hengitä pohjalaista sielunmaisemaa

Tutustu Seinäjokeen kokouspäivän lomassa. Ihan kaupungin keskustassa kannattaa käydä ihastumassa maailmankuuluun Aalto-keskukseen, jonka mieleenpainuvimpana maamerkkinä on Alvar Aallon suunnittelema Lakeuden Risti. Keskusta-alue kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, joten joka kerralla luvassa on uusia elämyksiä. Uuden Keskustorin alue täydentyi vastikään upealla toripaviljongilla ja keskustan neljä ostoskeskusta houkuttelevat tekemään ostoksia kokouspäivän päätteeksi. Kaupungin ravintolamaailmasta löytyy vaihtoehtoja nopeasta tankkauksesta aina nautinnollisiin, pitkän kaavan illallisiin. Rauhallinen kävely Seinäjoen jokimaisemassa klousaa päivän keskustelut ja mieli on tyyni ja avoin uusille ajatuksille.

Lisää vinkkejä Seinäjoen ravintolamaailmaan ja nähtävyyksiin Visit Seinäjoki.

Tietoa maakunnan nähtävyyksistä, opastuksia ja elämyksiä Visit Lakeus.

Vieraanvaraisuutta parhaimmillaan 

”Ei sellaista tapahtumaa, etteikö katuja suljettaisi” totesi aikanaan Seinäjoen entinen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki. Voit lukea lisää kaupungin vieraanvaraisuudesta täältä.

Seinäjoki on todella vieraanvarainen kaupunki niin sinulle kuin kokouksellesi tai tapahtumallesi. Vuosittaiset suurtapahtumat Provinssi, Tangomarkkinat, Solar Sound ja Vauhtiajot houkuttelevat vuosi toisensa jälkeen kymmenet tuhannet ihmiset viihtymään kaupungissa. Seinäjoesta voikin todeta, että se on kokoonsa nähden tapahtumien jättiläinen, jonka väkiluku moninkertaistuu tapahtumien aikaan. Edellä mainittujen festivaalien lisäksi kaupungissa järjestetään myös useita muita, suurempia ja pienempiä, vuosittaisia tapahtumia sekä yksittäisiä tapahtumia kuten esimeriksi Kansainväliset suurmarkkinat, Lions-liiton liittokokous, Kuninkuusravit, Keppihevosten SM-kisat, Pohjanmaan SM-ralli ja paljon muuta!

Tarvittavat tiedot luvista, joita mahdollisesti tarvitset löytyvät seuraamalla tätä linkkiä

Miksi Seinäjoki on seuraava kohde kokouksellesi? Lataa Seinäjoen kaupungin Powerpoint-setti täältä

Seinäjoen tapahtumakoordinaattori Kirsi Kivisaari, puh. 06 416 6295, kirsi.kivisaari@seinajoki.fi

Tarvitsetko yleistä apua tai ohjeistusta kongressin järjestämiseen? Lue Visit Finlandin Kongressissuunnittelu opas tästä

Tutustu Seinäjoen kaupunginkeskustaan tällä kätevällä kartalla. Avaa kartta tästä

 

Säästä aikaa ja vaivaa – olemme täällä teitä varten! 

Seinäjoki Congressin visiona on nostaa Seinäjoki kaikkien kokousjärjestäjien kartalle yhdeksi Suomen parhaista kokouskaupungeista. Toimivien ja monipuolisten kokous- ja messutilojen lisäksi se tarkoittaa ennen kaikkea maan parasta palvelua!

Sinä otat meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse ja me juoksemme kokoon kokoustilat, tarjoilut, majoitukset ja halutessasi myös oheisohjelmat tarpeidesi mukaan. Sinä keskityt itse tapahtuman sisältöön ja vieraisiisi. Kaupunkimme muuntautuvat ja monipuoliset kokoustilat yhdessä räätälöidyn palvelun kanssa antavat tukevan perustan kokousten ja tapahtumien onnistumiselle.

Seinäjoki tarjoaa tilaisuudellenne edulliset tilat ja palvelut sekä lyhyet etäisyydet hotelleilta tapahtumapaikkoihin. Näin säästätte rahaa sekä tilavarauksissa että mahdollisissa kuljetuksissa. Seinäjoella ei tarvitse murehtia myöskään liikenneruuhkista, jolloin koko tapahtumapäivä on tehokkaasti käytössänne.
Ja mikä tärkeintä – tapahtumavieraanne ovat varmasti tyytyväisiä!

Seinäjoki Congress etsii ja varaa tapahtumallenne juuri parhaiten soveltuvat puitteet avaimet käteen – periaatteella ja aivan ilmaiseksi, sillä sitähän se palvelu on!

SEINÄJOKI CONGRESS ESITE 2022

 

Meiltä saat:

 • räätälöidyn tarjouksen laadinta ja kilpailuttaminen
 • kokoustila-, majoitus- ja ravintolavaraukset
 • kokouksen, konferenssin tai tapahtuman hakuprosessissa avustaminen
 • tutustumisvierailujen ja kohde-esittelyjen järjestäminen
 • oheis- ja ohjelmapalveluiden esittelyt

Täällä asuu

hyvä kokous.

Tehdään yhdessä onnistunut kokouspäivä.

Laita viestiä tai soita!