Härmän Liikenne

Luotettava matkakumppani

Härmän Liikenteeltä saat kuljetukset kaikenkokoisille ryhmille. Kalustoon kuuluu yli 100 eri kokoista ja eri tasoista autoa ja bussia takseista matalattiabusseihin.

Matalalattiabusseilla liikutamme sujuvasti suuria ryhmiä lyhyempiä matkoja, pikkubusseilla kuljetamme pienemmät porukat ja turistibusseillamme matkustat mukavasti pidemmällekin. Esteettömiin kuljetuksiin soveltuu matalalattiabussien lisäksi invahissillinen iso bussi, jonne saa kiinnitettyä jopa 9 pyörätuolia. Myös yhden pyörätuolipaikan pikkubusseja on useita. Ammattitaitoiset ja palvelualttiit kuljettajamme tekevät matkastanne mukavan alusta loppuun.

 

Bussimme jaetaan kolmeen tasoon: Perinteesesti, Pramiasti ja Herraskaasesti.

Perinteesesti-tasomme on teille, jotka haluatte laadukkaan ja turvallisen kuljetuksen perinteisillä varusteilla.

Pramiasti-tasomme on teille, jotka toivotte kuljetukselta hieman enemmän, kuten kahvit ja usb-pistokkeet.

Herraskaasesti-tasomme on teille, joilla on korkeat vaatimukset kuljetukselta. Conference-tason automme ovat kokousbusseja, joissa pystytte käyttämään matka-aikanne tehokkaasti joko viihtymällä hyvin varustellussa bussissa tai pitämällä liikkuvan kokouksen. Tämän mahdollistaa mm. pöytäryhmät, matkustamonäytöt ja muu vaadittava kokoustekniikka.

Liikkuva kokous sopii esimerkiksi yrityksen tyky-päiviin tai pidemmän matkan kuljetuksiin, vaikkapa pohjoisen hangille. Matka-ajan voi käyttää hyödyksi kokoustaen ja ryhmä pysyy tiiviisti yhdessä koko matkan ajan. Bussissa tulevat mukana myös kätevästi matkatavarat suksista lumilautoihin. Virkistyspäivä alkaa jo lähtökohteesta. Seinäjoella liikkuvan kokouksen voi tehdä vaikka lakeus-maisemista nauttien.

Härmän Liikenteen busseja hyödynnetään paljon Seinäjoella ja lähialueella myös tapahtumien iltajuhlakuljetuksiin.

Härmän Liikenne on myös matkatoimisto, josta saat ryhmällesi bussikuljetusten lisäksi myös matkapaketteja sekä kotimaahan että ulkomaille. Saat ryhmällesi myös laivamatkat, kylpylämatkat, hotellimajoitukset, ruokailut, teatteriliput, pääsyliput tai vaikka lentoliput. Bussivarikoita Härmän Liikenteellä on Seinäjoella, Peräseinäjoella, Ylistarossa, Kauhavalla, Kuortaneella sekä Alajärvellä. Toimistot löytyvät Seinäjoelta sekä Alahärmästä.

Oli kyseessä sitten leirikoulu, luokkaretki, polttarikuljetus, hääkuljetus, seniorimatka, kokousmatka tai tarvitset vain kuljetusta paikasta A paikkaan B, laadukkaasta
Härmän Liikenteen kalustosta löytyy sinun ryhmämatkallesi varmasti sopivan kokoinen bussi.

 

Härmän Liikenne
Kokous- ja seminaaritilat
Yleisömäärä
3000hlö
Tilojen koko
50m2

Härmän Liikenne
puh. 06 484 8749

 

Asiakkaidemme kokemuksia Härmän Liikenteestä

Meillä oli tarve hyödyntää bussimatka poikki Suomen päälliköiden kanssa palaverin pitämiseen ja Juhamatti oli kuullut tästä bussista, jossa homma hoituu hienosti. Matka kesti noin neljä tuntia yhteen suuntaan. Ehdottomasti suosittelemme Liikuvaa kokousta myös muille! Päätimme myös, että jatkossa hoidamme kaikki järkevästi tällä toteutettavat matkat samalla tavalla. On huikea ajan säästö käsitellä yhteisiä asioita saman pöydän ympärillä ja tekniikka toimi todella hienosti tässä bussissa. Myös varaus oli helppoa ja kaikki sujui senkin suhteen ongelmitta!

Heli Back, toimialapäällikkö, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Lähde videon muodossa kierrokselle Härmän Liikenteen busseihin

Henni Välimaa

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme maksutta puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Me tunnemme Seinäjoen seudun, joten meiltä löytyy paikallistuntemusta!

Tapahtumaterkuin,
Seinäjoen sisäänheittäjä
Henni Välimaa
Puhelut 0505421469
WhatsApp
henni.valimaa@seinajokicongress.fi

Verkostoidun mielelläni myös LinkedInissä >>