Valmiita ideoita kokouspäiviin

Inspiroidu valmiista kokousehdotuksista!

Kokous kalenterissa, mutta paikka vielä hukassa?  Me Seinäjoki Congressilla kartoitamme maksutta tilaisuudellesi parhaat puitteet – niin tilat, tarjoilut, majoitukset, oheisohjelmat kuin kuljetuksetkin. Meillä on paikallistuntemusta ja olemme täällä sinua varten. Palvelumme on yksinkertainen: sinä kerrot tarpeesi ja me juoksemme puolestasi kokoon tarjoukset kumppanikohteiltamme. Voit tutustua palveluumme lisää artikkelissamme Kokoustila kateissa? Näin toimii Seinäjoki Congress.

Kaupungista löytyy kymmenittäin erilaisia kokoustiloja, joilla jokaisella on oma luonteensa. Kalevan Navetan tilat huokuvat taidetta ja kulttuuria, Hotel Sorsanpesää ympäröi upea Törnävän luonto. Kyrö Distileryllä kokouspäivää maustaa tislaamokierros ja Kuortaneen Urheiluopistolla kokous saa liikunnallisia lisäelementtejä. Härmän Liikenne kuljettaa kokousporukat turvallisesti paikasta toiseen. Tervetulleita palvelumme pariin ovat niin yritykset kuin yhdistykset, ryhmät, seurat, puolueet ja yksityishenkilötkin.

Olemme koonneet tälle sivulle valmiita ehdotuksia, miten ja missä voit tilaisuuden Seinäjoella järjestää. Olipa kyseessä sitten kokous, seminaari, kokous, tyky-päivä, messut tai juhlat – varaa tilat meidän kauttamme. Kokouspäivä on mukavampi järjestää, kun ideat ovat jo toteuttamista vaille valmiita.

Kokouspäivä+ideat Kokouspäivä+ideat

Valitse tilaisuudellesi sopivin teema ja inspiroidu!

Henni Välimaa

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomia.

Seinäjoki Congressin visiona on nostaa Seinäjoki kaikkien kokousjärjestäjien kartalle yhdeksi Suomen parhaista kokouskaupungeista. Toimivien ja monipuolisten kokous- ja messutilojen lisäksi se tarkoittaa ennen kaikkea maan parasta palvelua!

Seinäjoelle junalla!

  • Helsingistä 2 h 40 min
  • Turusta 2 h 57 min
  • Tampereelta 1 h 5 min
  • Oulusta 2 h 40 min
  • Rovaniemeltä 5 h 9 min
  • Jyväskylästä 2 h 45 min