Ajankohtaista

Kokoustila kateissa? Näin toimii Seinäjoki Congress

Me Seinäjoella uskomme, että kokoustamisen kuuluu olla mukavaa. Kartoitamme tilat maksutta puolestasi, jotta sinun olisi helppo tulla meille.

Kokoustila voi joskus olla kiven alla. Kun omat ja tutuilta tulleet vinkit on koluttu loppuun, heitetään hakukoneisiin taikasanoja kuten kokoustilat, juhlatila, tyky-päivä, juhlapaikat, tai virkistyspäivät.  Pandoran lippaan läpikäynti alkaa ja selaamiseen puutuu helposti. Pitäisi jo lähettää kutsuja ja suunnitella majoitusta ja kulkemisia, oheisohjelmaakin olisi mukava löytää.

Tähän vaiheeseen me tulemme avuksi. Visiomme on nostaa Seinäjoki kokouskaupunkien tähtikärkeen ja kartoitamme maksutta tilaisuudelle tai tapahtumalle parhaat puitteet. Lue alta kuinka palvelumme toimii.

1. Kerro meille suunnitelmasi

Ei ole väliä, kumpi löytää toisensa ensin, me vai sinä, arvoisa asiakas. Teemme toimintaamme näkyväksi messuilla, uutiskirjeissä, somessa ja kotisivuillamme. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, maililla tai vaikka yhteydenottolomakkeella. Usein mekin etsimme tilaisuuksia järjestäviä tahoja, ja sinut löydettyämme heitämme ilmoille ajatuksen josko ensi kerralla kokoustettaisiin tai järjestettäisiinkin tilaisuus Seinäjoella. Tässä vaiheessa tiedustelemme seuraavia faktoja:

  • Järjestäjän tiedot
  • Tilaisuuden nimi ja luonne (kokous, yritysjuhla, tyhy-päivä, pikkujoulut, gaala, luokkakokous jne.)
  • Tilaisuuden ajankohta ja kesto
  • Arvioitu osallistujamäärä
  • Minkälainen tila on etsinnässä (kokoustila, ryhmätyötila, näyttely- tai messutila, iltajuhlatila…)
  • Oheispalvelut, kuten majoitus, kuljetus ja esiintyjät
  • Onko mielessä jo jokin tietty kohde (katso kaikki 15 kohdettamme esitteestämme)
  • Tarjousten deadline

2. Jalostamme ideasi tarjouspyynnöiksi

Tässä vaiheessa sinä voit nauttia kupin kuumaa ja keskittyä itse tilaisuuden sisältöön. Voit vilkaista ohimennen tilaisuuden järjestäjän muistilistaa, kun me juoksemme puolestasi kokoon toiveidesi mukaiset tarjoukset. Tuomme ne näytille ja mikäli kaikki on kunnossa, voidaan siirtyä toteutukseen. Tässä kohtaa me astumme sivuun ja annamme ohjat kaupungin kokous- ja tapahtuma-ammattilaisten käsiin. Mikäli kuitenkin jotain kysyttävää tulee, olemme mielellämme vielä apunanne. Huolet ja pattitilanteet ratkeavat aina helpommin kun ne jakaa jonkun kanssa.

3. On sinun vuorosi nauttia onnistuneesta päivästä

Järjestelyt ovat kohdillaan. Väki saapuu paikalle ja tilaisuus hoituu ammattitaidolla huolellisesti suunnitellun ohjelman, oikeanlaisten tilojen ja palvelualttiin henkilökunnan myötävaikutuksessa. On aika pistää hommat pakettiin ja käydä läpi tilaisuuden onnistumisia. Kysymme, miten järjestelyt sinusta sujuivat ja oliko jotain mitä voisimme tehdä ensi kerralla toisin? Välitämme terveiset myös kokouskumppaneillemme. Mikäli tiedossa on jo seuraavia tilaisuuksia, joiden toteutumispaikkana Seinäjoki voisi toimia, laitamme päivän kalenteriin ja olemme teihin taas yhteydessä, kun on aika viestitellä onnistuneen kokouksen tai tapahtuman merkeissä!

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi tilaisuus!

Minuun voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Tapahtumarikkain terkuin,
Henni Välimaa, Seinäjoen sisäänheittäjä
0505421469 (myös WhatsApp)
henni.valimaa@seinajokicongress.fi

Varaa vartti aikaa kalenteristani