Ajankohtaista

Majoittuva kokous Seinäjoella – kokoushotellit suosittelevat

Majoittuva kokous POV: Vetolaukun renkaat rullaavat kynnyksen yli aulaan. Respassa näkyy tuttuja, henkilökunta tervehtii ystävällisesti. Laukut ja takit parkkeerataan, kuulumiset vaihtuvat yhteisellä lounaalla. Kokouspäivä sujuu sutjakkaasti ja kahvitauon tarjoilut kirvoittavat hymynkareen huulille. Avainkortti väläyttää huoneen oveen vihreän valon. Ensi silmäys hotellihuoneeseen on aina kutkuttava. Matkalaukku asettuu kodiksi ja on aika valmistautua iltaan. Luvassa on päivällistä, saunomista, kulttuuririentoja tai muuta yhteistä tekemistä. Ihanasti nukutun yön ja aamiaisen jälkeen voidaan vielä kokoontua ennen kotiinlähtöä.

Kokousmatka on tehokkaan työn ja hellivän irtioton kombo

”Maisemanvaihdos tekee kokoukselle hyvää”, hymyilee Scandic Seinäjoen ravintolapäällikkö Aaro Palomäki. ”Eri ympäristössä ajatus kulkee paremmin ja kun ohjelma tarjoiluineen on kunnossa, pitkäkään kokouspäivä ei tunnu puuduttavalta.” Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitseva Scandic on saanut kokoustiloihinsa inspiraatiota kaupungin Aalto-keskuksesta. Kabinetit Alvar Aalto ja Aino ovat 12 hengen kabinetteja, kun kaksiosainen Elissa mahdollistaa jopa 150 hengen tilaisuudet. Isompia kokonaisuuksia loikataan pureksimaan breakout roomeihin käytävän toiselle puolelle ja kahvittelut sujuvat mukavasti kokoustajien omasta kahvibaarista nautittuna. Scandicilla on majoituskapasiteettia yli 130 huoneen verran. Kokoustiloihin pääset kurkistamaan täältä.

Uniikit kokoustilat ovat erinomainen syy kokousmatkalle

Seinäjoen Sokos-hotellien myyntipalvelun palvelupäällikkö Piia Rinta-Keturin kokoustilasuosikki on Original Sokos Hotel Lakeuden Vinttikabinetti. ”Tänne on aina ilo tuoda asiakkaita”, Piia hymyilee. Kabinetin seinällä komeilee upea maisema, peltolakeutta kuvaava tapetti, mutta katseen todellinen vangitsija on postikorttimaisessa asetelmassa kylpevä Seinäjoen kaupunki. Maiseman ihailua voi jatkaa vinttisaunassa ja antaa löylyn sihahtelun rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Lakeuden huoneet on sisustettu kahdella tyylillä – rennon moderni pohjalaistyyli räsymattoineen sekä luonnonmateriaaleja syleilevä pehmeämpi estetiikka. Lakeudessa huoneita on yhteensä 150, joista 64 on varusteltu omalla saunalla. Majoittuva kokous laajenee luontevasti kivenheiton päähän Original Sokos Hotel Vaakunan 147 huoneeseen.

Seinäjoen kokoushotellit taipuvat moneen

Lakeus on eittämättä Seinäjoen keskustan suurin kokoushotelli massiivisine tilamahdollisuuksineen. Original Sokos Hotel Lakeuden Pohojanmaa-sali on yli sadan hengen kokonaisuus, mutta palasteltavissa väliseinillä kahdesta neljään osaan. Matador-ravintolan ja Lakeus-salin kanssa yhdistettynä saadaan yhtenäiseen käyttöön tila jopa 800 hengelle. Kurkkaa Lakeuden kokoustilojen pohjakartta täältä.

Törnävällä komeilevan Hotel Sorsanpesän kokous- ja juhlatila Holminhovi on toinen erinomainen ehdotus suurempien yritystilaisuuksien toteutumispaikaksi. Jopa 200 hengen tilassa on oma sisäänkäyntinsä, minkä ansiosta tapahtumaan voi rakentaa vaikka oman vastaanoton. Sorsanpesällä on 134 huonetta, joten koko tilaisuus kokouksista, juhlista, ruokailuista ja majoituksista voidaan toteuttaa vaivattomasti saman katon alla. Tutustu Sorsanpesän kaikkiin kokoustiloihin täällä.

Majoittuva kokous elämyksellisesti arjen yläpuolella

Hotelli-Ravintola Alma on elämyksiä haikailevan ehdoton go to -kokouspaikka. Seinäjoen rautatieaseman kyljessä sijaitseva Alma kabinetteineen ja kokoustiloineen tarjoaa vaihtoehtoja useammallekin kokouskerralle. Valintalistalla suosikin paikasta voivat kilpailla esimerkiksi Uuden Tornin saunakabinetti Toiska, kaappikellosta tunnistettava Pollarin talon Tupa, päärakennuksen idyllinen Yläkabinetti sekä hotellin useat persoonalliset sviitit. Tutustu Alman kokoustiloihin täällä.

Kokous suunnitteilla? Ota meihin yhteyttä ja etsimme teille parhaat tilat maksutta:

Teksti: Sanna Kok, markkinointisuunnittelija