sorsanpesä kokoustila prunni juhlatila pikkujoulut seinäjoki

Hotel Sorsanpesä

Legenda Seinäjoen upeimmissa maisemissa

Yksityinen Hotel Sorsanpesä on kaupungin perinteikkäin kokoushotelli, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain n. 4 kilometrin päässä rautatieasemalta ja keskustasta. Hotellilta löytyy iso ilmainen parkkialue sekä uima-allas hotellivieraiden käyttöön.

Hotelli tarjoaa monipuoliset tilat kokouksien, tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Kokouksien ja tapahtumien yhteyteen on saatavilla aktiviteetteja yhteistyökumppaneiden (Fysio2000 ja Wild Adventure Finland) kautta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kehon avaus venyttelyllä Fysio2000 tiloissa tai frisbeegolf hotellin välittömässä läheisyydessä Törnävän puistossa aamutuimaan?

Sorsanpesän tyylikkäässä ravintolassa voit nauttia upeissa puitteissa rennosta tunnelmasta ja laadukkaasti valmistetuista annoksista pitkän kaavan mukaan. Ravintolasta aukeaa vuodenaikojen mukaan muuttuvat upeat näkymät jokirantaan.

Asiakkaidemme kokemuksia Sorsanpesältä

Ottakaa rohkeasti hotelliin yhteyttä ja järjestäkää tapahtumanne siellä, sieltä löytyy kaikki tai kaikki on ainakin järjestettävissä. Ilman ketjuhotellien toiminnan jäykkyyttä, pohjalaisella toiminnalla ja järjellä hommat hoituu.

Jouni Saarijärvi, Pohjanmaan Ralli Ry
Hotel Sorsanpesä
Kokous- ja seminaaritilatKokoushotellit ja majoitusNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
250hlö
Tilojen koko
250m2
Ruokailijoiden määrä
350hlö
Huoneiden määrä
134kpl

Hotel Sorsanpesä
Törnäväntie 27
60200 Seinäjoki
puh. 020 741 8181

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomiat.

YouTube-video thumbnail