Scandic Seinäjoki

Uniikki miljöö ydinkeskustassa

Seinäjoen Scandic on toinen keskustan suurista kokoushotelleista. Sijainti vain n. 300 metrin päässä rautatieasemalta aivan kaupungin ytimessä on loistava kokouksia ja muita tapahtumia ajatellen – kävellen joka puolelle on lyhyt.. Hotellin yhteydessä on myös vieraille maksuton pysäköintialue.

Scandic Seinäjoen monipuolisissa, muuntuvissa ja moderneissa kokoustiloissa järjestät kätevästi erilaiset kokoukset, tilaisuudet ja juhlat. Myös pienemmät messut ja näyttelyt soveltuvat järjestettäväksi katutason tiloissa ja niihin on esteetön ja helppo kulku suoraan parkkipaikalta tai etuovelta. Tilojen tekninen varustus ja osaava henkilökunta luovat pohjan niin tehokkaalle kokoukselle kuin onnistuneelle tilaisuudelle. Meillä onnistuu myös hybriditapahtumat ja striimaus.

Kokoustilojen teema heijastelee Alvar Aallon elämää, onhan tilat nimettykin Alvar Aalto-kabinetiksi, Aino-kabinetiksi sekä Elissa I ja Elissa II kokoustiloiksi. Myös kokoustarjoiluissa voidaan huomioida Aalto ryhmän näin halutessa.

Hotellin toisessa kerroksessa sijaitsevan entisen tanssiravintolat tilat voit helposti varata yritysten yksityistilaisuuksiin kuin perhejuhliin. Tila sopii erinomaisen hyvin pikkujoulujen järjestämiseen ja erilaiset virkistysillat

Asiakkaidemme kokemuksia Scandicista

Tilaisuus ja näyttely Scandicissa onnistui mainiosti. Järjestelyt menivät myös hyvin ja tarkoitus on ottaa sama uusiksi vuoden päästä.

Juha Lassila, E J Hiipakka Oy
Scandic Seinäjoki
Kokous- ja seminaaritilatKokoushotellit ja majoitusNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
150hlö
Ruokailijoiden määrä
120hlö
Majoittujien määrä
134hlö

Scandic Seinäjoki
Kauppakatu 10
60100 Seinäjoki
puh. +358 300 870 885

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomiat.