Ajankohtaista

Iloinen puheensorina ja kysymykset, aito kiinnostus – näistä on meidän kevään messukiertue tehty

Tässä työssä on ihan parasta ihmisten kohtaaminen ja yhdessä tekeminen! Kiitos siis Kokkola, Oulu, Helsinki, Jyväskylä ja Vaasa hyvistä keskusteluista ja ajatusten vaihdosta. Kevään messukiertue on nyt melkein ohi, mutta vielä olemme tulossa Kongressi Meetings & Events -tapahtumaan huhtikuussa!

Messuilla oltiin meidän yhteistyökumppaneiden kanssa, joten kysytäänpäs ajatuksia messuilta.

Mistä messuilla puhuttiin ja mikä jäi päällimmäisenä mieleen?

Iloiset ihmiset ja monen muistot Hotel Sorsanpesältä. Puhuttiin paljon Sorsanpesän loiston ajoista!
Anita Jokilehto, Sorsanpesä myyntipäällikkö

Asiakkaat ja hyvä fiilis – livetapahtumat ja reissut vetävät taas ja se on mahtavaa! Iloinen puheensorina ja kysymykset, aito kiinnostus <3 Junamatkan nopeus ja junalla matkustaminen yleensäkin – tästä eniten messuilla yleensäkin puhutaan, kuinka nopeasti Seinäjoelle pääseekin joka puolelta Suomea, moni ei sitä hoksaakaan!
Jenniina Palmu, Seinäjoen sisäänheittäjä

Ihmisiä on niin mukava tavata face to face! Kiinnostusta Seinäjokea kohtaan kyllä löytyy! Seinäjoki on vain lyhyen matkan päässä ja se on helppo saavuttaa junalla. Lakeuden 8.kerroksen saunatiloissa järjestettävät Grilli-illat herätti kovasti kiinnostusta ja ihastusta!
Piia Rinta-Keturi, Palvelupäällikkö / Seinäjoen Sokos Hotellien Myyntipalvelu

Mitä haluaisit sanoa kaikille, jotka miettivät Seinäjokea tapahtuma- ja kokouskaupunkina? Minkälaiset puitteet Seinäjoki tarjoaa erilaisille tilaisuuksille?

Seinäjoelta löytyy paljon erilaisiin tarpeisiin sopivia tiloja. Aina löytyy paikka, jossa voi järjestää koko ihmisen elinkaaren juhlia aina syntymästä lähtien. Meillä on järjestetty syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, rippijuhlia, ylioppilasjuhlia, firman juhlia. On pieniä kokouksia, on isoja kokouksia, on musiikki- ja tanssitapahtumia, you name it.
Anita Jokilehto, Sorsanpesä myyntipäällikkö

Tervetuloa kokemaan tapahtumien suurkaupunki, meiltä löytyy puitteet niin pienille kokouksille, elämyksellisille tyky-päiville, isoille valtakunnallisille seminaareille sekä isoille festareille. Kaupunki elää ja hengittää tapahtumista. Meiltä löytyy palkittuja yrittäjiä ja kaupungin kokoon nähden isoja tapahtumataloja, erinomaista palvelua unohtamatta.
Jenniina Palmu, Seinäjoen sisäänheittäjä

Monipuoliset puitteet elämyksille! Järjestyy perinteiset kokoukset, cocktail-tilaisuudet, erilaiset esiintyjät tilaisuuksiin.
Piia Rinta-Keturi, Palvelupäällikkö / Seinäjoen Sokos Hotellien Myyntipalvelu

Sun lempipaikat, nähtävyydet tai kohteet Seinäjoella? Mitä suosittelet asiakkaille?

Törnävänsaari ja Törnävän luonnonsuojelualue, Malkakoski, Jouppilanvuoren esteetön kuntorata, sotilasesterata. Seinäjoella osataan joustaa ja palvelu on aina ensiluokkaista!
Anita Jokilehto, Sorsanpesä myyntipäällikkö

Alma – yksityinen, palkintoja kahminut hotelli-ravintola aivan rautatieaseman kupeessa, parempaa sijaintia ei olekaan! Suomen komein jalkapallostadion, joka muuntuu myös kokouksiin ja iltajuhliin, joenrannan tapahtumatalot Seinäjoki Areena ja Frami, upea miljöö monipuolisine kokoustiloineen ja tietysti upea, tyylikäs Kalevan Navetta sekä rouhea rokkimesta Rytmikorjaamo,joka tuo särmää tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Jenniina Palmu, Seinäjoen sisäänheittäjä

Ehdottomasti ulkoilumahdollisuudet! Ja hyvänä vastapainona keikkapaikka Rytmikorjaamo.
Piia Rinta-Keturi, Palvelupäällikkö / Seinäjoen Sokos Hotellien Myyntipalvelu

Valtakunnallinen kokous tai seminaari tulossa? Lähtekää Seinäjoelle!

Seinäjoki on tapahtumien suurkaupunki, jossa on tilaa ja puitteet monenlaisille tapahtumille. Sijaintimme on valtakunnallisille tapahtumille, seminaareille ja kokouksille täydellinen. Junalla meille pääsee nopeasti – Tampereelta 1 h, Helsingistä ja Oulusta 2 h 40 min.

Seinäjoella on järjestetty onnistuneita tilaisuuksia aina isoista festareista, gaaloista, puoluekokouksista ja SM-kilpailuista pieniin elämyksellisiin kokouksiin. Olemme myös Suomen yrittäjäystävällisin kaupunki ja meillä on kunnia järjestää valtakunnalliset yrittäjäpäivät vuonna 2024!

Asiakkaan palaute:

”Kiitos paljon Hennille maan mainiosta palvelusta – vinkkaan ehdottomasti muillekin sinusta ja vien palvelustanne vain hyvää sanomaa eteenpäin. <3 Ollaan kuulolla!”

Ole siis sinäkin matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Tapahtumaterkuin,
Seinäjoen sisäänheittäjä Henni Välimaa

henni.valimaa@seinajokicongress.fi
0505421469
WhatsApp

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olen sinuun yhteydessä >>