Ajankohtaista

Valtakunnallinen kokous tai seminaari tulossa? Lähtekää Seinäjoelle!

Seinäjoki on tapahtumien suurkaupunki, jossa on tilaa ja puitteet monenlaisille tapahtumille. Sijaintimme on valtakunnallisille tapahtumille, seminaareille ja kokouksille täydellinen. Junalla meille pääsee nopeasti – Tampereelta 1 h, Helsingistä ja Oulusta 2 h 40 min.

Seinäjoella on järjestetty onnistuneita tilaisuuksia aina isoista festareista, gaaloista, puoluekokouksista ja SM-kilpailuista pieniin elämyksellisiin kokouksiin. Olemme myös Suomen yrittäjäystävällisin kaupunki ja meillä on kunnia järjestää valtakunnalliset yrittäjäpäivät vuonna 2024!

1. Seinäjoen sijainti on loistava -Kokousta rennommin

Seinäjoki on kulkuyhteyksien keskipisteessä, lähellä sinua ja organisaatiotasi. Kaupunkiin on helppo saapua junalla eri puolilta Suomea, joten Seinäjoki on tämänkin vuoksi erittäin hyvä valinta valtakunnallisille kokouksille ja seminaareille.

2. Kompakti kaupunki upeilla puitteilla – Täällä asuu hyvä kokous

Kompaktissa kaupungissa kokoustaminen on huoletonta ja vaivatonta. Useimmat kokoustilat, majoitus ja ravintolat sijaitsevat helposti kävelymatkan päässä toisistaan ja täältä näetkin Seinäjoen kartan. Upeita kokous- ja tapahtumakohteita meiltä löytyy useita, joten tilaisuuksiin löytyy varmasti juuri oikeanlainen tunnelma ja tila. Oletko jo tutustunut Kalevan Navetan tai Kyrön vierailukeskuksen tarinoihin? Entä ovatko Seinäjoki Areenan tai Framin kokousmahdollisuudet tuttuja? Entä tiedätkö Seinäjoen kokoushotellit?

Kun kokous järjestetään yli pohjalaisen kivenheiton päässä keskustasta, Härmän Liikenne kuljettaa ryhmän perille toiveidesi mukaan joko Perinteesesti, Pramiasti tai Herraskaasesti konferenssitason bussissa. Oli ryhmän koko sitten 2 tai yli 2600 henkeä, Härmän Liikenteellä on käytössä yli 80 erikokoista linja-autoa. Tutustu kalustoon tarkemmin tästä.

3. Vieraanvaraisuus ja lämmin henkisyys – Lämpimästi tervetuloa Seinäjoelle

”Ei sellaista tapahtumaa, etteikö katuja suljettaisi” totesi aikanaan Seinäjoen entinen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki. Voit lukea lisää kaupungin vieraanvaraisuudesta täältä.

Vuosittaiset suurtapahtumat Provinssi, Tangomarkkinat, Solar Sound ja Vauhtiajot houkuttelevat vuosi toisensa jälkeen kymmenet tuhannet ihmiset viihtymään kaupungissa. Seinäjoesta voikin todeta, että se on kokoonsa nähden tapahtumien jättiläinen, jonka väkiluku moninkertaistuu tapahtumien aikaan. Edellä mainittujen festivaalien lisäksi kaupungissa järjestetään myös useita muita, suurempia ja pienempiä, vuosittaisia tapahtumia sekä yksittäisiä tapahtumia kuten esimeriksi Kansainväliset suurmarkkinat, Lions-liiton liittokokous, Kuninkuusravit, Keppihevosten SM-kisat, Pohjanmaan SM-ralli ja paljon muuta!

Etkö ole ennen käynyt Seinäjoella ja kaupunki on vieras? Seinäjoen sisäänheittäjä auttaa ja säästä aikaasi

Me Seinäjoella uskomme, että kokoustamisen kuuluu olla mukavaa. Kartoitamme ja kilpailutamme tilat maksutta puolestasi, jotta sinun olisi helppo tulla meille.

Meidän visiona on nostaa Seinäjoki kaikkien kokousjärjestäjien kartalle yhdeksi Suomen parhaista kokouskaupungeista. Toimivien ja monipuolisten kokous- ja messutilojen lisäksi se tarkoittaa ennen kaikkea maan parasta palvelua!

Voit olla meihin yhteydessä tai me voimme olla sinuun yhteydessä. Me kartoitamme tarpeidesi pohjalta juuri teille parhaat kokoustilat, tarjoilut, majoitukset ja halutessasi myös oheisohjelmat. Tällä välin sinä saat keskikeskityt itse tapahtuman sisältöön ja vieraisiisi. Kaupunkimme muuntautuvat ja monipuoliset kokoustilat yhdessä räätälöidyn palvelun kanssa antavat tukevan perustan kokousten ja tapahtumien onnistumiselle.

Seinäjoki tarjoaa tilaisuudellenne edulliset tilat ja palvelut sekä lyhyet etäisyydet hotelleilta tapahtumapaikkoihin. Näin säästätte rahaa sekä tilavarauksissa että mahdollisissa kuljetuksissa. Seinäjoella ei tarvitse murehtia myöskään liikenneruuhkista, jolloin koko tapahtumapäivä on tehokkaasti käytössänne.
Ja mikä tärkeintä – tapahtumavieraanne ovat varmasti tyytyväisiä!

Meiltä saat:

  • räätälöidyn tarjouksen laadinta ja kilpailuttaminen
  • kokoustila-, majoitus- ja ravintolavaraukset
  • kokouksen, konferenssin tai tapahtuman hakuprosessissa avustaminen
  • tutustumisvierailujen ja kohde-esittelyjen järjestäminen
  • oheis- ja ohjelmapalveluiden esittelyt

Tämä on tilaisuutesi! Tartutko siihen?

Asiakkaan palaute:

”Kiitos paljon Hennille maan mainiosta palvelusta – vinkkaan ehdottomasti muillekin sinusta ja vien palvelustanne vain hyvää sanomaa eteenpäin. <3 Ollaan kuulolla!”

Ole siis sinäkin matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Tapahtumaterkuin,
Seinäjoen sisäänheittäjä Henni Välimaa

henni.valimaa@seinajokicongress.fi
0505421469
WhatsApp

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olen sinuun yhteydessä >>