Kalevan Navetta

Historiallinen tapahtumamiljöö

Tiesitkö, että tämä rakennus suunniteltiin alun perin navetaksi, mutta siellä ei koskaan ole ollut karjaa?

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa vietät tapahtumasi historiallisessa miljöössä sekä kokoustat ja järjestät juhlia Suomen kauneimmassa ja kulturellimmassa navetassa!
Tervetuloa toteuttamaan tilaisuutesi keskuksessa, jossa voit ainutlaatuisesti yhdistellä taidetta, kulttuuria ja arkkitehtuuria tapahtumaasi.

Keskikerroksen 350m2 Hugo-salin tapahtumatilan katto on musta, kaunis ja korkealla. Salin kapasiteetti muuntuu moneen ja sopii isoihin illallisiin tai vaikkapa juhlakonserttiin. Kun
järjestät juhlasi Kalevan Navetan tiloissa, saat Äärellä-ravintolasta täyden palvelun ruokineen ja juomineen osaavan henkilökunnan kera. Suosittelemme myös Äärellä-ravintolan brunssia, joka on tarjolla joka lauantai. Voit myös tilata ryhmällesi oman brunssin, vaikka illaksi. Cocktail-tilaisuuksiin suosittelemme tarjolle epaksia eli eteläpohjalaisia tapaksia.

Kalevan Navetta tarjoaa viihtyisät ja inspiroivat puitteet niin pienelle kokoukselle kuin isolle cocktail- tilaisuudellekin. Kalevan Navetalta löytyy Bose Videobar – videokonferenssijärjestelmä (kamera- ja mikrofonijärjestelmä), joka on liikuteltava ja siten saatavissa käyttöön jokaiseen kokoustilaan. Kalevan Navetan kaikki tilat ovat esteettömiä

Myös ensimmäisen kerroksen Äärellä-ravintolan voit varata myös kokous- ja juhlakäyttöön. Taidekeskus vierailu sopii hyvin oheis-, virkistys- tai vaikka seuralaisohjelmaksi erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tiloissa vietät myös tunnelmalliset pikkujoulut, häät ja muut perhejuhlat, yritysjuhlia ja -tapahtumia unohtamatta.

Pihassa on jonkin verran maksullisia parkkipaikkoja.

 

Kalevan Navetta
– Taide- ja kulttuurikeskus, joka avasi ovensa yleisölle maaliskuussa 2020
– Sijaitsee Seinäjoen ydinkeskustan kupeessa Itikanmäen alueella
– Keskuksesta löytyy taidehalli, taitokeskus, taidelainaamo, käsityömyymälä, työpajatiloja, ravintola sekä säväyttävä tapahtumamiljöö
– Keskikerroksessa 350-neliöinen monikäyttöinen Hugo-sali sekä pienempi kokoustila Itikka (max 28 hlö)
– Ensimmäisessä kerroksessa kokous- ja juhlakäyttöön varattava Äärellä-ravintola sekä Kammio-kokoustila (max 10 hlö)

 

Asiakkaidemme kokemuksia Kalevan Navelta

Järjestimme Space pitch -tapahtuman hybriditoteutuksena Kalevan Navetassa syksyllä 2021. Upea tila ja tarjoilut viimeistelivät tapahtumakokemuksen, kuten osallistujapalautteesta voi lukea: ""Odotin, että tapahtuma on hyvin järjestetty mutta kokonaisuus ylitti odotukseni täysin. Näki että kaikki oli huolellisesti mietitty: miljöö, äänet, valot, juontaja ja palvelukokonaisuus muutenkin ihan viimeisen päälle."

Johanna Rintamäki, Into Seinäjoki Oy
Kalevan Navetta
Kokous- ja seminaaritilatNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
219hlö
Tilojen koko
350m2
Ruokailijoiden määrä
190hlö

Kalevan Navetta &
Äärellä Kuppi+Kattila
Nyykoolinkatu 25
60100 Seinäjoki
puh. 050 350 5312

YouTube-video thumbnail

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomiat.