Kokous- ja kongressikeskus Frami

Seinäjoen parhaat auditoriot

Kokous- ja kongressikeskus Frami on kokousten paraatipaikka Seinäjoella. Frami tarjoaa kokoukselle, seminaarille sekä opinto- ja koulutuspäiville kaikki tarvittavat ainekset: monipuoliset ja modernit kokoustilat, herkulliset kokoustarjoilut, erinomaisen sijainnin vain 1 km päässä Seinäjoen keskustasta ja rautatieasemalta sekä runsaasti paikoitustilaa. Framilta löydät myös edustukseen sopivat saunatilat ja paljon erikokoisia ryhmätyötiloja.

 

Framissa järjestetään vuosittain lähes 800 erilaista tilaisuutta, koulutusta, seminaaria, näyttelyitä, messuja sekä monia muita tapahtumia. Tiloissa isännöit yhtä hyvin muutaman henkilön neuvottelua kuin 400 ihmisen kansainvälistä konferenssia. Muuntuvat kokoustilat tarjoavat mahdollisuuden myös usean rinnakkaisen tapahtuman järjestämiseen yhtä aikaa. Käytössä voi olla auditorio seminaaria varten, kokoustilat ryhmätöihin ja aulatila pienmessuille ja näyttelyosastoille. Framin ravintola- ja juhlatilat sopivat myös häiden sekä muiden perhejuhlien viettoon.

 

Auditoriossa on induktiosilmukka ja niihin on esteetön kulku sekä ylä- että alatasanteelta. Pyörätuolipaikkoja löytyy sekä auditorioiden edestä että takaosasta. Myös muihin kokoustiloihin sekä ravintoloihin on esteetön pääsy.

 

Framin kaksi Juvenes Oy:n hallinnoimaa ravintolaa, Idea ja Komia, varmistavat maittavat tarjoilut, niin syötävät kuin juotavat sekä juhlaan että arkeen. Kokoustarjoiluissa asiakkaan toiveet otetaan aina huomioon.

 

Kokoustilavaraukset

 

 

Asiakkaidemme kokemuksia Framilta

Frami sopi lauantaille tapahtumapaikaksi hyvin. Luentotilana Auditorio 2 oli juuri sopivan kokoinen. Aula kokosi näytteilleasettajat yhteen paikkaan ja kahvitarjoilutkin sujuivat siinä hienosti.

Frami D:n puolelta saimme käyttöömme Megan ja Siru & Bitin, onnistuivat pienryhmissä tehdyt kulttuurikurkistuksetkin. Osallistujiltamme saimme kiitosta juuri muun muassa ilmavista, valoisista tiloista.

Hanna Rahko, Etelä-Pohjanmaan äidinkielen opettajat ry
Kokous- ja kongressikeskus Frami
Kokous- ja seminaaritilatNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
405hlö
Tilojen koko
180m2
Ruokailijoiden määrä
250hlö

Frami
Kampusranta 9 B
60320 Seinäjoki
puh. 020 124 4010

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomiat.