Kyrö Distillery Company

Kokousta viskitislaamossa

Kyrö Distillery sai alkunsa monen muun kotimaisen yrityksen tapaan saunaillassa saadusta ajatuksesta: miksi Suomessa ei tehdä viskiä rukiista? Tislaamo löysi lopulta kodin vanhasta Isonkyrön osuusmeijeristä, samasta rakennuksesta, jossa aikoinaan kehitettiin Oltermanni-juusto. Pannut kuumenivat ensimmäisen kerran 2014 ja sen jälkeen tislaamo on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja myy tuotteitaan nyt kymmenissä maissa.

Pohjanmaalla kokouspäivästä luodaan elämys. Tislaamo tarjoaa uniikin kokousympäristön yrityksille ja muille ryhmille. Voit liittää kokouspäivääsi tarinoiden siivittämän tislaamokierroksen, rukiisen tastingin sekä lähiruokaillallisen. Mukaansa tempaava tarina, maut sekä miljöö tekevät vierailijakokemuksesta mieleenpainuvan.

Kyrön tilat soveltuvat niin juhliin kuin kokouksiin. Täällä vietät myös unohtumattoman virkityspäivän tai yrityksenne kick off-tilaisuuden.

Tislaamokierros ja tasting sekä ruokailu voidaan toteuttaa myös esteettömästi. Toisen kerroksen kokoustiloihin käynti on ainoastaan portaikon kautta.

Kyrö Distillery Company
Kokous- ja seminaaritilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
60hlö
Tilojen koko
99m2
Ruokailijoiden määrä
70hlö

Kyrön Vierailukeskus
Oltermannintie 6
61500, Isokyrö
puh. 050 354 7604

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomiat.