Seinäjoki Areena

Suurtapahtumien näyttävä Areena

Seinäjoki Areena on Seinäjoen suurin kokous- ja tapahtumatalo, joka on myös valtakunnallisesti merkittävä tapahtumakeskus. Areenan kaksi erillistä hallia (A- ja B), sekä modernit kokoustilat mahdollistavat isojen messujen sekä kokousten ja iltajuhlien järjestämisen, jopa samanaikaisesti. Seinäjoki Areena on vuosien aikana palvellut satojen suurtapahtumien ja tuhansien kokousten viettopaikkana. Areenalla on järjestetty isoja konsertteja, valtakunnallisia teema­päiviä, seminaareja ja useita puoluekokouksia, sekä erilaisia messuja ja kansainvälisiäkin urheilutapahtumia, unohtamatta pienempiä päivittäisiä kokouksia.

Seinäjoki Areenan muuntuvat kokoustilat ja isot halli- ja näyttelytilat sopivat 10 -13 000 hengen tilaisuuksiin. Liikuteltavien nousevien katsomoiden avulla hallitasolle voidaan rakentaa auditoriomainen tunnelma. Areenan osaava henkilökunta auttaa sinua tapahtumasuunnittelussa ja yhteistyöyritysten kartoittamisessa. B-hallin uudet edustustilat sopivat vaativampaakin makuun.

Hyvästä parempi – näin voidaan perustellusti sanoa, kun Seinäjoki Areenan B-halli valmistui vuonna 2017. Uudistuksen myötä Areenalla on yhteensä 14 300 m2 tapahtuma-alustaa ja  mahdollisuudet ottaa sisälle yhtäaikaisesti jopa 15 000 ihmistä. Tilaa riittää niin tyky-päivän, firman kick off -tilaisuuden, pikkujoulujen kuin konsertin järjestämiseen. Vuonna 2019 remontoitiin kokous­osion tilat ja ihan viime aikoina on panostettu voimakkaasti kokoustekniikan uusimiseen. Areenan tilavat ja valoisat kokoustilat, nykyaikainen kokoustekniikka, herkulliset kokoustarjoilut, sekä henkilökohtainen palvelu, tarjoavat upeat puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Esteettömyys  on myös huomioitu Areenan tiloissa.  Kerroksesta toiseen pääsee kulkemaan kätevästi hissillä ja käytävät ovat leveitä ja tiloihin pääsee helposti myös pyörätuolilla.

Areenan monipuoliset ravintolapalvelut tuottaa Compass Group  – tarjoten asiakkaillemme yhtä lailla päivittäisiä lounaita kuin laadukkaita tilausravintolapalveluita. Seinäjoki Areenalla onnistuvat helposti niin tyylikäs illallistilaisuus, gaalaillallinen pyöreillä pöydille (jopa 500 hengelle), cocktailtilaisuudet tuhansille sekä pienemmät, intiimit juhlakattaukset.

Seinäjoki Areena
Kokous- ja seminaaritilatNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
13000hlö
Tilojen koko
13300m2
Ruokailijoiden määrä
6000hlö

Seinäjoki Areena
Kirkkokatu 23
60220 Seinäjoki
puh. 06 429 9130

Asiakkaidemme kokemuksia Seinäjoki Areenalta

Seinäjoki Areena toimii tapahtumapaikka hyvin, koska paikka on keskellä kaupunkia, tapahtuma on helppo rakentaa alueelle sekä yhteistyökuviot ovat selkeät ja selvät. Kävijät ovat olleet tyytyväisiä ja sitä mieltä, että alue on selkeä ja käytävät ovat tarpeeksi leveitä näyttelyä ajatellen. Tilojen yhteiskäyttö mahdollistaa monenlaisten ja monipuolisten tapahtumien järjestämisen samanaikaisesti ja tilojen synergia toimii todella hyvin. Kävijöiltä saamamme palaute on ollut todella hyvää.

Tiina Jokela-Lyly, Opinlakeusmessut

Lähde videon muodossa kierrokselle Seinäjoki Areenan tiloihin!

Henni Välimaa

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut:
kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuton.