Ajankohtaista

Kokoushotellit – kokousta ja majoitu saman katon alla

Seinäjoella voit majoittua kätevästi aivan rautatieaseman vieressä tai vaikkapa luonnon rauhassa lenkkipolkujen äärellä. Palvelumme kautta on mahdollista saada näppärästi koottu tarjous erilaisista majoituskohteista, jolloin kukin saa nauttia yöunistaan juuri haluamassaan ympäristössä.

Tämä jos mikä on yksilöllistä palvelua!

Hotelli Alma

Seinäjoen parhaalla paikalla, aivan ydinkeskustassa, rautatieaseman pihapiirissä sijaitseva Hotelli Alma on vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu uniikki ja kodikas yksityinen hotelli. Alma on voittanut monia erilaisia palkintoja, muun muassa Evento Awardsin vuoden paras ravintola- sekä Finnish Travel Galan vuoden majoitusliikkeen tittelit. Hotelli tarjoaakin elämyksiä niin kokousvieraille kuin yksittäisille matkailijoille.

Päärakennus on jugend -tyylinen ja se sanee rattiin ravintola- ja kokouskäyttöön 2006. Vanhasta höyryvetureiden vesitornista löydät hotellin erikoisimmat huoneet. Alman Uusi Torni valmistui vuonna 2020 ja sen moderneissa mutta historiaa kunnioittavissa huoneissa majoittuu lähes sata henkilöä ja kokoustilojakin löytyy kolme eri kokoista. Kesällä 2022 valmistui kaksi sviittiä ja kaksi kokoustilaa torin nurkalta Alman pihapiiriin kokonaisena siirrettyyn Pollarin taloon.

Vinkki elämykselliseen kokoukseen

Alma tarjoaa viihtyisät puitteet myös kokousten oheisohjelmalle, jota varten tilattavissa on esimerkiksi elävää musiikkia (orkesterit, trubaduurit, kuorot), stand up -komiikkaa, maalauskoulun tai vaikkapa hyvinvointihoitoja ja joogaa.

Tilat numeroina:

Huoneita: 81 kpl
Sviittejä: 7 sviittiä, 6 juniorsviittiä
Kokoustiloja: 17 kpl
Suurin kokoustila: 80 hlö
Ravintola kapasiteetti: 160 hlö


Original Sokos Hotel Lakeus

Original Sokos Hotel Lakeus on viihtyisä hotelli Seinäjoen keskustassa vain 300 metriä rautatie asemalta. Hotellissa on ruokaravintola, pub sekä erilaisia kokous- ja saunatiloja, joista komeimmat näköalat Seinäjoen ylle tarjoaa Vinttisauna hotellin 8.kerroksessa.

Muuntuvat kokoustilat soveltuvat niin perinteisiin palavereihin kuin isompiin koulutustilaisuuksiin messuja ja iltatilaisuuksia unohtamatta. Hotellin voi varata myös yksityiskäyttöön ja tällöin katutason kerros ravintoloineen ja kokoustiloineen soveltuu jopa 800 hengen juhlatilaisuuteen. Lakeudessa on 150 huonetta, joista 64 huoneessa pääsee nauttimaan oman saunan löylyistä. Lisäksi hotellin huoneista 39 on täysin uudistettu kesäksi 2022. Huoneissa on veloituksetta käytettävissä laajakaistayhteys. Hotellissa on kaksi virallisesti liikuntaesteisille luokiteltua huonetta.

Vinkki elämykselliseen kokoukseen

Sekä Lakeuden että Vaakunan tiloissa järjestettävät kokoukset jatkuvat sujuvasti Lakeuden 8.
kerroksen Vinttisaunalle, jossa upeita maisemia voi ihailla suoraan lauteilta. Kesäaikaan illan kruunaa ruokailu, jossa ammattikokki valmistaa grillin täydeltä herkkuja.

Tilat numeroina:

Huoneita: 150 kpl
Kokoustiloja: 10 kpl
Suurin kokoustila: 150 hlö
Ravintolan kapasiteetti: 280 hlö


Original Sokos Hotel Vaakuna

Vaakuna on keskustahotelli, josta löydät kokoustiloja pienemmille ryhmille. Galleria-ja Pikku-Rillo kabineteissa kokoustat samalla kun ruokailet. Vaakuna sijaitsee kauppatorin yhteydessä tärkeimpien kulttuuri- sekä tapahtumapaikkojen välittömässä läheisyydessä. Kivenheiton päästä löytyvät mm. Seinäjoki Areena, Kaupun ginteatteri, Frami, Rytmikorjaamo ja Wallsport Areena, joissa tämän kaupungin kokoukset, messut, sekä musiikki- ja urheilutapahtumat vietetään.

Hotellista löytyy yhteensä 147 tyylikästä hotel lihuonetta. Huoneista kuusi on sviittiä; kolme Junior Suitea sekä kolme isompaa Suitea. Hotel lissa on virallisesti liikuntaesteisille luokiteltu huone. Vaakuna ja Lakeus sijaitsevat saman kadun varrella ja välimatkaa on alle 400m.

Vinkki elämykselliseen kokoukseen

Sekä Lakeuden että Vaakunan tiloissa järjestettävät kokoukset jatkuvat sujuvasti Lakeuden 8.
kerroksen Vinttisaunalle, jossa upeita maisemia voi ihailla suoraan lauteilta. Kesäaikaan illan kruunaa ruokailu, jossa ammattikokki valmistaa grillin täydeltä herkkuja.

Tilat numeroina:

Huoneita: 150 kpl
Kokoustiloja: 10 kpl
Suurin kokoustila: 150 hlö
Ravintolan kapasiteetti: 280 hlö


Scandic Seinäjoki

Seinäjoen Scandic on toinen keskustan suurista kokoushotelleista. Sijainti vain n. 300 metrin päässä rautatieasemalta aivan kaupungin ytimessä. Hotellin yhteydessä on myös vieraille maksuton pysäköintialue. Monipuolisissa ja moderneissa kokoustiloissamme järjestät kätevästi erilaiset kokoukset,
tilaisuudet ja juhlat. Tilojen tekninen varustus ja osaava henkilökunta luovat pohjan niin tehokkaalle kokoukselle kuin onnistuneelle tilaisuudelle. Meillä onnistuu myös hybriditapahtumat ja striimaus. Voit varata kokoustilojamme myynti palvelustamme tai nettisivuillamme olevan online varausjärjestelmän kautta.

Tilat numeroina:

Huoneita: 135 kpl
Kokoustiloja: 9 kpl
Suurin kokoustila: 150 hlö
Ravintola kapasiteetti: 110 hlö


Hotel Sorsanpesä

Yksityinen Hotel Sorsanpesä on kaupungin perinteikkäin kokoushotelli, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain n. 4 kilometrin päässä rautatieasemalta ja keskustasta. Hotellilta löytyy iso ilmainen parkkialue sekä uima-allas hotellivieraiden käyttöön. Hotelli tarjoaa monipuoliset tilat kokouksien, tapahtumien ja juhlien järjestämiseen.

Sorsanpesän tyylikkäässä ravintolassa voit nauttia upeissa puitteissa rennosta tunnelmasta ja laadukkaasti valmistetuista annoksista pitkän kaavan mukaan. Ravintolasta aukeaa vuoden-aikojen mukaan muuttuvat upeat näkymät jokirantaan.

Vinkki elämykselliseen kokoukseen

Sorsanpesän upea miljöö ja erinomaiset yhteistyökumppanit mahdollistavat virkistävät ulkoiluaktiviteetit kokouksien ja tapahtumien yhteyteen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi fatbikepyöräily asiaohjelman jälkeen tai frisbeegolf heti aamutuimaan hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Provinssin kotipaikassa, Törnävän puistossa?

Tilat numeroina

Huoneita: 134 kpl
Kokoustiloja: 11 kpl
Suurin kokoustila: 250 hlö
Ravintolan kapasiteetti: 350 hlö


Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan teille sopiva kokoushotelli!