Ajankohtaista

Seinäjoen sisäänheittäjät mukana Kongressi Meetings & Events 2024 tapahtumassa

Kongressi MEETINGS & EVENTS 2024 järjestetään 10.-11.4.2024 Messukeskuksessa, Helsingissä. Varmista paikkasi messuilla ja rekisteröidy mukaan nyt! Tapahtuma on tarkoitettu tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä vastaaville henkilöille ja on kohderyhmään kuuluville vieraille maksuton. Tilaisuuden oikean luonteen takaamiseksi Kongressi käy läpi jokaisen ilmoittautumisen.

Oletko kiinnostunut kuulemaan Seinäjoen kokous- ja tapahtumamahdollisuuksista, valmiista ideoista eri kokoisille tapahtumille tiloineen, majoituksineen ja illanviettopaikkoineen? Meidät löydät pisteeltä numero 64!

Rekisteröidy messuille heti ja varaa henkilökohtainen tapaaminen Seinäjoen sisäänheittäjä Hennin tai Jenniinan kanssa Kongressimessuilla.

Kaffitellaanko Kongressimessuilla?

Juodaan kupposet kahvia tai teetä ja nautitaan pienestä herkusta samalla, kun mietitään yhdessä, voisiko Seinäjoelta löytyä sopiva ratkaisu juuri teidän tapahtumallenne.

Moikka! Olen Seinäjoen sisäänheittäjä Henni. Mulla on vahvaa osaamista tapahtumatuottamisesta ja tapahtumamarkkinoinnista ja silmää löytyy myös visuaalisuudelle. Työssäni ehdottomasti parasta on kohtaamiset ihmisten kanssa ja tietty tilaisuuksien suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa!

Heippa! Olen Seinäjoen sisäänheittäjä Jenniina. Sydämeni sykkii tapahtumille ja vahvuuksiani ovatkin paikallistuntemus, verkostot ja idearikkaus.  Parasta työssäni olette tietysti te asiakkaat ja se, kun löydämme yhdessä parhaan ratkaisun tilaisuudellenne täältä Seinäjoen seudulta.

Sittenkin tutustumisreissulle Seinäjoelle?

Kiinnostaisiko Seinäjoki kohteena, mutta kaupunki on vieras?Lähde siis tutustumisreissulle Seinäjoelle yksin tai kollegan kanssa, me toimimme mielellämme niin kuskin kuin kaupunkioppaankin roolissa. Valitaan yhdessä sopivat kohteet (2-5kpl), kierretään ja tutustutaan tarkemmin. Näin tilaisuuden suunnittelukin on helpompaa, kun pääset fiilistelemään tiloja paikan päälle!

Junamatka Helsingistä Seinäjoelle kestää nopeimmillaan vain 2h 40minuuttia, joten reissu onnistuu hyvin päiväseltään.

Toivottavasti nähdään Kongressimessuilla!

Keväisin terveisin, 

Henni Välimaa
Seinäjoen sisäänheittäjä ja myyntipäällikkö
Seinäjoki Congress Oy
050 5421 469

henni.valimaa@seinajokicongress.fi 
www.seinajokicongress.fi