Esiintyjät tilaisuuksiin

Koomikot, imitaattorit, bändit - viihdettä yritysjuhliin

Olemme laatineet onnistuneen tilaisuuden oppaan ja hehkuttaneet kaupungin parhaita kokous-, majoitus- ja juhlapaikkoja sekä kertoneet, miksi kannattaa valita Seinäjoki tilaisuuden tapahtumapaikkakunnaksi.

Nyt on kuitenkin vuoro antaa ääni yhdelle tärkeälle elementille, joka takaa onnistuneen tilaisuuden – ohjelmasisällölle. Seinäjoelta löytyy kaiken kattava tarjonta taiteilijoita, juontajia ja viihdyttäjiä, jotka kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Esittelemme muutamia erityylisiä paikallisia talentteja, jotka takaavat ikimuistoisen tilaisuuden.

 

 

 Seinäjoen ukuleleorkesteri

Seinäjoen ukuleleorkesteri tarjoilee rennon letkeää tunnelmaa. Ohjelmisto koostuu eri aikakausien hittikappaleista.  Orkesteri on perustettu syksyllä 2016 ja ryhmään kuuluu 25 soittajaa.

Lisätietoja Seinäjoen ukuleleorkesterin Facebook-sivuilla.


 

Artisti ja juontaja Tanja Vähäsarja

Tanja Vähäsarja on kupliva ja energinen pop-artisti. Ohjelmistossa on kotimaisen popin ja rockin helmiä, sekä omaa tuotantoa elektronisilla popsoundeilla. Tanjan omin juttu on tarjota elämyksiä, vauhtia ja pirskahtelevaa menoa. Esityksen voi tilata bändillä tai akustisena kitaristin kanssa.

Nauravainen Tanja on myös valovoimainen ja sanavalmis juontaja. Hyvä tilannetaju ja positiivisuus saavat ihmiset viihtymään juhlissa ja erilaisissa tilaisuuksissa.
Juonto onnistuu suomeksi ja englanniksi.

Tutustu Tanjaan tarkemmin tästä.


 

Koomikko ja laulumies Joonas Moisio

Joonas Moisio on seinäjokinen koomikko sekä laulumies, jolla oli 8 vuotta sitten yksinkertainen unelma… Hän halusi jonain päivänä olla isompi koomikko kuin Sami Hedberg. Ja kaksi vuotta sitten se toive vihdoin toteutui… Sami laihtui 28kg ja Joonas ei.

Koomikkona Joonas on helposti lähestyttävä hulluttelija, jonka keikoilla yleisö voi jättää duunit, murheet sekä egonsa narikkaan ja heittäytyä mukaan miehen värikkäisiin tarinoihin. Joonas on myös laulumies vailla vertaa. Hän soittaa ja laulaa (yksin, kaksin tai bändin kanssa) kaikki parhaat pop-klassikot ja uutuudet herkkyydellä, jota suomalaismieheltä harva odottaa näkevän. Kun tämä mies laulaa, on show takuulla täynnä hyvää fiilistä, kevyttä hulluttelua ja yllättäviä sovituksia!

Lue lisää Joonaksesta täältä


Sielukas pohjalaisartisti Anne Katariina Vihelä

Anne Katariina Vihelä on pohjalainen laulaja ja laulunopettaja.
Anne Vihelä Bändin ohjelmistoon kuuluu sielukkaita sovituksia pop-, soul- ja countryrock–helmistä.
Ryhmä keikkailee tilaisuudesta riippuen triona tai koko bändinä.

Lisätietoja keikoista täältä.


 

Henrikki –  iloinen ja positiivista asennetta huokuva rap-artisti Seinäjoelta

Henrikin biisit ovat pääosin tarinaa miehen omasta elämästä ja kappaleista välittyy varmuudella tunne. Biisejä löytyy erilaisiin tunnetiloihin, synkästä iloiseen ja menevään tykitykseen. Artistin kappaleilla on vieraillut useita tunnettuja nimiä. Henrikin biisit rikkovat Spotifyssa pian miljoonan striimin rajan. Henrikki on mukava ja seurallinen tyyppi sekä erittäin energinen esiintyjä.

Vieraile Henrikin Facebook-sivuilla

Artistin kotisivut

Tutustu Henrikin musiikkiin Spotifyssa


Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki

Sielukasta rytmimusiikkia tilaisuuteen – Laitakaupungin orkesteri

Laitakaupungin orkesteri on Seinäjoella toimiva rytmimusiikin ammattilaisorkesteri, jonka isäntäorganisaationa toimii Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry. Vuodesta 2011 toiminut yhtye operoi monipuolisesti eri rytmimusiikin tyylien parissa niin erilaisten konserttiproduktioiden, tanssin kuin teatterinkin kentällä. LKO on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä eri artistien, kuten PalefacenOtto GrundströminSusanna Erkinheimon ja Osku Ketolan kanssa.

Muusikot:

Lotta Hagfors: laulu, lyömäsoittimet, saha

Piia Kleemola: viulu, 15-kielinen kantele

Antti Paalanen: haitarit

Sami Silen: kielisoittimet, elektroniikka

Teemu Vuorela: rummut, lyömäsoittimet

Petri Välimäki: kontrabasso

VIDEO:

Laitakaupungin orkesterin yhteistyö Palefacen kanssa: Klikkaa TÄSTÄ

Rytmimusiikkia lakeuksilta -konsertin promovideo: Klikkaa TÄSTÄ 

Tilaa Laitakaupungin orkesteri keikalle laitakaupunginorkesteri@gmail.com


Mielenkiintoista  ja vaikuttavaa ohjelmaa tapahtumiin!

Sirkus Muudi on paikallinen sirkus-, parkour- ja tankotanssikoulu joka keikkailee jatkuvasti ympäri maakuntaa.  Tarjolla on jännittäviä ja akrobaattisia sirkusesityksiä, näyttävää tankotanssia, räväkkää twerkkiä, mystistä itämaista tanssia, vauhdikasta parkouria.. Kysy rohkeasti tarjousta niin tehdään teidän näköinen show!Myös erilaiset työpajat mahdollisia.Kysy lisää info@sirkusmuudi.fi

Tutustu Sirkus Muudiin >>


 

Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki valehtelun suomen mestarit

Valehtelun suomenmestarit

Hulvatonta vitsailua arkipäivän asioista ja parisuhteesta. Kaksikko Impi ja Auvo (Tuula Kuoppala ja Simo Tyni) hurmaavat tarinalla, josta ei käänteitä puutu. Mitä tapahtuu kun lemmikiksi hankittu minipossu kasvoi täysikokoiseksi karjuksi? Tämä ja paljon muita tarinoita luvassa.

Lisätietoja ja keikkabuukkaukset täältä. 


Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki
Kuva: Kyrö Distillery.

Yritysjuhlien potinräjäyttähä – Pienenpienet Joutsenet

Pienenpienet Joutsenet on voittoa tavoittelematon tanssiseurue, joka jakaa vuosittain tuottonsa eri hyväntekeväisyyskohteille. Joutsenet ovat omien sanojensa mukaan poikamiehiä kolmannessa polvessa.

Pienten joutsenten synty ulottuu kauas 1990-luvulle Jurvan harrastajanäyttelijöiden ryhmään. Läänintaiteilija Eija-Irmeli ”Eikku” Lahti heitti ilmoille idean isomahaisista äijistä tanssimassa Joutsenlampea. Joutsenten ensiesiintyminen oli Niemenkylän nuorisoseuralla, jossa vietettiin teatteriporukan pikkujouluja 1995.

Teatteritalo paloi vuonna 1998 keskeyttäen Joutsenten toiminnan joksikin aikaa. Tämän jälkeen Pauli-joutsen otti idean haltuunsa ja vei sen mukanaan Norinkylän nuorisoseuran toimintaan yhteistyössä jurvalaisten näyttelijöiden kanssa. Esiintymisporukka alkoi vakiintumaan, ja niinpä päätettiin perustaa oma yhdistys ”Pienen Pienet Joutsenet ry”, joka vaalii tätä jaloa isomahaisten miesten tanssimuotoa.

Nykyään joutsenet keikkailevat säännöllisen epäsäännöllisesti tehden keikkoja mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen.

VIDEO:

Katso pätkä Pienenpienten Joutsenten esityksestä täältä

Tilaa Pienenpienet Joutsenet esiintymään tilaisuuteesi tilaukset@pienetjoutsenet.fi


Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki

Esittävän taiteen koulu Glow Dance

Monipuolisia tanssin ohjelmapalveluita sekä laadukasta tanssitaidetta. Glow Dancen kautta voi tilata persoonallisen ohjelman esimerkiksi yksityistilaisuuksiin, yleisötapahtumiin, illanviettoihin, häihin, pikkujouluihin tai yritysten avajaisiin.  Jos iso tapahtumasi kaipaa näyttävää shownumeroa, niin se voi olla esimerkiksi näyttävä ja upean tanssiakrobatiashow!

Glow Dancen kaikki ohjelmapalvelut toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja jokaisen projektin kokoonpano valitaan huolella erikseen.

Lisätietoja nettisivuilta. 


 

Marko Hokkanen tarjoaa keikkaa trubaduurina, duona tai yhtyeenä niin arkipäiville, kuin viikonlopuille, myös nopealla aikavälillä ja tuurauksin.

Marko tarjoaa viihdyttävän setin suomipop-, rock- ja iskelmähittejä, sekä omia biisejä, tanssijalkaa vipattamaan, kuin fiilistelyynkin sopivaa ohjelmistoa. Mukana kulkee oma Pa-laitteisto. Marko on saanut kiitosta hyvistä settivalinnoista, hyvästä äänestä, yhteistyökyvystä, sekä hyvän meiningin luomisesta.

Marko on seinäjokinen muusikko ja laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi kolmannen albuminsa marraskuussa 2022. Levyn kappaleet saivat soittoa mm. Yle Radio Suomessa, Radio Sunilla ja Järviradiossa, niitä pääsi myös Iskelmä kuuluu kaikille ja Suomirock tänään soittolistoille Spotifyssa. Ensimmäisen singlen hän julkaisi vuonna 2015 ja albumin 2017, toisen albumin vuonna 2020 ja kolmannen Uusia kulmia nimisen albumin marraskuussa 2022.
Keikkakokemusta Markolla on yli 50:ltä keikalta mm. Anssi Kelan ja Waltteri Torikan lämmittelijänä. 


Setin kesto: 2 X 45 minuuttia, tai sopimuksen mukaan. Setti muodostuu tilaisuuden luonteen mukaisesti.

Täältä löytyy biisilistaa: https://open.spotify.com/playlist/6HvztjrLeu1xeTlLAeK4aw?si=c06ed28e272543ae

Sosiaalinen media: https://linktr.ee/markohokkanenVideonäyte yhtyeen soitosta: https://www.dropbox.com/scl/fi/jnypc99g5qumc517lf7sd/Marko-Hokkanen_n-yte.mp4?rlkey=n0ajquau1nat08f3fy02tijgp&dl=0Verkkosivut: https://markohokkanen.fi/ohjelmatoimisto-trubaduuri-esiintyja-seinajoki/

 


Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki

Iskelmämusiikkia rautalankaisella tyylillä

Trubaduuri Joonas Erkkilä keikkailee yksin kitaransa kanssa, duona tai Unelma-orkesterin kera – tilaisuuden luonteesta riippuen. Tanssilajeihin orkesterin kanssa kuuluvat mm. beat, twist, humppa, valssi, hidas valssi, tango, hitaat, rokki ja suomipoppi.

VIDEO:
Kuuntele ja tutustu tästä. 

Tilaa Joonas yksin tai orkesterin kera täältä. 


 

Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki

Kovan luokan bilebändi Telaketju

Telaketjun SuomiHittiShow sisältää letkeää kohellusta Cheekistä Paula Koivuniemeen. Yli 1000 keikan kokemuksella tämä bändi ei jätä ketään kylmäksi.  Kuten bändin jäsenet itse toteavat:

”Keikalle meirät saa jumalattoman heleposti”.

Kuuntele Telaketjua Youtubessa ja tutustu bändin nettisivuihin sekä Facebook-profiiliin.


KultSi – Kulttuurikollektiivi Silta ry.

KultSi – Kulttuurikollektiivi Silta ry. tarjoaa monipuolista työpaja- ja esitystoimintaa Seinäjoella ja Etelä-Pohjanmaan alueella teatterin, sirkuksen ja musiikin alueilta. KultSi toteuttaa lisäksi tilaajan toiveiden mukaan työhyvinvointityöpajoja, luentoja, alustuksia, juontokeikkoja sekä esityskokonaisuuksia.
Tutustu Kultsin työpaja- ja esitystarjontaan ja tilaa KultSi tilaisuuteesi kulttuurikollektiivi.silta@gmail.com.

Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki

Bilebändi Bilejuna

Kuuden komean nuoren miehen muodostama ammattitason bilebändi vie sinut raiteillaan unohtumattomalle aikamatkalle musiikin eri vuosikymmenille. Tässä junassa ei makuuvaunuja tarvita, sillä koko matkan ajaksi on luvassa kaikkien aikojen parhaita poimintoja rokista räppiin ja diskosta poppiin. Tästä junasta et halua myöhästyä!

Lisätiedot tästä.


Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki

J. Huumo & Rock’n Rolls Band

Rock & Rolls Cover Band on seinäjokelainen rock-bilebändi. Ohjelmistossa 80-luvun suosikkeja, mm. Bryan Adams, Gary Moore, Bon Jovi, Suomi-covereita, potpureita sekä tietysti balladeja. Bändin voi tilata kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin joihin kaivataan elävää musiikkia!

Lisätiedot ja hinnat täältä.


 

Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki

Poutafiilis

Poutafiilis on Seinäjokinen elämysmusiikkialan yritys, joka toimii ohjelmatoimistona, tuottajana, kouluttajana sekä musiikintekijänä.. Poutafiilis tarjoaa mahdollisuuden musiikkipitoiseen arkeen ja juhlaan. Keikat tuotetaan mittatilaustöinä. Ohjelmatoimistosta löytyy useita kokoonpanoja trubaduureista bigbandeihin.

Yhteydenotot: Taija 044 0955616

Poutafiiliksen Facebook-sivut


Esiintyjät tilaisuuksiin Seinäjoki

Sielukas Soul Operators

Bändi esiintyy mukaansatempaavalla ohjelmistolla ja saattelee ihmiset hyvälle tuulelle ja tanssilattialle. Ohjelmisto koostuu maailmanluokan soul-, disco- ja groove-musiikin klassikoista sekä tämän päivän highlightseista, nopeista ja hitaista. Bändi koostuu kokeneista ja asiansa osaavista muusikoista. Solistina upea soulääni Heidi Kurtti.

Tutustu bändiin ja kuuntele biisinäyte tästä.