Original Sokos Hotel Lakeus

Keskustan suurin kokoushotelli

Original Sokos Hotel Lakeus on viihtyisä hotelli Seinäjoen keskustassa vain 300 metriä rautatieasemalta.

Hotellissa on ruokaravintola, pub sekä erilaisia kokous- ja saunatiloja, joista komeimmat näköalat Seinäjoen ylle tarjoaa Vinttisauna hotellin 8.kerroksessa. Muuntuvat kokoustilat soveltuvat niin perinteisiin palavereihin kuin isompiin koulutustilaisuuksiin, messuja ja iltatilaisuuksia unohtamatta.

Hotellin voi varata myös yksityiskäyttöön ja tällöin katutason kerros ravintoloineen ja kokoustiloineen soveltuu jopa 700 hengen juhlatilaisuuteen. Perhejuhliin ravintola Lakeus Matador soveltuu myös erinomaisesti tunnelmansa sekä maittavan paikallisen ruokansa ansiosta. Lakeuden kokoustilat sopivat myös minimessuille ja piennäyttelyihin, Lakeus-Sali on kooltaan 189m2 ja Pohjanmaa-Sali 215m2.

Lakeudessa on 150 huonetta, joista 64 huoneessa pääsee nauttimaan oman saunan löylyistä. Huoneissa sijaitsevilla saunoille onkin myönnetty vuonna 2019 saunasertifikaatti ensimmäisenä Suomessa. Lisäksi hotellin huoneista 39 on täysin uudistettu kesäksi 2022. Huoneissa on veloituksetta käytettävissä laajakaistayhteys. Hotellissa on kaksi virallisesti liikuntaesteisille luokiteltua huonetta. Hotellin erikoisuutena on kaksi erityisesti perheen pienemmille suunnattua panda-aiheista huonetta.

Asiakkaidemme kokemuksia Original Sokos Hotel Lakeudesta

Tapahtuma sujui erittäin hyvin. Henkilökunta on ystävällistä ja ammattitaitoista. Toki tämän tiesimme jo aikaisemmista kokemuksista. Kokoustilat olivat ihanteelliset meidän käyttötarkoituksiin. Ja jos apua tarvitsi, niin sitä löytyi läheltä. Seinäjoki on kokouskaupunkina ihanteellinen, sillä tänne on helppo tulla sekä autolla että junalla. Lisäksi kaupungin keskusta on sopivan kokoinen, jossa kaikki on riittävän lähellä.

Jukka Rautakorpi, piirijohtaja, Suomen Palloliitto Vaasan piiri
Original Sokos Hotel Lakeus
Kokous- ja seminaaritilatKokoushotellit ja majoitusNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
150hlö
Tilojen koko
215m2
Ruokailijoiden määrä
280hlö
Huoneiden määrä
150kpl

Original Sokos Hotel Lakeus
Torikatu 2
60100Seinäjoki
puh. 010 7648 000

 

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomiat.