Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneella on kaikki!

 Olympic Training Center eli tuttavallisemmin Kuortaneen Urheiluopisto on urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin keidas vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Seinäjoelta. Kansainvälinen tunnelma ja urheilun rehti henki näkyy ja tuntuu. Ensikertalaiseen vaikutuksen tekee luonnon läheisyys ja rennon sporttinen ilmapiiri. Mielikin levähtää auringon laskiessa Kuortaneenjärven horisonttiin.

Parasta Kuortaneen Urheiluopistolla ovat aktiviteetit, jotka tuovat virkistystä ja mukavaa vaihtelua kokoukseen osallistujille. Ympäröivä kaunis luonto tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin elämyksiin ja aktiviteetteihin. Fatbike-pyöräretki, kävelykokous tai ohjattu liikunta sään ja kauden mukaan toimii varmasti ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä.

Isommatkin seminaarit onnistuvat Kuorta­ne-hallissa, josta voidaan rakentaa noin 1000 hlön seminaari- ja tapahtumatila.

 

Kuortaneella järjestät niin yrityksen virkistyspäivät, tyhy-päivät, kick off-tilaisuudet, perhejuhlat, tunnemalliset illalliset, urheilupainotteiset leirit, saunaillat, teemapäivät kuin perinteiset kokoukset, seminaarit ja muut tilaisuudet. Varaa muuntuvat ja monipuoliset tilat ryhmällenne ja aloittakaa yhdessä Urheiluopiston ammattilaisten kanssa tapahtumien suunnittelu ja järjestely.

 

Oheisohjelmana tapahtumassa voi olla esimerkiksi frisbeegolf, hohtokeilaus, fatbike-pyöräilyretket, padel, tennis, uinti, kylpylässä lekoilu sekä monet erilaiset ulkoilma-aktiviteetit. Rauhallinen lenkki metsäisissä maisemissa kruunaa päivän ja rauhoittaa mielen.

 

Asiakkaidemme kokemuksia Kuortaneen Urheiluopistolta

"Tapahtumamme Kuortaneen Urheiluopistolla sujui oikein hyvin, saimme hyvää palvelua ja aikataulut pitivät paikkansa. Ruoka oli hyvää ja oheisohjelma hyvin ohjattua. Meillä sisältyi kahteen päivään kokous, koulutus ja hyvinvointia tukevaa iltaohjelmaa. Tilat soveltuivat hyvin näihin tarkoituksiin. Majoitustilat olivat erinomaiset; osallistuvat olivat aivan ihastuksissaan huoneista."

Päivi Koivisto, palvelupäällikkö, Jyväskylän kaupunki
Kuortaneen Urheiluopisto
Kokous- ja seminaaritilatKokoushotellit ja majoitusNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
150hlö
Tilojen koko
228m2
Ruokailijoiden määrä
200hlö
Huoneiden määrä
210kpl

Kuortaneen Urheiluopisto
Opistotie 1
63100 Kuortane
puh. 06 5166 202

YouTube-video thumbnail

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomiat.