Ajankohtaista

Suuret tapahtumat Seinäjoella

Messut, konsertit, seminaarit, juhlat ym. Yli 400 henkeä

Kuten kokoukset, myös suuret tapahtumat ovat intohimomme. Tapahtumien suurkaupungissa suuremmankin kokoluokan tapahtumat järjestyvät ammattitaidolla. Kaupungin tapahtumahistoriasta löytyy useita erilaisia menestystarinoita niin festivaalien, urheilun, puolueiden kuin yrittäjienkin sararalla. Nappaa Seinäjoen suurimmat tapahtumatalot korvan taakse!

Seinäjoki Areena

Suurimmat tilaisuudet suosittelemme järjestämään Seinäjoki Areenalla, jossa tila ei lopu kesken. Areenan tiloissa järjestät niin messut, yritysjuhlat, gaalaillalliset pyöreillä pöydillä (= 500 hlö), puoluekokouksen, kongressin, isomman seminaarin kuin konsertin tai urheiluturnauksen. Areenan B-hallin puolelle saadaan istumaan 1000 henkeä ja A-halliin 4000 henkeä. Halliseminaareja saadaan rakennettua 300-1000 hengelle. Kaksi erillistä, toisissaan kiinni olevaa hallia yhdessä kokouskäytävän tilojen ja Compass Groupin laadukkaiden tarjoilujen kera ruokitaan suurtenkin tapahtumien osallistujat.  Tapahtumatekniikan voi hoitaa jokin paikallisista yhteistyökumppanitahoista, tai voit ottaa sinulle tutun yrityksen hoitamaan tekniikkaa. Seinäjoki Areenalta saa apua myös tilan somistamisessa.

Kokemusta löytyy muun muassa Keppihevosten SM-kisoista, useammasta puoluekokouksesta, Yrittäjäpäivistä, AKK Mestarien illasta, Ravigaalasta ja monista muista. Tutustu Seinäjoki Areenan uudistuneisiin kotisivuihin täällä.

OmaSp Stadion

Seinäjoelta löytyy myös Suomen kauneimmaksi tituleerattu jalkapallostadion, OmaSp Stadion, jossa voit järjestää niin konsertin, festarit, yritysjuhlat, ulkoilmamessut, turnauksen kuin ulkoilmakokouksenkin. Areenan etupihalle vuonna 2021 valmistunut Hetki Areena mahdollistaa live-esitykset ja tilaisuudet ulkotiloissakin. Itse jalkapallokenttä voidaan valjastaa myös asiakkaan käyttöön. Katsomopaikkoja on 6000 ja kun tekonurmi suojataan, permantopaikkoja saadaan 6000. Stadionin kapasiteetti konserttitapahtumissa on maksimissaan jopa 10 000 henkeä.

Suuret tapahtumat järjestyvät sisätiloissakin. Atria Lounge sekä Carlsberg Sports Bar palvelevat molemmat ottelupäivinä yli 500 asiakasta, mutta stadion suosittaa yritystapahtumien maksimikooksi 300 henkeä. Tutustu OmaSp Stadionin tiloihin paremmin täällä.

Seinäjoen Ravikeskus

raviska suuret tapahtumat seinäjoella kokoustila seinäjoen ravikeskus

Myös Seinäjoen Ravikeskuksen tilat muuntuvat moneen, niin isoon ulkoilmatapahtumaan kuin messuihin. Raviskan katsomo muotoutuu 600 hengen auditorioksi. Toto-hallissa voidaan järjestää messuja ja näyttelyitä, ravikeskuksen oma tilauskeittiö valmistaa ja toimittaa tilaisuuteen eväät asiakkaan toiveiden mukaan. Suuret tapahtumat järjestyvät joustavasti ravikeskuksella.

Suuret tapahtumat onnistuvat myös täällä

Klikkaa kuvaa ja tutustu kohteeseen paremmin.

Lakeus sali original sokos hotel lakeus kokoustila kokoushotelli seinäjoki
Kun Original Sokos Hotel Lakeuden koko katutaso yhdistetään, saadaan yhteinen juhlatila jopa 800 hengelle.
rytmikorjaamo ulkoilmatapahtuma seinäjoki suuret tapahtumat seinäjoella
Rytmikorjaamon aidattua piha-aluettakin vuokrataan ja tapahtumia on ollut aina traktorin käyttökoulutuksesta festareihin.
kuortaneen urheiluopisto seinäjoki congress suuret tapahtumat
Kuortaneen Urheiluopiston Kuortane-halli muuntuu myös 1000 hengen kokous- tai seminaaritilaksi.

Lisätietoja:

Benjami Hautala
myyntipäällikkö
050 542 1469
benjami.hautala@seinajokicongress.fi

Teksti:
Sanna Kok
markkinointisuunnittelija
Seinäjoki Congress Oy