Ajankohtaista

Suuret tapahtumat Seinäjoella

Messut, konsertit, seminaarit, juhlat ym. Yli 400 henkeä

Kuten kokoukset, myös suuret tapahtumat ovat intohimomme. Tapahtumien suurkaupungissa suuremmankin kokoluokan tapahtumat järjestyvät ammattitaidolla. Kaupungin tapahtumahistoriasta löytyy useita erilaisia menestystarinoita niin festivaalien, urheilun, puolueiden kuin yrittäjienkin sararalla. Nappaa Seinäjoen suurimmat tapahtumatalot korvan taakse!

Seinäjoki Areena

Suurimmat tilaisuudet suosittelemme järjestämään Seinäjoki Areenalla, jossa tila ei lopu kesken. Areenan tiloissa järjestät niin messut, yritysjuhlat, gaalaillalliset pyöreillä pöydillä (= 500 hlö), puoluekokouksen, kongressin, isomman seminaarin kuin konsertin tai urheiluturnauksen. Areenan B-hallin puolelle saadaan istumaan 1000 henkeä ja A-halliin 4000 henkeä. Halliseminaareja saadaan rakennettua 300-1000 hengelle. Kaksi erillistä, toisissaan kiinni olevaa hallia yhdessä kokouskäytävän tilojen ja Compass Groupin laadukkaiden tarjoilujen kera ruokitaan suurtenkin tapahtumien osallistujat.  Tapahtumatekniikan voi hoitaa jokin paikallisista yhteistyökumppanitahoista, tai voit ottaa sinulle tutun yrityksen hoitamaan tekniikkaa. Seinäjoki Areenalta saa apua myös tilan somistamisessa.

Kokemusta löytyy muun muassa Keppihevosten SM-kisoista, useammasta puoluekokouksesta, Yrittäjäpäivistä, AKK Mestarien illasta, Ravigaalasta ja monista muista. Tutustu Seinäjoki Areenan uudistuneisiin kotisivuihin täällä.


OmaSp Stadion

Seinäjoelta löytyy myös Suomen kauneimmaksi tituleerattu jalkapallostadion, OmaSp Stadion, jossa voit järjestää niin konsertin, festarit, yritysjuhlat, ulkoilmamessut, turnauksen kuin ulkoilmakokouksenkin. Areenan etupihalle vuonna 2021 valmistunut Hetki Areena mahdollistaa live-esitykset ja tilaisuudet ulkotiloissakin. Itse jalkapallokenttä voidaan valjastaa myös asiakkaan käyttöön. Katsomopaikkoja on 6000 ja kun tekonurmi suojataan, permantopaikkoja saadaan 6000. Stadionin kapasiteetti konserttitapahtumissa on maksimissaan jopa 10 000 henkeä.

Suuret tapahtumat järjestyvät sisätiloissakin. Atria Lounge sekä Carlsberg Sports Bar palvelevat molemmat ottelupäivinä yli 500 asiakasta, mutta stadion suosittaa yritystapahtumien maksimikooksi 300 henkeä. Tutustu OmaSp Stadionin tiloihin paremmin täällä.


Seinäjoen Ravikeskus

raviska suuret tapahtumat seinäjoella kokoustila seinäjoen ravikeskus

Myös Seinäjoen Ravikeskuksen tilat muuntuvat moneen, niin isoon ulkoilmatapahtumaan kuin messuihin. Raviskan katsomo muotoutuu 600 hengen auditorioksi. Toto-hallissa voidaan järjestää messuja ja näyttelyitä, ravikeskuksen oma tilauskeittiö valmistaa ja toimittaa tilaisuuteen eväät asiakkaan toiveiden mukaan. Suuret tapahtumat järjestyvät joustavasti ravikeskuksella.


Original Sokos Hotel Lakeus

Lakeus sali original sokos hotel lakeus kokoustila kokoushotelli seinäjoki
Kun Original Sokos Hotel Lakeuden koko katutaso yhdistetään, saadaan yhteinen juhlatila jopa 700 hengelle.

Hotellin voi varata myös yksityiskäyttöön ja tällöin katutason kerros ravintoloineen ja kokoustiloineen soveltuu jopa 700 hengen juhlatilaisuuteen. Perhejuhliin ravintola Lakeus Matador soveltuu myös erinomaisesti tunnelmansa sekä maittavan paikallisen ruokansa ansiosta. Lakeuden kokoustilat sopivat myös minimessuille ja piennäyttelyihin, Lakeus-Sali on kooltaan 189m2 ja Pohjanmaa-Sali 215m2.


Rytmikorjaamo

rytmikorjaamo ulkoilmatapahtuma seinäjoki suuret tapahtumat seinäjoella
Rytmikorjaamon aidattua piha-aluettakin vuokrataan ja tapahtumia on ollut aina traktorin käyttökoulutuksesta festareihin.

On juhla- ja kokoustaloja – ja sitten on Rytmikorjaamo. Meillä mikään juhla ei ole ”normi juttu”. Valitse rohkeasti Rytmikorjaamo, kun haluat rouhean ja särmikkään, silti arvokkaan miljöön juhlallesi. Rytmikorjaamolla isännöit niin yrityksesi arvokasta kutsuvierastilaisuutta kuin valtakunnallisten koulutuspäivien illanviettoa.

Hyödynnämme juhlasi tilana klubia ja/tai isoa aulatilaa. Klubi rakennetaan toiveesi mukaan juhlaillallismuotoon tai vaikka seisomakonserttitilaksi. Tällöin yleisöä mahtuu peräti 1 000. Rytmikorjaamon luova fiilis karkottaa tapahtumista turhan pönöttämisen. Suomen suurimpiin rokkiklubeihin lukeutuvan Rytmikorjaamon tunnelma väreilee myös tapahtumapihallaan. Alue muuntuu pienistä, tunnelmallisista juhlista aina jopa 4 000 ihmisen massatapahtumiin. Piha-alueen varustelun laadussa ei ole tingitty, sillä palveluihin kuuluvat festivaalitekniikka, kiinteä aitaus, vesi, viemäröinti ja sähkö. Tilaisuuden järjestäjälle jää siis aikaa keskittyä olennaiseen.


Kuortaneen Urheiluopisto

kuortaneen urheiluopisto seinäjoki congress suuret tapahtumat
Kuortaneen Urheiluopiston Kuortane-halli muuntuu myös 1000 hengen kokous- tai seminaaritilaksi.

Isommatkin seminaarit onnistuvat Kuorta­ne-hallissa, josta voidaan rakentaa noin 1000 hlön seminaari- ja tapahtumatila.

Kuortaneella järjestät niin yrityksen virkistyspäivät, tyhy-päivät, kick off-tilaisuudet, perhejuhlat, tunnemalliset illalliset, urheilupainotteiset leirit, saunaillat, teemapäivät kuin perinteiset kokoukset, seminaarit ja muut tilaisuudet. Varaa muuntuvat ja monipuoliset tilat ryhmällenne ja aloittakaa yhdessä Urheiluopiston ammattilaisten kanssa tapahtumien suunnittelu ja järjestely.

Oheisohjelmana tapahtumassa voi olla esimerkiksi frisbeegolf, hohtokeilaus, fatbike-pyöräilyretket, padel, tennis, uinti, kylpylässä lekoilu sekä monet erilaiset ulkoilma-aktiviteetit. Rauhallinen lenkki metsäisissä maisemissa kruunaa päivän ja rauhoittaa mielen.

Lisätietoja:

Henni Välimaa
myyntipäällikkö
050 542 1469
henni.valimaa@seinajokicongress.fi

Teksti:
Sanna Kok
markkinointisuunnittelija
Seinäjoki Congress Oy