raviska seinäjoki kokoustila pikkujoulut

Raviska

Seinäjoen monipuolinen ravikeskus

Seinäjoen Ravikeskuksen keskeinen sijainti ja isot, ilmaiset parkkipaikat luo turvalliset ja kiireettömät puitteet eri kokoisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Raviska tarjoaa kattavat palvelut sekä yritysten että yksityisten tarpeisiin, sisällä tai ulkona. Tarjontaamme kuuluvat kokouspalvelut, tilojen ja kalustojen vuokraus ja laadukkaat ravintolapalvelut.

Tilamme muodostuvat erillisistä osista, joten eri kokoluokan tilaisuudet saavat oikeat mittasuhteet. Suurimmillaan tarjoamme Seinäjoen suurimman auditorion yli 600 henkilön katsomossa, auditoriomallisen ravintolan 4-6 hengen pöydissä viihtyy hyvin pitkän luentopäivän jopa 300 henkilöä. Kulku onnistuu myös esteettömästi kevythissin avulla. Toisessa ravintolassamme on 170 henkilön kapasiteetti ja vastikään saneeratusta totohallista löytyy neliöitä erilaisten messujen ja näyttelyiden järjestämiseen tai tanssijuhlien viettämiseen.

Raviskalla on oma valmistuskeittiö, jonka maukkaat ja monipuoliset ruoat ovat olennainen osa eri tilaisuuksia ja tapahtumia. Yhdessä keittiön väen kanssa voit tarjota tilaisuutesi vieraille herkullisen makuelämyksen. Käytettävissä on myös hehtaarikaupalla ulkoalueita, muistetaanhan Raviska mm. useiden maatalousnäyttelyjen pitopaikkana.

Uutena palvelumuotona on astiastojen ja kalustojen vuokraustoiminta pienistä perhejuhlista isojen festareiden alihankintaan.

Oli kyseessä sitten ulkoilmatapahtuma, festarit, yrityksen kick-off tilaisuus, messut, näyttely, kokous, seminaari, luentotilaisuus tai vaikka urheilujoukkueen kaudenpäätösjuhla, Raviskalta löytyy varmasti sopivat tilat.

Täältä pääset kurkkaamaan Raviskan tiloihin videon muodossa >> KATSO VIDEO

 

Raviska
Kokous- ja seminaaritilatNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
620hlö
Tilojen koko
2500m2
Ruokailijoiden määrä
300hlö

Seinäjoen Ravikeskus
Ravitie 9
60120 Seinäjoki

Tilat ja tapahtumat: 0500 567 764 / Jyri

Astiastot ja kalusteet: 0400 174 793 / Riikka riikka.seppanen@seinajoenravit.net

raviska seinäjoki kokoustila pikkujoulut

Lähde videon muodossa kierrokselle Raviskan tiloihin!

Asiakkaidemme kokemuksia Raviskalta

Seinäjoen Ravikeskus panosti tapahtumaan loistavasti – ravikeskus mahdollisti mm. bussikyydityksen tapahtumaan, haalarimerkit ja hankkivat opiskelijoille mieluisia palkintoja arvottavaksi. Meidän toiveet otettiin myös hyvin huomioon. Yhteistyö oli kaikinpuolin sujuvaa ja helppoa. Myös tapahtuman mainostaminen toimi molemmilta yhteistyötahoilta. Saimme pienissä tiimeissä kattavaa ja hyvää opastusta raveihin, tarvittaessa ihan kädestä pitäen. Raviradan henkilökunta otti opiskelijat lämpimästi vastaan ja tunsimme olomme tervetulleiksi. Palvelusta huomasi, että opiskelijat todella haluttiin Ravikeskukselle.

Sanna Sihto, Seinäjoen Ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta Samo

Henni Välimaa

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta ja palvelumme ovat maksuttomia.
Ollaanhan yhteydessä!

Terkuin,
Seinäjoen sisäänheittäjä Henni Välimaa

0505421469
WhatsApp
henni.valimaa@seinajokicongress.fi
Jätä yhteydenottopyyntö 
Varaa aika suoraan kalenteristani