Rytmikorjaamo

Suomen rouhein kokouspaikka

On juhla- ja kokoustaloja – ja sitten on Rytmikorjaamo. Meillä mikään juhla ei ole ”normi juttu”. Valitse rohkeasti Rytmikorjaamo, kun haluat rouhean ja särmikkään, silti arvokkaan
miljöön juhlallesi. Rytmikorjaamolla isännöit niin yrityksesi arvokasta kutsuvierastilaisuutta kuin valtakunnallisten koulutuspäivien illanviettoa.

Hyödynnämme juhlasi tilana klubia ja/tai isoa aulatilaa. Klubi rakennetaan toiveesi mukaan juhlaillallismuotoon tai vaikka seisomakonserttitilaksi. Tällöin yleisöä mahtuu
peräti 1 000. Rytmikorjaamon luova fiilis karkottaa tapahtumista turhan
pönöttämisen. Suomen suurimpiin rokkiklubeihin lukeutuvan Rytmikorjaamon tunnelmaväreilee myös tapahtumapihallaan. Alue muuntuu pienistä, tunnelmallisista juhlista aina jopa 4 000 ihmisen massatapahtumiin.

Piha-alueen varustelun laadussa ei ole tingitty, sillä palveluihin kuuluvat festivaalitekniikka, kiinteä aitaus, vesi, viemäröinti ja sähkö. Tilaisuuden järjestäjälle jää siis aikaa keskittyä olennaiseen.

Postiautovarikosta kulttuurikeskukseksi muuntunut Rytmikorjaamo on loistava vaihtoehto onnistuneelle neuvottelulle, seminaarille, juhlalle, messuille tai lanseeraukselle. Rytmikorjaamolta löytyy iso klubisali sekä kaksi pienempää kokoustilaa, Duudsoni ja Bäkkäri. Bäkkäri on Suomen ainoa edelleen bändien käytössä oleva backstage, jota voidaan hyödyntää myös kokouskäytössä. Jos et vielä ole testannut, niin suosittelemme. Tilasta löytyy myös bändien jättämiä terveisiä, joita on kiva kokouksen ohessa lukea.

Tarjoilut kokouskahveista juhlaillallisiin saat talon omasta ravintolasta A-oikeuksin. Tarvittaessa autamme myös juhlien suunnittelussa ja ohjelmahankinnassa. Rytmikorjaamolla järjestät yhtä hyvin pienen kokouksen esimerkiksi Bäkkäri- kokoustilassa  kuin lähes 1000 juhlijan megatapahtuman klubilla.

Voit myös järjestää tyky-päivät tai pikkujoulut helposti Rytmikorjaamon keikan yhteydessä. Vuokraa tilat yksityiskäyttöön ennen keikkaa ja viettäkää unohtumaton ilta työporukan virkistyspäivässä.

 

 

 

 

Asiakkaidemme kokemuksia Rytmikorjaamolta

"Paikka on tuttu ja tiesimme tilat. Tilojen historian viimevaiheet linkittyvät EU-rahoituksen kautta meidän juhlan sisältöihin. Paikka sopi tilaisuutemme väkimäärään vaikka osallistujia lopulta tuli paljon enemmän kuin suunnitteluvaiheessa arvioimme. Mutta siltikin kaikki mahtuivat mukaan ja tarjoilut hoituivat. Paikan puitteet ja tunnelma sopivat tilaisuutemme luonteeseen. Alueella on tarpeeksi pysäköintipaikkoja. Aluksi mietimme että pidämme tilaisuuden Tampereella jotta saamme osallistujia. Onneksi mietimme myös tilojen sopivuutta. Tampereelle emme olisi saaneet näin paljon osallistujia. Tulijat halusivat nähdä myös tämän paikan. Täysi kymppi paikalle!"

Johanna Latvala,  kehittämisasiantuntija, Eteä-Pohjanmaan ELY-keskus 
Rytmikorjaamo
Kokous- ja seminaaritilatNäyttely- ja messutilatRavintola- ja juhlatilat
Yleisömäärä
1000hlö
Tilojen koko
970m2
Ruokailijoiden määrä
300hlö

Rytmikorjaamo
Vaasantie 22
60100 Seinäjoki
puh. 0400 364 767

YouTube-video thumbnail

Jenniina Palmu

myyntipäällikkö

Säästämme aikaasi

Me kartoitamme puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat Seinäjoelta!

Meillä on paikallistuntemusta. Ota meihin yhteyttä! Palvelumme ovat maksuttomiat.