Ajankohtaista

Elämyksellinen kokous Seinäjoella

Kun kokouksen asialistalla on isoja asioita tai haluaa muuten vain kaikkien viihtyvän, kokouksen oheen on luontevaa lisätä hieman oheisohjelmaa. Elämyksellinen kokous tuo porukkaa yhteen ja muistetaan vielä myöhemminkin. Esittelemme muutaman vinkin Seinäjoelta ja lähialueelta. Kokemuksia, joita et muualta samanlaisina saa.

Kuortaneen Urheiluopistolla kokoustetaan saunoen

Kuortaneen Urheiluopiston Rantasaunalla saman pöydän ääreen mahtuu 20 henkeä ja tuoleja on yhteensä 40 hengelle. Kahden saunan ja pukutilan rakennuksessa ei tarvitse odotella omaa löylyttelyvuoroa. Rantasaunan A-oikeuksin varusteltuun takkahuoneeseen on mahdollista tilata tarjoilut ravintolasta. Pienempiä porukoita Urheiluopistolla virkistävät 10 hengen Honkasauna ja 8 hengen Hirsisauna. Tutustu saunoihin paremmin Urheiluopiston kotisivuilla. Ennen löylyjä voidaan ottaa lajikokeilua leikkimielisesti kisaillen vaikka päällikköpallon parissa. Tutustu laajaan aktiviteettien listaan täällä.

Kyrö Distilleryn tarina ja maut inspiroivat

Kyrö Distilleryn Vierailukeskuksella kokouspäivä saa mukavasti lisämaustetta, kun tislaamokierroksella päästään kuulemaan menestysyrityksen tarinaa. Kierros viskitynnyrien ympäröimänä virittää mielen tastingiin. Osallistavampi workshop on tilaisuus oppia uutta myös kollegoista. Ammattilaisten johdolla valmistetaan tislaamon rakastettuja cocktaileja tai maustetaan itse oma gin.

Framilla edustetaan Alvar Aallon tunnelmissa

kokous ja kongressikeskus frami kokoustila seinäjoki elämyksellinen kokous alvar aalto edustustila
Alvar Aallon rakastettu tyyli näkyy Framin Edustustilassa.

Seinäjoen keskustan tunnetuin maamerkki, Alvar Aallon suunnittelema Lakeuden Risti on kaupungin ylpeys. Arkkitehtuurin ystävät pääsevät haukkomaan henkeä ihastuksesta kierroksella, jossa tutustutaan Seinäjoen Aalto-keskukseen; arkkitehdin suunnitteleman Kansalaistorin ympärille rakentuneeseen kokonaisuuteen, johon kuuluu Lakeuden Ristin lisäksi kaupungintalo, kirjasto, virastotalo sekä kaupunginteatteri. Lue lisää Aaltokierroksesta Visit Lakeuden kotisivuilta. Kokouspäivä jatkuu samassa hengessä Kokous- ja kongressikeskus Framilla, jonka Edustustila on sisustettu Alvar Aallon suunnittelemilla kalusteilla on sisustukseltaan yhtäaikaa moderni ja ajaton. Alakerran Komia-ravintola järjestää kokoustarjoilut ja ikkunoista avautuva jokimaisema tuo päivään perspektiiviä.

Elämyksellinen kokous rautatieläisten hengessä

Hotelli-Ravintola Alman tunnelma pohjautuu historiaan ja yrittäjäpariskunnan intohimoon majoitus- ja ravintolatoimintaa kohtaan. Entiseen rautatieläisten taloon perustettu ja nyt jo useampaan rakennukseen laajentunut hotelli Alma on herkullinen kokemus, jossa perinteikäs pohjalainen ajatusmaailma kohtaa modernin ja yritteliään asenteen. Päärakennuksen juhlavan pääsalin yläparvella kokoustaa noin 30 henkeä. Syksyllä 2022 uudistuneen Pollarin Talon tuvassa kokoustetaan komeasta kaappikellosta ajankulua tiiraillen. Pollarin talolla on mielenkiintoinen historia, onhan talo siirretty aikoinaan Ylistarosta Seinäjoen torin laidalle matkustajakodiksi ja siirrettiin nykyiselle paikalleen loppuvuodesta 2019.

Näissäkin kohteissa kokoustetaan arjen yläpuolella

härmän liikenne seinäjoki liikkuva kokous kokousbussi
Kokous vaihtuvissa maisemissa? Härmän Liikenteen herraskaasia kokousbusseja on useampi.

Elämyksellinen kokous haaveissa? Anna meidän auttaa!