Ajankohtaista

Kokous, joka muistetaan – Elämyksellinen kokous Seinäjoella

Elämyksellinen kokous innostaa luovuuteen ja innovaatioihin, vahvistaa tiimihenkeä ja jää pitkäksi aikaa mieleen. Elämyksellinen kokous jättää osallistujiin positiivisen tunnejäljen. Tässä muutamia vinkkejä Seinäjoen ja lähialueen upeista elämyksellisistä kokouksista!

Mikä näistä vaihtoehdoista sopii parhaiten juuri teidän porukallenne?

1. Höyryävä kokoussauna Vintissä

2. Rouhea kokous Bäkkärillä, johon yleensä vain rokkistaroilla on asiaa

3. Nokipannukahvit ja sähköfatbike-seikkailu Törnävällä

4. Yhdistä kokoukseen SJK jalkapallokoulu tai omapallo -turnaus

5. Kuortaneen Urheiluopistolla kokoustetaan saunoen

6. Liikkuvakokous Maaherran kyyris

7. Kyrö Distilleryn tarina ja maut inspiroivat

8. Ajatuksille vauhtia Swingissä

9. Elämyksellinen kokous rautatieläisten hengessä

10. Epaksien äärellä Kalevan Navetassa

11. Uniikki Aalto -miljöö ydinkeskustassa

12. Kokousta raveissa Seinäjoen Raviskalla

1. Höyryävä saunakokous Vintissä

saunatilat seinäjoki
Napauta kuvaa ja hyppää 3D saunaan.

Original Sokos Hotel Lakeuden 8. kerroksen Vinttikabinetti ja -saunatila tarjoaa unohtumattoman kokouskokemuksen ja terassilta aukeaa upeat näkymät kaupungin ylle.

Vinttikapsu tarjoaa täydellisen ympäristön onnistuneille kokouksille. Tilassa on käytettävissä moderni kokousvarustelu ja televisioruutu, joka tukee erinomaisesti esityksiä. Kapsussa ja terassilla voit nauttia monipuolisista tarjoiluvaihtoehdoista, oli kyseessä sitten rento saunamenu, illallinen tai grilli-ilta, jossa kokin taituruus pääsee oikeuksiinsa terassin grillissä. Kapsussa voit myös rentoutua taustamusiikin säestyksellä tai ottaa osaa innostavaan karaoke-laulantaan. Vinttisaunatila tarjoaa vierailleen täydellisen ympäristön rentoutumiseen. Kosteat löylyt ja upeat näkymät tekevät saunahetkestäsi ikimuistoisen, ja voit nauttia välissä suurella terassilla viilennyksestä.

Sauna- ja pukutiloissa mahtuu mukavasti noin 10 hengen ryhmä, ja kapsussa on 16 istumapaikkaa pitkän pöydän äärellä. Terassille mahtuu jopa 30 henkilöä. Voit varata vinttikapsun käyttöösi joko saunomisen kanssa tai ilman. Täällä järjestämäsi kokous tai tapahtuma tulee varmasti jäämään pitkään mieleen ainutlaatuisen ympäristön ja palveluiden ansiosta.

2. Rouhea kokous Bäkkärillä, johon yleensä vain rokkistaroilla on asiaa

Suomen rouhein kokoustila

Rytmikorjaamo tarjoaa asiakkailleen kokoustilaa, johon yleensä vain rokkistaroilla on asiaa, mutta Seinäjoella bäkkärille pääsee kuka vain. 26 hengen Bäkkäri-kokoustila on viikonloppuisin maan kärkiartistien rakastama levähdystila, jonka kapeita portaita pitkin laskeudutaan klubin suuren lavan sivuun ennen keikan alkua. Kuulemma itse herra Lordikin on kavunnut nuo portaat jättimäisissä kengissään. 

Bäkkärin seiniltä löytyy tervehdyksiä huippuartisteilta, joten kannattaa ehdottomasti etsiä, onko oma suosikkiartistisi jättänyt viestejä seinille!

3. Nokipannukahvit ja sähköfatbike-seikkailu Törnävällä

Upea joenrantamaisema

Hotelli Sorsanpesä sijaitsee luonnon helmassa aivan Törnävän alueen vieressä, jonne on mahdollista saada kokouspaketin lisäksi ohjattu sähköfatbike-seikkailu. Törnävän alue on tunnettu historiallisesta kauneudestaan ja luonnonkauneudestaan, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan pyöräretkelle. Matkan varrella voimme järjestää tauon tai suunnata tulipaikalle, missä voit nauttia nokipannukahveista ja maistuvasta paikallisesta purtavasta.

Miltä kuulostaisi kokous, sähköfatbike -pyöräily ja nokipannukahvit upeassa miljöössä?

4. Yhdistä kokoukseen SJK jalkapallokoulu tai omapallo -turnaus

Ikkunoista avautuu Suomen kaunein stadion kokouskansalle

Ottelutapahtumien ulkopuolella voit varata SJK Loungen kokoustilaksi tai illanistujaisia varten. SJK Loungesta löytyy suuri screeni kokouksien esityksiä varten sekä LED-värivalaistus luomaan tunnelmaa iltaan. Tilasta on upeat näkymät Stadionille, mikä luo avaruutta ja tilaa ajatuksille. Tila soveltuu parhaiten tilaisuudesta riippuen n. 10-40 henkilölle. Yhdistettynä Atria Loungeen tila muuntuu vaikkapa iltatilaisuuden karaokekeitaaksi tai erilliseksi drinkkibaariksi.

Yhdistä kokoukseen SJK jalkapallokoulu tai omapallo -turnaus! Jalkapallokoulussa tutustutaan SJK:n ammattilaispelaajien johdolla jalkapallon perustaitoihin, kuten syöttämiseen ja syötön vastaanottoon, laukomiseen, pallon kuljettamiseen ja käsittelyyn. Omapallo -turnaus on leikkimielinen ja hauska ryhmähenkeä parantava turnaus, jossa lajina voi olla esimerkiksi norsupallo, kuplafutis, ultimate tai kin-ball.

Miltä kuulostaisi kokous, SJK jalkapallokoulu tai omapallo -turnaus?

5. Kuortaneen Urheiluopistolla kokoustetaan saunoen

kuortaneen urheiluopisto kokoustila rantasauna saunatila tyky tyhy virkistyspäivä elämyksellinen kokous
Rantasaunalla herkutellaan ja löylytellään yhdessä.

Kuortaneen Urheiluopiston Rantasaunalla saman pöydän ääreen mahtuu 20 henkeä ja tuoleja on yhteensä 40 hengelle. Kahden saunan ja pukutilan rakennuksessa ei tarvitse odotella omaa löylyttelyvuoroa. Rantasaunan A-oikeuksin varusteltuun takkahuoneeseen on mahdollista tilata tarjoilut ravintolasta. Pienempiä porukoita Urheiluopistolla virkistävät 10 hengen Honkasauna ja 8 hengen Hirsisauna. Tutustu saunoihin paremmin Urheiluopiston kotisivuilla. Ennen löylyjä voidaan ottaa lajikokeilua leikkimielisesti kisaillen vaikka päällikköpallon parissa. Tutustu laajaan aktiviteettien listaan täällä.

Haluaisitteko lähteä Kuortaneelle kokoustamaan ja ottamaan lempeät löylyt rantasaunassa?

6. Liikkuvakokous Maaherran kyyris

Liikkuvassa kokouksessa voitte varmistaa, että kaikki ovat paikalla ja keskittyneinä koko kokouksen ajan, sillä kukaan ei pääse bussista karkuun. Miksi ette harkitsisi bussireissua, jossa pääsette nauttimaan yhdessä herkullisesta ateriasta ja kahvihetkestä upeassa ympäristössä, esim. Kyrön Vierailukeskuksella.

Härmän Liikenteen kokousbussit ovat Herraskaasia, eli conference-tasoisia autoja, joilla matka taittuu mukavasti. Autojen takaosasta löytyy istuinryhmät pöytineen 10-14 hengelle ja etuosissa on pienempiä yksiköitä. Luksusta matkalle tuo säädettävät charter-luokan istuimet, erikoiskahvinkeittimet ja jääkaapit.

Miltä kuulostaisi liikkuvakokous Maaherran kyydissä ja ilta Kyrön Vierailukeskuksessa nauttien?

7. Kyrö Distilleryn tarina ja maut inspiroivat

kyör distillery company vierailukeskus kokoustila seinäjoki congress elämyksellinen kokous
Kumpi ensin, työt vai huvit? Kyröllä sinä päätät!

Kyrö Distilleryn Vierailukeskuksella kokouspäivä saa mukavasti lisämaustetta, kun tislaamokierroksella päästään kuulemaan menestysyrityksen tarinaa. Kierros viskitynnyrien ympäröimänä virittää mielen tastingiin. Osallistavampi workshop on tilaisuus oppia uutta myös kollegoista. Ammattilaisten johdolla valmistetaan tislaamon rakastettuja cocktaileja tai maustetaan itse oma gin.

Miltä kuulostaisi kokous, kierros tislaamolla, tasting, Kyrö Shop ja illallinen?

8. Ajatuksille vauhtia Swingissä

Raikas Swingi

Kokoustila Swingi on ihanan raikas vaihtoehto Framin kokousvalikoimasta. Tämä vihreän sävyinen tila luo rennon ja hauskantunteen, joka on omiaan virkistämään kokoustilanteita. Swingi ei nimensä puolesta petä odotuksiaan, sillä tilassa on jopa keinuja lisäämässä ainutlaatuista tunnelmaa.

Sijaintinsa puolesta Frami tarjoaa upean ympäristön Kampusrannan kauniilla alueella, joen ja luonnon ympäröimänä.

Swingi-tilassa on saatavilla pöytäryhmiä, jotka tarjoavat mukavan työskentelytilan jopa 20 hengelle. Tämän lisäksi tilassa on mukavia raheja, jotka tuovat vaihtelua perinteiseen kokoustilaan, sekä potkukelkkakeinutuoli ja perinteiset keinut. Näin ollen Swingi soveltuu monenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten kokous, ryhmätyöskentely tai pienimuotoiset messut.

Swingi-kokoustila tarjoaa mahdollisuuden yhdistää tuottavuuden ja hauskuuden kokouksissa, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin työyhteisöille kuin ryhmille, jotka etsivät inspiroivaa ja rentoa tilaa kokousten ja tapahtumien järjestämiseen.

Haluatteko tulla kokeilemaan kuka saa kovimmat vauhdit?

9. Elämyksellinen kokous rautatieläisten hengessä

hotelli ravintola alma seinäjoki kokoustila kokoushotelli
Pollarin talon Tupaan mahtuu 40 henkeä.

Hotelli-Ravintola Alman tunnelma pohjautuu historiaan ja yrittäjäpariskunnan intohimoon majoitus- ja ravintolatoimintaa kohtaan. Entiseen rautatieläisten taloon perustettu ja nyt jo useampaan rakennukseen laajentunut hotelli Alma on herkullinen kokemus, jossa perinteikäs pohjalainen ajatusmaailma kohtaa modernin ja yritteliään asenteen. Päärakennuksen juhlavan pääsalin yläparvella kokoustaa noin 30 henkeä.

Syksyllä 2022 uudistuneen Pollarin Talon tuvassa kokoustetaan komeasta kaappikellosta ajankulua tiiraillen. Pollarin talolla on mielenkiintoinen historia, onhan talo siirretty aikoinaan Ylistarosta Seinäjoen torin laidalle matkustajakodiksi ja siirrettiin nykyiselle paikalleen loppuvuodesta 2019.

Katso Pollari talon mielenkiintoinen tarina täällä >>

10. Epaksien äärellä Kalevan Navetassa

kalevan navetta äärellä kokoustila seinäjoki
Kalevan Navetalla sukelletaan taiteen maailmaan.

Yllätä kokousvieraat epaksilla eli Etelä-Pohojalaisilla tapaksilla tai talokierroksella! Kalevan Navetta on upea eri palvelujen kokonaisuus. Kalevan Navetan toimijat tarjoavat monenlaisia palveluita eri kokoisille ryhmille ja kokoustajille. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä Kuppi + Kattila, Taito Shop Seinäjoki -myymälä ja upeat kokoustilat.

Miltä kuulostaisi Kalevan Navetan talokierros, jossa kerrotaan talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi?

11. Uniikki Aalto -miljöö ydinkeskustassa

Scandic Seinäjoen Aalto-henkinen kokoushuone.

Scandicissa kokoustilojen teemat heijastelevat Alvar Aallon elämää, onhan tilat nimettykin Alvar Aalto-kabinetiksi, Aino-kabinetiksi sekä Elissa I ja Elissa II kokoustiloiksi. Kokoustakaa ensin Aalto -henkiksessä kokoustilassa, syökää lounas Olivossa ja lähtekää tutustumaan opastetulle kierrokselle Alvar Aalto -keskukseen,

Miltä kurkistus Alvar Aallon maailmaan kuulostaisi?

12. Kokousta raveissa Seinäjoen Raviskalla

Miltä kuulostaisi kokous, joka huipentuisi jännittäviin raveihin ja herkulliseen ruokaan Seinäjoen ravikeskuksella? Tämä on ainutlaatuinen ja virkistävä tapa yhdistää kokous ja mukava aktiviteetti. Kokouksen voi järjestää Raviskan kokoustiloissa, joten kaikki palvelut löytyvät saman katon alta.

Hevosravit tarjoavat jännitystä ja viihdettä kaikille osallistujille ja tämä on oiva tilaisuus myös oppia jotain uutta hevosurheilusta. Raveja seuratessa voi myös herkutella hyvällä ruualla ja jatkaa keskustelua päivän kokousteemoista rennossa ilmapiirissä.

Kokous Seinäjoen ravikeskuksella on varmasti hieno kokonaisuus, joka voi samalla innostaa ja virkistää tiimiäsi uusiin voittoihin! Miltäs kuulostaisi?

Saiko jokin kokouselämys sydämesi pamppailemaan?❤️

Tämä on vasta pintaraapaisu meidän elämyksellisiin kokouksiin. Olethan yhteydessä niin sovitaan juuri teidän näköinen kokous teidän porukalle!

Tapahtumaterkuin Seinäjoen sisäänheittäjä,
Henni Välimaa
0505421469 
henni.valimaa@seinajokicongress.fi