Ajankohtaista

Referenssi: Suoma ry:n syysseminaari Seinäjoella Rentoa kokoustamista, herkullista ruokaa ja huippuluokan järjestelyjä!

Suoma ry:n syysseminaarin järjestettiin Seinäjoella 28.-29.9.2023. Oli mahtavaa, että pystyimme tarjoamaan onnistuneen tilaisuuden ja kokemuksen koko heidän poppoolle!

“Teille hyvät ystävät mitä parhaimmat kiitokset järjestelyistä, jotka sujuivat päivien kaikissa vaiheissa todella hienosti!

Hyvää oli punnerrus myös valmisteluissa ja kaikki materiaalit saatiin mallikkaaseen muotoon tiukalla aikataululla, Visit Lakeuden tarjoamat ilmoittautumispalvelut ja järjestelyt sekä ammattitaitoinen henkilökunta oli todella tarpeellinen apu.

Almassa oli mukava kokoustaa ja majoittua, historia ja uusi kohtasivat siellä hyvällä maulla ja tavalla! Kalevan Navetta oli täydellinen kokoustila ja siellä porukka sai olla hyvin rennosti eikä  jäykässä perusasennossa kuten monessa tilaisuudessa joudutaan olemaan. Petri Pihlajaniemelle on syytä nostaa hattua, ja korkealle!

Kyrö oli oivallinen valinta illanvietolle ja saimme siellä upean oppaan johdolla käsityksen siitä, mihin saunan  lauteilla keksitty ajatus on pohjalaiseen tapaan johtanut.  Varmasti sitkeyttä ja ideoita siellä riittää myös vaikeampina aikoina.

Minulla ei ollut mitään ennakkokäsitystä Kyrön ruokakulttuurista, mutta siltäkin osin ilta onnistui makoisasti ja jaettujen annosten kautta saatiin pöydissä enemmän kanssakäymistä. Ruoka oli kyllä todella hyvää kaikilla muillakin aterioilla!

Joku epäili, että matka Kyröön olisi pitkä, mutta sehän hujahti hetkessä laadukkaassa Härmän Liikenteen STF bussissa ja niin hujahtivat myös mainiot matkajuomat! 

Kokonaisuutena kouluarvosanoilla mitattuna ei tästä ihan kymppiä voi antaa, mutta annetaan 10 plus! Hyvää siis yrititte mutta priimaa tuli!”

Parhain terveisin omasta ja Suoman hallituksen puolesta!
Hannu Komu, Suoma ry:n toiminnanjohtaja

Suoma Ry:n hyödyntämät tapahtumatilat ja palvelut

Alma tarjoaa paitsi loistavat kokoustilat myös mukavan majoituspaikan, jossa historia ja nykypäivä sulautuvat saumattomasti yhteen. Ja voitte vain kuvitella, kuinka ”Kalevan Navetta” -tila tekee vaikutuksen – ei mikään perinteinen, tylsä kokoustila, vaan paikka, jossa ajatukset lentävät.

Entäpä Kyrö? Kyrö on illanviettopaikka, joka ei unohdu – ja miksi unohtaisit, kun voit uppoutua herkullisen ruoan, mielenkiintoisen tarinan ja rennon ilmapiirin yhdistelmään.

Kyydit hoituu Härmän Liikenteen kautta, jonka vuoksi matkustaminen Seinäjoella ei ole stressaavaa, se on osa tapahtumaa. Matkustatte yhdessä, ja juuri se tekee koko kokemuksesta vieläkin unohtumattoman. Härmän Liikenteellä on käytössä yli 91 erikokoista linja-autoa, joten kalusto riittää varmasti suurempiinkin massatapahtumiin. Ryhmän koko voi olla siis 2 tai yli 2 600 henkilöä!

Kun etsit tapahtumatilaa tai kokouskohdetta Seinäjoella, etsi enemmän kuin vain tiloja – etsi elämyksiä. Seinäjoen tarjoamat mahdollisuudet eivät ole pelkästään liiketoimintaa, ne ovat taidetta tehdä tavallisista hetkistä unohtumattomia. Kokeile, naura, inspiroidu – Seinäjoen tapahtumatilat tekevät siitä mahdollista!

Kiinnostuitko syysseminaarin järjestämisestä Seinäjoella? Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan yhdessä teillekin upea kokonaisuus.

Kuinka toimii Seinäjoki Congress?

Kokouksen tai tilaisuuden järjestäminen voi tuntua välillä hankalalta – tilojen, palveluiden ja tunnelman on kaikki oltava täydellisessä harmoniassa. Seinäjoki Congress auttaa tilaisuuksien puitteiden kartoittamisessa ja kilpailutuksessa, joten säästät aikaa ja vaivaa.

Seinäjoen tapahtumatilat ja kokouskohteet, ne eivät ole vain paikkoja. Ne ovat elämyksiä, jotka saavat hymyn nousemaan huulille ja ajattelemaan, ”Täällä haluan olla!”. 

Tähän me Seinäjoella uskomme, kokoustamisen kuuluu olla mukavaa. Kartoitamme eri tilat puolestasi ilman kuluja ja huolehdimme, että tapahtumasi on onnistunut kaikin puolin. Lue lisää palvelustamme!

Kun olet etsimässä sopivaa tilaa, Seinäjoki Congress tarjoaa auttavan kätensä. Haluamme tehdä tilaisuutesi järjestämisestä vaivatonta, ja siksi olemme koonneet alueen parhaat konferenssi-, seminaari-, kokous-, messu- ja näyttelytilat yhteen paikkaan. Unohtamatta tietysti sopivia tapahtumakohteita ja majoitusta, jotta koko paketti olisi täydellinen.

Kaikki tapahtumatiloihin liittyvät asiat löytyvät yhdeltä sivustolta

Seinäjoki Congressin verkkosivuilta löydät helpon tavan kahlata läpi alueen monipuolisen tilatarjonnan. Olipa kyseessä sitten konferenssi, seminaari tai näyttely, meillä on tila, joka taipuu juuri sinun tarpeisiin. Sivuiltamme löydät myös vinkkejä virkistyspäiville sekä listauksen Seinäjoen alueen saunatiloista – sillä kaikkein rennoimmat  ja parhaat päätökset syntyvät saunan lauteilla. Arvaappa missäs on muuten syntynyt idea Kyröstä?

Seinäjoki Congress – palveluiden aarrearkku

Seinäjoki Congress on palveluiden aarrearkku, mitä tulee tapahtuma- ja kokoustilojen löytämiseen. Olemme aina apunasi kartoittamassa ja varaamassa tapahtumallesi parhaiten sopivat tilat ja muut tarvittavat palvelut. Jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja me haluamme varmistaa, että jokainen yksityiskohta on kohdallaan.