Ajankohtaista

Paras kokouspaikka Seinäjoella – äänestä!

kokouspaikka, äänestys, kokoustila, kokous, hymy, seinäjoki, seinäjokicongress

Vuosi 2022 alkaa olla loppusuoralla ja on aika äänestää Seinäjoen ja lähialueiden parasta kokous- ja tapahtumapaikkaa. Mikä tila jäi parhaiten mieleesi? Missä oli paras tunnelma, nousiko jossain tarjoilujen taso ylitse muiden? Oliko jollain kohteella ylivoimaisesti paras kokonaisuus?

Vastaa 30.11.2022 mennessä ja voita majoituslahjakortti valitsemaasi kumppaniyritykseemme (1 vrk, 2hlö). Olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

TÄSTÄ ÄÄNESTÄMÄÄN!

Muistin virkistyksenä – kokouskohteet listattuna

Mikä Seinäjoen kokoustiloista on vuoden paras kokouspaikka? Alla näet listan kohteistamme ja tilakategoriat, joita talot tarjoavat.

Kokous- ja kongressikeskus Frami

Seinäjoen rannalla komeileva Frami tarjoaa tilat kokouksiin, seminaareihin, näyttelyihin, messuihin ja juhliin. Framilla on myös ravintolatilat.

Hotel Sorsanpesä

Törnävällä sijaitseva Hotel Sorsanpesä on kokoushotelli, joka tarjoaa kokous- ja seminaaritiloja sekä tilat näyttelyihin, messuihin, juhliin ja ruokailuun.

Hotelli-Ravintola Alma

Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee rautatieaseman välittömässä läheisyydessä ja tarjoaa kokoushotellina tilat kokouksista ja seminaareista ravintola- ja juhlatilaisuuksiin.

Härmän Liikenne

Härmän Liikenteen linja-autot toimivat niinikään liikkuvina kokous- ja seminaaritiloina.

Kalevan Navetta ja Äärellä Kuppi+Kattila

Kalevan Navetan osoite on Itikanmäellä ja tarjoaa tilat kokouksiin, seminaareihin, näyttelyihin, messuihin sekä juhliin. Saman katon alla palvelee Äärellä Kuppi+Kattila.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneella sijaitsevalla urheiluopistolla toimii kokoushotelli ja tilaa on niin kokouksille, seminaareille, näyttelyille, messuille kuin juhlillekin. Opistolla on myös ravintolatilat.

Kyrö Distillery Company

Isossakyrössä sijaitseva Kyrö Distilleryn vierailukeskus tarjoaa ravintola- ja juhlatiloja sekä tiloja kokouksiin ja seminaareihin.

OmaSp Stadion

Seinäjoen OmaSp Stadion on paitsi urheilustadion, myös tila kokouksille, seminaareille, näyttelyille, messuille sekä juhlille. Stadionilla toimii myös ravintola.

Original Sokos Hotel Lakeus

Seinäjoen keskustassa sijaitseva Lakeus on kokoushotelli, jonka katon alla on mahdollisuuksia kokouksille, seminaareille, näyttelyille, messuille sekä ravintola- ja juhlatilat.

Original Sokos Hotel Vaakuna

Vaakuna sijaitsee myös Seinäjoen keskustassa ja käsittää kokoushotellin tavoin kokous- ja seminaaritilat, sekä ravintola- ja juhlatilat.

Rytmikorjaamo

Vaasantien varrella sijaitseva Rytmikorjaamo on paikka kokouksille, seminaareille, näyttelyille, messuille sekä juhlille. Talossa palvelee myös ravintola.

Scandic Seinäjoki

Kaupungin keskustassa sijaitseva kokoushotelli Scandicista löytyy tilat kokouksille, seminaareille, näyttelyille, messuille ja juhliin. Ravintola Olivo huolehtii tarjoiluista.

Seinäjoen Ravikeskus

Raviska sijaitsee kaupungin kupeessa ja tarjoaa tilat kokouksiin, seminaareihin, näyttelyihin, messuihin sekä ravintola- ja juhlatilat.

Seinäjoki Areena

Seinäjoki Areena sijaitsee Seinäjoen rannalla toimii kokous-, seminaari-, näyttely-, messu-, ravintola- ja juhlatilana.

Seinäjokisali

Kivenheiton päässä Seinäjoki Areenasta sijaitseva Seinäjokisali toimii kokous- ja seminaaritilana sekä näyttely- ja messutilana.

Sanna Kok
markkinointisuunnittelija
myynti@seinajokicongress.fi