Ajankohtaista

Vuoden kokouspaikka -äänestyksen voittajat ovat tässä

Kun kuljetaan kohti loppuvuotta, on hyvä pysähtyä muistelemaan vuoden onnistumisia ja kiittää mukana kulkeneita. Järjestimme marraskuussa Vuoden kokouspaikka -äänestyksen, johon saimme 117 vastausta. Jokainen äänestäjä pääsi perustelemaan valintansa ja välitämme nämä terveiset kumppanikohteillemme. Myös me haluamme jakaa hyvää eteenpäin ja näin ollen arvomme kahden hengen majoituslahjakortin kaikkien osallistuneiden kesken. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Nyt esittelemme tämän vuoden kisan voittajakolmikon ja nostamme muutamia timanttisia perusteluita muista kokouskohteistamme.

Vuoden kokouspaikka #3: OmaSp Stadion

OmaSp Stadion katsomo kokoustila ulkoilmakokous Seinäjoki vuoden kokouspaikka
OmaSp Stadionilla voi kokoustaa vaikka ulkokatsomossa lämmitetyillä penkeillä.

”OmaSp Stadionilla oli hulppeat tilat esittelyille , lisäksi ravintolapalvelut olivat tyylikkäät.”

”Muokattavissa oleva paikka erikokoisiin ja erityyppisiin tapahtumiin.”

”Ihan mahtavat puitteet ja palvelu, tilaa isommallekin porukalle!”

Joupiskan vuorella sijaitseva OmaSp Stadion pokkasi tänä vuonna kolmannen sijan. Jalkapallojoukkue SJK:n kotikenttänä tunnettu stadion on monipuolinen tapahtumatalo. Etupihalle vuonna 2021 valmistunut Hetki-Areena massiivisine screeneineen toivottaa vieraat tervetulleiksi. Toisen kerroksen Carlsberg Sportsbarin tiloissa tarjoillaan arkisin lounasta, ryhmiä varten tila taipuu esimerkiksi cocktailtilaisuuksiin. Kolmannen kerroksen Atria Loungella on upea näkymä sekä jalkapallokentälle että kaupungin suuntaan. Atria Loungella järjestyvät jopa 300 hengen yritystilaisuudet, illanvietot, messut, näyttelyt ja seminaarit. OmaSp Stadionin tiloja pääsee kiertämään virtuaalikierroksella, hyppää mukaan täällä. Onnittelut OmaSp Stadionille!

Vuoden kokouspaikka #2: Hotel Sorsanpesä

Hotel Sorsanpesä vuoden kokouspaikka juhlatila Prunni Seinäjoki kokoustila
Hotel Sorsanpesä juhlatila Prunni.

”Paras ympäristö, mikä luonto avautuukaan ikkunoista! Todella maukas ruoka!”

”Keskeisellä paikka Pohjanmaalla. Hyvin arvostettu paikka.”

”Hyvät parkkitilat ja helppo tulla. Sujuva palvelu, paljon sisätilaa!”

Törnävällä sijaitseva Hotel Sorsanpesä on yli 50-vuotias persoonallinen 134 huoneen kokoushotelli. Suuret kokous- ja juhlatilat virittävät oikeaan tunnelmaan. Holminhoviin pääsee halutessaan kulkemaan oman sisäänkäynnin kautta ja pyöreä juhlatila Prunni on oiva paikka juhlallisempiinkin kokonaisuuksiin. Pienemmät kabinetit ovat paikallaan kun halutaan kokoustaa laadukkaasti omalla porukalla. Yksityinen hotelli kuuntelee asiakkaan toiveet myös tarjoilujen puolesta ja ruuissa maistuvat kotimaiset raaka-aineet. Tutustu Sorsanpesän kokoustiloihin täällä. Onnea Hotel Sorsanpesälle!

Vuoden kokouspaikka #1: Hotelli-Ravintola Alma

Hotelli-Ravintola Alma kokoustila yläkabinetti kokous kabinetti Seinäjoki vuoden kokouspaikka
Hotelli-Ravintola Alman tilat ja palvelu sulattivat äänestäjien sydämet.

”Ruoka on hyvää, kokouspaikkoja on useita ja yöpyminenkin onnistuu samassa paikassa. Junalle on lyhyt matka ja persoonallisessa talossa on historian havinaa harteilla.”

”Ammatillista, laadukasta ja ystävällistä. Monipuoliset, toimivat ja laadukkaat tilat. Sijainti täydellinen. Myös esteettömyys on huomioitu.”

”Upea yksilöllinen kokonaisuus täydellisellä sijainnilla. Erittäin joustava ja monipuolinen palvelukokonaisuus. Todella siisti, erinomainen ruoka sekä vertaansa vailla oleva palvelu.”

”Aina lämminhenkinen tunnelma ja asiakkaan toiveet huomioiva henkilökunta. Tästä jää aina kiva fiilis!”

”Hyvät keskeisellä sijainnilla oleva tilat sekä maan parhaat eväät. Kaikki sujuu kuin tanssi.”

”Toteutimme loistavat Talvipäivät Almassa maaliskuussa. Kaikki toimi erinomaisesti, niin ruokailujen, tilojen kuin majoitustenkin suhteen. Tullaan ehdottomasti uudelleen tulevaisuudessa!”

Vuoden majoitusliikkeenäkin tämän vuoden Finnish Travel Galassa palkittu Hotelli-Ravintola Alma nousi myös Vuoden Kokouspaikka -äänestyksen voittoon. Hotellin uniikki ja onnistuneesti laajentunut majoitus- ja kokouskortteli on onnistunut sulattamaan asiakkaiden sydämet. Kokouskysyntään on vastattu muun muassa syksyllä 2022 valmistuneen Pollarin Talon restauroinnin myötä ja nykyään kokoustiloja onkin tarjolla aina 8-10 hengen sviiteistä 80 hengen Simuna-kokoustilaan ja ravintolan pääsaliin. Pääset kurkistamaan Hotelli-Ravintola Alman kokoustiloihin täältä. Onnittelut Hotelli-Ravintola Alma!

Timanttisia nostoja äänestäneiden perusteluista:

Kokous- ja kongressikeskus Frami auditorio kokoustila tapahtuma seminaari vuoden kokouspaikka

”Kaikki palvelut saman katon alta, fressit ja kivat kokoustilat hyvällä tekniikalla. Monipuolisuus ja kokoustilojen erilainen ilme kiva juttu.”

Kokous- ja kongressikeskus Frami

Kulttuurikeskus Kalevan Navetta Äärellä ravintola kuppi ja kattila kokoustila vuoden kokouspaikka

”Paikka taipuu moneksi ja siellä on myös helppo järjestää oheisohjelmaa. Kokoustilat ovat persoonalliset ja upeat sekä varustelu erinomainen. Huippuluokan ruokatarjoilut.”

Kalevan Navetta ja Äärellä Kuppi+Kattila

Kyrö Distillery Company Vierailukeskus kokoustila Seinäjoki vuoden kokouspaikka

”Kokouksen oheen saa mielenkiintoista oheisohjelmaa. Tunnelmallinen miljöö. Ohjelma onnistunut, ja informatiivinen kierros tuotannossa. Ruoka maistuvaa ja palvelu ensiluokkaista!”

Kyrö Distillery Company

Original Sokos Hotel Lakeus Seinäjoki vinttikabinetti kokoustila vuoden kokouspaikka

”Hyvät kokoustilat eri kokoisille ryhmille, myös juhlavampiin tilaisuuksiin. Käytännön järjestelyt toimivat ja ruoka on erinomaista.”

Original Sokos Hotel Lakeus

Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki Talriikki kabinetti kokoustila vuoden kokouspaikka

”Helppo tulla junalla. Hyvä palvelu ja yöpymismahdollisuus keskellä kaupunkia.”

Original Sokos Hotel Vaakuna

Rytmikorjaamo seminaari tapahtuma kokoustila

”Avaruutta Seinäjoen brändin mukaisesti. Perinteitä rakennuksessa kunnioittaen. Hyvät tilat ja iso parkkipaikka sekä erinomaista ruokaa.”

Rytmikorjaamo

Scandic Seinäjoki kokoustila
Scandic Seinäjoen Aalto-henkinen kokoushuone.

”Laatu on aina tasaisen varmaa. Hyvä sijainti ja kokonaisuus.”

Scandic Seinäjoki

Seinäjoki Areena muuntautuu upeiden gaalojen näyttämöksi.

”Hyvät puitteet, hyvä ruoka ja avulias henkilökunta.”

Seinäjoki Areena

Onko yrityksesi vailla seuraavaa tapahtuma- tai kokouspaikkaa? Olemme täällä maksutta apunasi!