Ajankohtaista

Hotelli-Ravintola Alma on vuoden majoitusliike

Tunnelmallinen Hotelli-Ravintola Alma on vuoden 2022 majoitusliike.

Hotelli-Ravintola Alma sai merkittävän tunnustuksen. Perjantaina 4.11. järjestetyssä Finnish Travel Galassa palkittiin kahden koronavuoden jälkeen taas ansioituneita ja suosittuja matkailuyrityksiä, -toimijoita ja kohteita. Pikku-Finlandiassa, Helsingissä, juhlitun matkailugaalan järjestelyistä vastasi Suomen matkailualan liiton (SMAL) palveluyhtiö Smalser Oy. Gaala kokosi yhteen 400 kotimaista ja kansainvälistä matkailuammattilaista juhlimaan matkailun elpymistä koronakurimuksesta, mutta samalla kuulostelemaan, miten poliittiset ja taloudelliset haasteet heijastuvat alan eri yrityksiin. Juhlailta huipentui yhdeksän eri palkintokategorian voittajien julkistamiseen. Palkintokategorioiden voittajat valikoituivat suurelta yleisöltä saatuihin määrällisiin mainintoihin sekä gaalan palkintoraadin laadullisiin arvioihin pohjautuvan pisteytyksen perusteella.

Seinäjoen Hotelli-Ravintola Alman valintaa perusteltiin seuraavasti:

Idyllinen, historiallinen, kotoisa ja kaunis hotelli Seinäjoella hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä kauniita luontopolkuja. Alman ainutlaatuinen tunnelma syntyy kokonaisuudesta, joka muodostuu pieteetillä ja vanhaa kunnioittaen tehdystä Rautatieläisten talon ja sen ympäristön rakennusten kunnostuksesta sekä yksilöllisistä ja persoonallisista huoneista. Hotelli Almassa on taitavasti yhdistelty uutta ja vanhaa; kohteessa on luonnetta. Kokemuksen kruunaa laadukas ravintola ja ystävällinen ja palveleva henkilökunta.

Finnish Travel Galan tavoitteena on tuoda esiin matkailutoimialan merkitystä suomalaisessa yhteiskunnassa niin työllistäjänä ja talouden buustaajana kuin elämysten tuottajana ja työkseen matkustavien arjen helpottajana. Ennen pandemiaa alan osuus maamme bruttokansantuotteesta oli 2,7 prosenttia ja se työllisti eri puolilla Suomea 154 100 ihmistä.

Finnish Travel Galan vuoden 2022 palkintokategoriat ja niissä voittaneet tahot olivat seuraavat:
Vuoden matkailuinnovaatio – Serlachius -museoiden Taidesauna
Vuoden mieleenpainuvin matka- tai palvelukokemus – VR:n konduktöörit
Vuoden matkailuvaikuttaja – Adalmina’s Adventures
Vuoden kuljetusyhtiö – Viking Line Abp
Vuoden majoitusliike – Hotelli Alma
Vuoden kotimainen matkakohde – Helsinki
International Travel Destination of the Year – Italy
Vuoden vastuullinen toimija – Viking Line Abp – Viking Glory
Vuoden matkatoimisto/matkanjärjestäjä – Oy Aurinkomatkat – Suntours Ltd Ab


Lisää tietoa Finnish Travel Galasta, kaikista short list -ehdokkaista sekä palkintoraadista www.finnishtravelgala.fi.

Lue tiedote kokonaisuudessaan Finnish Travel Gaalan nettisivuilta.

Seuraava kokous Hotelli-Ravintola Almassa? Täytä yhteydenottolomake ja suunnitellaan yhdessä!

Sanna Kok
markkinointisuunnittelija
myynti@seinajokicongress.fi