Ajankohtaista

Seminaarit ja näyttelyt Seinäjoella

Onnistuneen tilaisuuden salaisuus piilee hyvässä suunnittelussa, oikeanlaisissa tiloissa ja ammattitaitoisissa kumppaneissa. Tapahtumien suurkaupungiksi tunnustautuva Seinäjoki on tapahtumajärjestäjän luottokumppani, kun halutaan toteuttaa uskottavat seminaarit ja näyttelyt Seinäjoella. Tässä artikkelissa esittelemme kaupungin parhaat 100-400 hengen tilat.

seminaarit ja näyttelyt seinäjoella rytmikorjaamo seinäjoki

Rytmikorjaamon klubisali

Seminaarimuodossa max 600 hlö

Rytmikorjaamo on yksi Suomen rakastetuimmista musaklubeista, mutta myös vaikuttava paikka seminaareille. Lavatekniikka ja henkilökunnan ammattitaito ovat maan huippuluokkaa ja tekee laadukkaasti toteutetun tilaisuuden järjestämisestä helppoa. Klubisalia saadaan rajattua haluttujen toimintojen mukaan, jolloin esimerkiksi seminaariin osallistuminen, minglailu ja tarjoilujen nauttiminen on mahdollista yhtä aikaa. Akkreditointipiste ja narikka rakentuvat luontevasti ravintola Varickon puolelle ja näin tilasta toiseen kulkeminen pitää mielenkiinnon yllä koko päivän ajan.

atria lounge omasp stadion kokoustila juhlatila seminaari messut näyttelyt

OmaSp Stadionin Atria Lounge

Seminaarimuodossa max 300 hlö

OmaSp Stadionin Atria Loungella on nähty reilu viisivuotisen taipaleen varrella mitä erilaisimpia tapahtumia aina kokouksista ja aamiaistilaisuuksista messuihin, asiakastilaisuuksiin ja näyttelyihin. Tila on pöytien puolesta täysin muokattavissa, halusitpa osallistujien istuvan teatterimuodossa lavaa kohti tai kiertelevän tilassa kokonaisen kierroksen pisteeltä toiselle. Tekniikan toimittajien ansiosta tilaan saadaan rakennettua tarpeiden mukaiset puitteet, jotka tekevät tilaisuuteen viimeisen silauksen.

kokous ja kongressikeskus frami

Kokous- ja kongressikeskus Framin B-talo

Auditorio max 405 hlö

Seinäjoen kauniissa jokimaisemassa palveleva Kokous- ja kongressikeskus Frami on ihanteellinen seminaarien ja näyttelyiden toteutuspaikka. Pyöreään aulatilaan saa rakennettua ständit, seminaariosuudet toteutuvat helposti auditorioissa. Komia-ravintolan tarjoilut laajentuvat tarvittaessa myös aulan puolelle. Halutessaan järjestäjä voi valita käyttöönsä myös aulan ympäristön kokoustiloja tai vaikka ravintola Komian yläkerran Edustustilan.

Original Sokos Hotel Lakeuden Pohojanmaa- ja Lakeus-salit

Seminaarimuodossa max 130 hlö

Eteläpohjalaiseen asenteeseen hymyillen nojaava Original Sokos Hotel Lakeus tarjoaa tilat niin seminaareille kuin pienimuotoisille messuille ja näyttelyillekin. Väliseinillä muokattava Pohojanmaa-sali mahduttaa sisäänsä seminaarimuodossa jopa 130 henkeä, samoin kuin hotellin toisella sivulla sijaitseva Lakeus-sali. Jälkimmäisen kun yhdistää ravintola Lakeus Matadoriin, mahdollistuu tilaisuus jopa 260 hengelle. Kokoustiloja pääsee tutkimaan tarkemmin hotellin kotisivuilla.

Tutustu myös näihin seminaarikohteisiin

Seminaarit ja näyttelyt Seinäjoella järjestyvät näppärästi myös näissä kohteissa. Klikkaa kuvaa ja tutustu!

Teksti:
Sanna Kok
markkinointisuunnittelija
Seinäjoki Congress