Ajankohtaista

Seminaarit Seinäjoella

Onnistuneen tilaisuuden salaisuus piilee hyvässä suunnittelussa, oikeanlaisissa tiloissa ja ammattitaitoisissa kumppaneissa. Tapahtumien suurkaupungiksi tunnustautuva Seinäjoki on tapahtumajärjestäjän luottokumppani, kun halutaan toteuttaa uskottavat seminaarit ja näyttelyt Seinäjoella. Tässä artikkelissa esittelemme kaupungin parhaat 100-400 hengen tilat.

Nämä kaikki monipuoliset tilat soveltuvat vallan mainiosti myös pienempiin kokouksiin, virkistyspäiviin, lounaspalavereihin ja moneen muuhun toimintoon!

Rytmikorjaamon klubisali

Seminaarimuodossa max 600 hlö

Rytmikorjaamo on yksi Suomen rakastetuimmista musaklubeista, mutta myös vaikuttava paikka seminaareille. Lavatekniikka ja henkilökunnan ammattitaito ovat maan huippuluokkaa ja tekee laadukkaasti toteutetun tilaisuuden järjestämisestä helppoa. Klubisalia saadaan rajattua haluttujen toimintojen mukaan, jolloin esimerkiksi seminaariin osallistuminen, minglailu ja tarjoilujen nauttiminen on mahdollista yhtä aikaa. Akkreditointipiste ja narikka rakentuvat luontevasti ravintola Varickon puolelle ja näin tilasta toiseen kulkeminen pitää mielenkiinnon yllä koko päivän ajan.

seminaarit ja näyttelyt seinäjoella rytmikorjaamo seinäjoki

OmaSp Stadionin Atria Lounge

Seminaarimuodossa max 300 hlö

OmaSp Stadionin Atria Loungella on nähty reilu viisivuotisen taipaleen varrella mitä erilaisimpia tapahtumia aina kokouksista ja aamiaistilaisuuksista messuihin, asiakastilaisuuksiin ja näyttelyihin. Tila on pöytien puolesta täysin muokattavissa, halusitpa osallistujien istuvan teatterimuodossa lavaa kohti tai kiertelevän tilassa kokonaisen kierroksen pisteeltä toiselle. Tekniikan toimittajien ansiosta tilaan saadaan rakennettua tarpeiden mukaiset puitteet, jotka tekevät tilaisuuteen viimeisen silauksen.

atria lounge omasp stadion kokoustila juhlatila seminaari messut näyttelyt

Kokous- ja kongressikeskus Framin B-talo

Auditorio max 405 hlö

Seinäjoen kauniissa jokimaisemassa palveleva Kokous- ja kongressikeskus Frami on ihanteellinen seminaarien ja näyttelyiden toteutuspaikka. Pyöreään aulatilaan saa rakennettua ständit, seminaariosuudet toteutuvat helposti auditorioissa. Raitti-ravintolan tarjoilut laajentuvat tarvittaessa myös aulan puolelle. Halutessaan järjestäjä voi valita käyttöönsä myös aulan ympäristön kokoustiloja tai vaikka ravintola Raitin yläkerran Edustustilan.

kokous ja kongressikeskus frami

Original Sokos Hotel Lakeuden Pohojanmaa- ja Lakeus-salit

Seminaarimuodossa max 130 hlö

Eteläpohjalaiseen asenteeseen hymyillen nojaava Original Sokos Hotel Lakeus tarjoaa tilat niin seminaareille kuin pienimuotoisille messuille ja näyttelyillekin. Väliseinillä muokattava Pohojanmaa-sali mahduttaa sisäänsä seminaarimuodossa jopa 130 henkeä, samoin kuin hotellin toisella sivulla sijaitseva Lakeus-sali. Jälkimmäisen kun yhdistää ravintola Lakeus Matadoriin, mahdollistuu tilaisuus jopa 260 hengelle. Kokoustiloja pääsee tutkimaan tarkemmin hotellin kotisivuilla.


Seinäjoen Ravikeskus

Auditorio max. 600 hlö

Seinäjoen Ravikeskuksen keskeinen sijainti ja isot, ilmaiset parkkipaikat luo turvalliset ja kiireettömät puitteet eri kokoisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Raviska tarjoaa kattavat palvelut sekä yritysten että yksityisten tarpeisiin, sisällä tai ulkona. Tarjontaan kuuluvat kokouspalvelut, tilojen ja kalustojen vuokraus ja laadukkaat ravintolapalvelut.

Raviskan tilat muodostuvat erillisistä osista, joten eri kokoluokan tilaisuudet saavat oikeat mittasuhteet. Suurimmillaan tarjoamme Seinäjoen suurimman auditorion yli 600 henkilön katsomossa, auditoriomallisen ravintolan 4-6 hengen pöydissä viihtyy hyvin pitkän luentopäivän jopa 300 henkilöä. Kulku onnistuu myös esteettömästi kevythissin avulla. Toisessa ravintolassamme on 170 henkilön kapasiteetti ja vastikään saneeratusta totohallista löytyy neliöitä erilaisten messujen ja näyttelyiden järjestämiseen tai tanssijuhlien viettämiseen.

Raviskalla on oma valmistuskeittiö, jonka maukkaat ja monipuoliset ruoat ovat olennainen osa eri tilaisuuksia ja tapahtumia. Yhdessä keittiön väen kanssa voit tarjota tilaisuutesi vieraille herkullisen makuelämyksen. Käytettävissä on myös hehtaarikaupalla ulkoalueita, muistetaanhan Raviska mm. useiden maatalousnäyttelyjen pitopaikkana.

raviska seinäjoki kokoustila pikkujoulut

Hotel Sorsanpesä

Holminhovi luokkamuodossa max. 140 hlö ja teatterimuodossa max. 200 hlö

Holminhovi on erinomainen tila sekä juhla- että kokouskäyttöön. Isoista ikkunoista avautuu upeat näkymät jokirantaan ja tilasta on suora yhteys Sorsanpesän viihtyisälle terassille. Tilan varustukseen kuuluu kaksi videotykkiä ja valkokangasta, äänentoisto, langaton mikrofoni sekä headset.

Kurkkaa Holminhoviin 3D >>

Prunni luokkamuodossa max. 140 hlö, teatterimuodossa max. 250 hlö ja bileiltoina 800 hlö

Prunnissa kokoustekniikkaan sisältyy videotykki, valkokangas ja äänentoisto. Juhlatilaisuuksiin on saatavilla erilaisia valaistusvaihtoehtoja sekä esiintymislava. Prunnin äänentoisto on suunniteltu live-esiintymisiin.

Juhla- ja kokoustila Prunnissa on tilaa 300m2.  Luokkamuodossa tilaan mahtuu 140 henkeä ja teatterimuodossa 250 henkeä. Illallinen pystytään kattamaan  230 vieraalle ja bileiltoina tilaa on jopa 800 hengelle.

Kurkkaa Prunniin 3D>>

Holminhovin kokoustila

Kalevan Navetta

Seminaarimuodossa 216 hlö ja luokkamuodossa 98 hlö Hugo-salin kapasiteetti

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa vietät tapahtumasi historiallisessa miljöössä sekä kokoustat ja järjestät juhlia Suomen kauneimmassa ja kulturellimmassa navetassa!

Keskikerroksen 350m2 Hugo-salin tapahtumatilan katto on musta, kaunis ja korkealla. Salin kapasiteetti muuntuu moneen ja sopii isoihin illallisiin tai vaikkapa juhlakonserttiin.

Hugo-salin kapasiteetti

  • seisten 350 hlöä
  • tuolitettuna 216 hlöä
  • istuva illallinen 190 hlöä
  • luokka 98 hlöä
  • U-muoto 40 hlöä
  • suorakaide 32 hlöä
kalevan navetta hugo sali juhlatila pikkujoulut yritysjuhla
Hugo-sali

Scandic Seinäjoki

Luokkamuoto max. 100 hlö ja teatterimuoto 150 hlö

Scandic Seinäjoen monipuolisissa, muuntuvissa ja moderneissa kokoustiloissa järjestät kätevästi erilaiset kokoukset, tilaisuudet ja juhlat. Myös pienemmät messut ja näyttelyt soveltuvat järjestettäväksi katutason tiloissa ja niihin on esteetön ja helppo kulku suoraan parkkipaikalta tai etuovelta. Tilojen tekninen varustus ja osaava henkilökunta luovat pohjan niin tehokkaalle kokoukselle kuin onnistuneelle tilaisuudelle. Meillä onnistuu myös hybriditapahtumat ja striimaus.

Kokoustilojen teema heijastelee Alvar Aallon elämää, onhan tilat nimettykin Alvar Aalto-kabinetiksi, Aino-kabinetiksi sekä Elissa I ja Elissa II kokoustiloiksi. Myös kokoustarjoiluissa voidaan huomioida Aalto ryhmän näin halutessa.


Seinäjokisali

Auditoriomuodossa max. 410 hlö

Seinäjokisali luo hyvät puitteet niin konserttien, juhlien, seminaarien kuin kokoustenkin järjestämiseen.

Istumapaikkoja salissa on 410 hengelle ja tilassa on huomioitu myös esteettömyys – pyörätuolipaikat sijaitsevat salin etuosassa, ja salissa on induktiosilmukka. Salin kokoustekniikkaa on nykyaikaistettu vuonna 2018 ja salin akustiikka saa suitsutusta myös ammattimuusikoilta.

Aula- ja näyttelytilaa on salin lähellä runsaasti, ja valoisassa ravintola-kahviossa on paikkoja 150 asiakkaalle. Näkymät jokirannan suuntaan ovat upeat. Kesäisin ikkunoista näkyy vehreä jokimaisema ja talvisin joen toisella puolella sijaitseva Framin ranta on kauniisti valaistu. Kampustalon rannassa on myös ulkoilmakatsomo, jossa voi viettää esimerkiksi lauluiltoja kesäisin.


Seinäjoki Areena

 200-5500 hlö seminaaritilat

Seinäjoki Areenassa on yhteensä 14 kokous-tai ryhmätyötilaa. Tilojen henkilömäärät 5-350 henkilöä. Tuhansiin henkilöihin menevät kokoukset onnistuvat A- tai B-hallin Areenatiloissa.

Seinäjoki Areenan muuntuvat kokoustilat ja isot halli- ja näyttelytilat sopivat 10 -13 000 hengen tilaisuuksiin. Liikuteltavien nousevien katsomoiden avulla hallitasolle voidaan rakentaa auditoriomainen tunnelma. Areenan osaava henkilökunta auttaa sinua tapahtumasuunnittelussa ja yhteistyöyritysten kartoittamisessa. B-hallin uudet edustustilat sopivat vaativampaakin makuun.

Seinäjoki Areena on vuosien aikana palvellut satojen suurtapahtumien ja tuhansien kokousten viettopaikkana. Areenalla on järjestetty isoja konsertteja, valtakunnallisia teema­päiviä, seminaareja ja useita puoluekokouksia, sekä erilaisia messuja ja kansainvälisiäkin urheilutapahtumia, unohtamatta pienempiä päivittäisiä kokouksia.


Kuortaneen Urheiluopisto

1000 hlö seminaari- ja tapahtumatila

Isommatkin seminaarit onnistuvat Kuorta­ne-hallissa, josta voidaan rakentaa noin 1000 hlön seminaari- ja tapahtumatila.

Kuortaneella järjestät niin yrityksen virkistyspäivät, tyhy-päivät, kick off-tilaisuudet, perhejuhlat, tunnemalliset illalliset, urheilupainotteiset leirit, saunaillat, teemapäivät kuin perinteiset kokoukset, seminaarit ja muut tilaisuudet. Varaa muuntuvat ja monipuoliset tilat ryhmällenne ja aloittakaa yhdessä Urheiluopiston ammattilaisten kanssa tapahtumien suunnittelu ja järjestely.

Oheisohjelmana tapahtumassa voi olla esimerkiksi frisbeegolf, hohtokeilaus, fatbike-pyöräilyretket, padel, tennis, uinti, kylpylässä lekoilu sekä monet erilaiset ulkoilma-aktiviteetit. Rauhallinen lenkki metsäisissä maisemissa kruunaa päivän ja rauhoittaa mielen.

Katso kaikki upeat kohteemme täältä!