Ajankohtaista

Kokous Seinäjoella 2-50 hengelle

Me Seinäjoki Congressilla palvelemme sekä suuret että pienet ryhmät samalla asenteella ja lämmöllä. Siksi emme ole asettaneet kokousasiakkaillemme varsinaista ryhmän alarajaa. Tapaamisia suunnittelevat pienyrittäjät ja neuvottelijat saavat meiltä vinkit laadukkaisiin kokouksiin yhtälailla kuin tuhansien asiakkaiden tapahtumatkin. Alla löydät muutamia ideoita, kuinka alle 50 hengen kokous onnistuu Seinäjoella.

Tunnelmallisia kabinetteja Almassa, Vaakunassa ja Sorsanpesällä

Hotelli-Ravintola Alman lähes kahdenkymmenen kokoustilan valikoimassa on pienelle porukalle idyllisiä sviittejä ja kabinetteja. Sviittejä on Alman jokaisessa rakennuksessa ja tunnelmat vaihtuvat historiallisesta punatiileen ja modernin tyylikkääseen sisustukseen. Kokouskabinettejakin on useampia, kuten Uuden Tornin kokoustila 6-8 hengen Lintula sekä päärakennuksen toisen kerroksen Yläkabinetti korkeintaan 14 hengelle.

Original Sokos Hotel Vaakunan kokoustiloissa saa palaveerata kaikessa rauhassa joko saunoen tai ruokaillen. Saunakabinetit Puhti ja Virta sopivat 8-12 hengelle. Alakerrassa kokousporukoita hemmottelevat 12 hengen Pikku-Rillo Amarillon yhteydessä sekä ravintola Talriikin tunnelmallinen Galleria-kabinetti 18 hengelle.

Hotel Sorsanpesän Chesterfield-tyylinen 16 hengen Winston-kokoustila huokuu englantilaista tunnelmaa. Ravintolan toisella puolella sijaitsevasta Oikeasta Siivestä avautuu upea näkymä Törnävän jokimaisemaan ja tilaan sopii porukkaa niin kokoustamaan kuin illallistamaan jopa 40 hengen voimin.

Kulttuurin syleilyssä Kalevan Navetalla ja Rytmikorjaamolla

Kulttuurikeskus Kalevan Navetan tiiliseinät luovat kutsuvan tunnelman. Jopa viiden metrin huonekorkeuteen kohoava Soittotila Kammio on oivallinen kokoustila 10 hengen ryhmälle. Valokuvauksellinen Näyttelytila Vintti soveltuu myös kokouskäyttöön 20-40 hengelle. Tilan päätyseinässä on Kulttuurikeskuksen ikoninen pyöreä ikkuna, josta talon logokin on saanut vaikutteensa. Alakerran Äärellä Kuppi+Kattila loihtii kokousväelle eväät jotka vievät kielen mennessään.

Kalevan Navetan kainalossa sijaitseva Rytmikorjaamo tarjoaa asiakkailleen kokoustilaa, johon yleensä vain rokkistaroilla on asiaa. 16 hengen Bäkkäri-kokoustila on viikonloppuisin maan kärkiartistien rakastama levähdystila, jonka kapeita portaita pitkin laskeudutaan klubin suuren lavan sivuun ennen keikan alkua. Kuulemma itse herra Lordikin on kavunnut nuo portaat jättimäisissä kengissään. Kokousasiakkaat saavat kulkea helpommin Ravintola Varickon kautta kierreportaita, mutta varmasti erityistoiveesta pääsee myös kokeilemaan noita muusikkojen käyttämiäkin rappuja ja kuvitella itsensä esiintymässä täydelle salille.

Suuruudet inspiroivat Framilla ja OmaSp Stadionilla

Kokous- ja kongressikeskus Framilla pääsee testaamaan, tekeekö seura kaltaisekseen. Einstein-kokoustilaan mahtuu ideoimaan kerralla 20 henkeä ja koko seinän korkuinen keksijän kasvokuva kannustaa ylittämään itsensä. Framin kokoustilojen nimissä paikkaa pitävät monet muutkin historian suuruudet, kuten puhelimen keksijä Bell, radion kehittäjä Marconi sekä sähkön ja höyrykoneiden suurmiehet Edison ja Watt.

OmaSp Stadionilla kokoustat urheiluhenkisesti mutta ylellisesti SJK Loungella. Mustaan ja kultaan sonnustautunut edustustila soveltuu 10-40 hengelle. Ikkunoista avautuu näkymä jalkapallokentälle ja tilan pöytäjärjestys sopeutuu sulavasti asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tutustu Loungeen virtuaalikierroksella OmaSp Stadionin sivuilla.

Olisiko seuraava kokous Seinäjoella? Ota yhteyttä, olemme maksutta apunasi.

Henni Välimaa
Seinäjoen sisäänheittäjä