Ajankohtaista

Seinäjoen sisäänheittäjä on assistentin luottokumppani

Autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset puitteet johtoryhmien ja hallitusten kokouksille, koulutuspäiville, kick off:lle, seminaareille ja muille tilaisuuksille – näin sinulla jää aikaa muihin tehtäviin.

Meiltä löytyy paikallistuntemusta ja kokemusta tilaisuuksien järjestämisestä, joten maksuton palvelumme auttaa sinua ja tekee työstäsi sujuvampaa ja vaivattomampaa kokousten ja tapahtumien järjestämisessä.

Kartoitamme maksutta puolestasi sopivat puitteet Seinäjoen seudulta kaiken kokoisille tilaisuuksille!

Miten voimme auttaa:

  1. Tilojen valinta: Etsimme juuri tarpeisiinne sopivat kokous- ja tapahtumatilat – olipa kyseessä henkilömäärältään pieni kokous tai suuri seminaari.
  2. Tarjoilut ja majoitukset: Suunnittelemme ja varaamme tilaisuuteen sopivat tarjoilut sekä hoidamme tarvittaessa majoitusjärjestelyt vieraillenne.
  3. Kuljetukset: Voimme myös kartoittaa kuljetukset osallistujille, jotta kaikki pääsevät mukavasti ja vaivattomasti liikkumaan kaupungin sisällä. 
  4. Oheisohjelma: Tarjoamme ideoita ja apua myös oheisohjelmien suunnitteluun, jos haluatte rikastuttaa kokousta tai seminaaria aktiviteeteilla.

Palvelumme avulla voit keskittyä tärkeimpään – itse tilaisuuden sisältöön ja onnistuneeseen lopputulokseen.

Johtoryhmien ja hallitusten kokoukset

Seinäjoki on erinomainen valinta johtoryhmien ja hallitusten kokouksille sen keskeisen sijainnin, upeiden kokoustilojen sekä monipuolisten kulttuuri- ja virkistysmahdollisuuksien ansiosta.

Koulutuspäivät tulossa?

Seinäjoki on oiva valinta koulutuspäiville muun muassa valtakunnallisesti loistavan sijaintinsa ansiosta.  

Tutustu ja ihastu >>

Seminaarit Seinäjoella

Seinäjoki on seminaarijärjestäjän luottokumppani, kun halutaan toteuttaa laadukas ja uskottava tilaisuus.

Tutustu ja ihastu >>

Kokouspaikka hukassa 50-100 hlö?

Seinäjoen seudun upeat miljööt ovat todellakin kokemisen arvoinen, joten meille kannattaa lähteä vähän kauempaakin.

Tutustu ja ihastu >> 

Virkistyspäivä vielä työpöydällä?

Suomen kaunein jalkapallostadion, OmaSp Stadion, muovautuu kokouksiin, iltajuhliin, seminaareihin ja näiden lisäksi myös virkistyspäiviin.

Täältä käyttöösi valmis päivä >>

Olisi ilo auttaa sinua

löytämään täydelliset tilat, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne, olipa kyseessä sitten minkä kokoinen tilaisuus tahansa. Meidän asiantuntemuksemme ja laaja valikoimamme takaavat, että tilaisuutesi onnistuu ja vielä yli odotusten!

Moikka! Olen Seinäjoen sisäänheittäjä Henni 🚀

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos tarvitset ideoita ja vinkkejä kokouksiin, tilaisuuksiin tai tapahtumiin – autan sinua enemmän kuin mielelläni!

Ollaan yhteydessä

puhelimitse 050 5421 469

tai sähköpostilla henni.valimaa@seinajokicongress.fi