Ajankohtaista

Virkistyspäivä työn alla? Ideoita onnistuneeseen virkistyspäivään!

Yhdessä vietetty aika antaa virtaa arkeen ja tilaisuuden irrottautua hetkeksi työarjen kiireistä. On mukava viettää aikaa työporukalla rentoutuen ja yhdessä nauttien. Saattaapa niistä jäädä ihania muistojakin, joista sitten muistella kiikkustuolissa.

Virkistyspäivät ovat äärettömän tärkeitä ja siksi keräsimmekin teille muutamia ideoita virkistyspäiviin. Nämä ovat vain pintaraapaisuja, joten ole yhteydessä, niin katsotaan juuri teidän porukalle sopiva virkistyspäivä!

Seinäjoki Areena

Vietä Seinäjoki Areenalla esimerkiksi huikea pohjalainen tyky-päivä, joka sisältää aamiaisen, omaa ohjelmaa kokoustilassa, runsaan lounaan noutopöydästä sekä jälkiruoaksi sydämen TYKY-tystä pesäpallon parissa! Ammattivalmentajan johdolla toteutuva aktiviteetti sisältää mm. tutkaan lyönti-/heittomahdollisuuden sekä kuntopesiksen säännöillä pelattavan kahden joukkueen pelin.

Kokous- ja kongressikeskus Frami

Kampusrannan upeassa miljöössä sijaitsevan teknologiapuisto Framin tiloissa vietät mukavat virkistyspäivät. Valikoimastamme löytyvät monipuoliset tilat, herkulliset tarjoilut sekä totta kai saunat. Lisäksi autamme mielellämme oheisohjelman suunnittelussa yhdessä yhteistyökumppanimme Visit Seinäjoen kanssa.

Kyrö Distillery Company

Kyrön palveluvalikoimasta löytyvät monipuoliset Tastingit ja tutustumiskierrokset virkistyspäivän ohjelmaksi. Tarjontaan kuuluvat gini- ja viskimaistelu, illallispaketti, viskikierros, cocktailkoulu sekä mahdollisuus luoda oma gini. Paveluissamme pääset sekä makumatkalle että tarinoiden äärelle. Tutustu Kyrön mieleenpainuvaan syntyyn sekä sen tuotteiden valmistuksen saloihin.

OmaSp Stadion

Sopisiko tyky- tai virkistyspäivääsi NLP-rentoutus, Foamroller-harjoitus tai leikkimielinen OmaPallo-turnaus esimerkiksi norsupallolla tai kuplafutiksella? Stadionilla kun ollaan, järjestyy osana ohjelmaa myös jalkapallokoulu! Monipuolisten tilojen ja ruokailujen ansiosta tapahtumapäiväsi onnistuu OmaSP Stadionilla vaikka alusta loppuun saakka.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortane tarjoaa monipuolisen ja inspiroivan ympäristön virkistävääntyhy-päivään. Verraton tarjontamme kattaa lähes 70 aktiviteettiä, joista löytyy niin reippaampaa kuin rauhallisempaa tekemistä. Kuortanee mieleenpainuvat tyhy- ja virkistyspäivät voidaan toteuttaa erilaisilla valmiiksi suunnitelluilla malliohjelmilla tai toiveiden mukaan räätälöityinä. Päivän kruunaavat kunnon yöunet laadukkaissa majoitustiloissamme.

Kalevan Navetta

Taide- ja kultturikeskus Kalevan Navetta tarjoaa tunnelmallisen miljöön erilaisten virkistyspäivien järjestämiseen. Nauti lounas Äärellä-ravintolassa ja viihdy Taitokeskuksen ohjatussa käsityöpajassa, Taidehallin järjestämässä ohjatussa taidepajassa tai vaikkapa taidenäyttely- ja talokierroksilla.

Rytmikorjaamo

Monipuoliset tapahtumat mahdollistava Rytmikorjaamo tarjoaa erinomaiset puitteet erityisesti elävää musiikkia sisältäviä ohjelmakokonaisuuksia varten. Meillä voit tuoda oman tyhy- tai virkistyspäiväsi tapahtuman yhteyteen tai ottaa tilamme ja palvelumme osaksi omaa päiväsi kulkua. Autamme mielellämme ohjelman suunnittelussa yhteistyössä Visit Seinäjoen kanssa.

Härmän Liikenne

Olisiko aika kerätä porukka yhteen ja lähteä aikuisten kesken irrottelemaan? Härmän liikenne tarjoaa monipuoliset virkistyskokonaisuudet, joihin sisältyvät aina kuljetukset laadukkailla conference-busseilla mansikka-, suklaa- ja makukivennäisvesitarjoiluineen. Mikäli valmiista vaihtoehdoistamme ei löydy sopivaa, voidaan kohteista ja aktiviteeteista yhdistellä juuri sinun ryhmällesi mieleinen kokonaisuus.

Jääkää toki yöksi Seinäjoelle?

Kun nyt kerran tänne Seinäjoelle lähdette, niin jääkää toki yöksi. Meiltä löytyy upeita majoituskohteita. Tutustu meidän hotelleihin täältä >>

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva virkistyspäivä!