Ajankohtaista

Seinäjoen uusi sisäänheittäjä on täynnä intoa ja valmiina auttamaan tapahtumajärjestäjiä!

Seinäjoki Congressille on valittu uusi Seinäjoen sisäänheittäjä ja myyntipäällikkö Henni Välimaa.

On mahtavaa päästä hehkuttamaan Seinäjokea tapahtumien suurkaupunkina! Seinäjoki on tarjonnut minulle paljon erilaisia elämyksiä ja kokemuksia vuosien varrella ja tämän takia viihdyn täällä erittäin hyvin, kertoo uusi Seinäjoen sisäänheittäjä Henni Välimaa.

Seinäjoki ansaitsee maineensa tapahtumien suurkaupunkina tarjotessaan upeat puitteet onnistuneille tapahtumille ja ikimuistoisille kokemuksille. Seinäjoki Congress auttaa tapahtumajärjestäjiä löytämään juuri heille sopivan tilan, majoituksen, ruokailun, oheispalvelut ja kuljetuksen. Palvelu on maksuton, joten voit hyödyntää asiantuntemustamme ja apuamme ilmaiseksi.

Tiedän kokemuksesta, että tapahtumien järjestäminen ei aina ole helppoa ja sopivien tilojen löytäminen saattaa olla haastavaa, erityisesti vieraassa kaupungissa. Olen työskennellyt erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien parissa Seinäjoella yli 10 vuoden ajan, joten minulla on paikallistuntemusta ja kokemusta. Voit olla minuun yhteyttä mistä tahansa tapahtumasta tai ideasta. Autan sinua mielelläni onnistumaan, kannustaa Välimaa.

Seinäjoelle on helppo tulla etelästä ja pohjoisesta, sillä sijaitsemme päärautatien varrella. Kaikki palvelut ovat lähellä, mutta tarvittaessa Härmän Liikenne huolehtii kuljetuksista kohteisiin. Seinäjoella on tällä hetkellä rakenteilla asemanseutu, josta tulee varmasti yksi Suomen upeimmista.

Seinäjokiset ovat erittäin ystävällistä porukkaa ja täällä on lämmin ilmapiiri. Meillä on myös vahva yhteishenki ja halu onnistua yhdessä, toteaa Välimaa.

Ota yhteyttä, niin voidaan yhdessä luoda ikimuistoisia elämyksiä ja kokemuksia Seinäjoella!

Tapahtumarikkain terkuin,
Henni Välimaa, Seinäjoen sisäänheittäjä
0505421469 (myös WhatsApp)
henni.valimaa@seinajokicongress.fi
LinkedIN

Voit varata ajan myös suoraan kalenterista.