Ajankohtaista

Seinäjoki Congress valmiina valloittamaan tapahtumajärjestäjien sydämet kevään messukiertueella

Tule moikkaamaan meitä ja vaikuttumaan Seinäjoen upeista puitteista erilaisille tilaisuuksille, kokouksille, seminaareille ja tapahtumille. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaat puitteet täältä Seinäjoen seudulta, ja mikä parasta – palvelumme on maksuton!

Seinäjoki Congress mukana messuilla:

to 18.1. Matka Business Forum, Helsinki Messukeskus Kysy kutsu >>

ke 31.1. Vaasa, Visit Lakeus Pohjanmaan kautta -messukiertue / Ilmoittaudu mukaan >>

ma 5.2. Kokouspisteen Messut, Helsinki Oopperatalo, kutsuvierastilaisuus

ti 6.2. Suoma –messut Oulu, Oulun Teatteri

ke 14.2. Pori, Visit Lakeus Pohjanmaan kautta -messukiertue / Ilmoittaudu mukaan >>

ke 21.2. Kokkola, Visit Lakeus Pohjanmaan kautta -messukiertue / Ilmoittaudu mukaan >>

ke 13.3. Jyväskylä, Visit Lakeus Pohjanmaan kautta -messukiertue / Ilmoittaudu mukaan >>

ke – to 10.-11.4. Kongressi Messut, Helsinki Messukeskus

Verkostoidutaanko LinkedInissä jo ennen messuja?

Tapahtumaterkuin Seinäjoen sisäänheittäjä,
Henni Välimaa
0505421469 
henni.valimaa@seinajokicongress.fi

Seinäjoen sisäänheittäjä Henni

Seinäjoki tapahtumien suurkaupunki – Näin kevään messukiertueemme kulkee ympäri Suomea

Edustamme koko Seinäjokea ja Seinäjoen seutua ja meiltä löytyy paikallistuntemusta ja tapahtumatuottamisen vankkaa osaamista. Tässä hieman lisätietoa tulevista messuista ja huikeasta kiertueestamme!

PS. Saa pyytää kahville juttelemaan Seinäjoen mahdollisuuksista!

Matka alkaa 18.1. Matka Business Forumilla Helsingin Messukeskuksessa. Tilaisuus on kutsuvierastilaisuus.

Ensimmäisenä listalla on Matka Business Forum, joka pidetään 18. tammikuuta. Seinäjoen edustajat ovat valmiina kertomaan kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista kokousten, tilaisuuksien ja seminaarien järjestämisessä sekä tilojen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Tämä tilaisuus on kutsuvierastilaisuus, joten jos meiltä sähköpostia kilahtaa, niin kannattaa lähteä messuille juttelemaan Seinäjoesta kokous- ja tapahtumakaupunkina.

Seuraavaksi suuntaamme Visit Lakeuden järjestämään Pohjanmaan kautta -messukiertueen ekalle pysäkille Vaasaan 31.1.

Tammikuun lopulla Seinäjoki suuntaa Vaasaan osallistuakseen Visit Lakeus -messuille. Jaamme tietoa Seinäjoen monipuolisista palveluista ja houkuttelevista tilaisuus- ja seminaaripaikoista. Vaasan tilaisuus järjestetään 31. tammikuuta klo 8 – 10.30 Vaasan kaupunginteatterissa.

Vaasan jälkeen pääkaupunkiseutu ja Kokouspisteen messut kutsuvat 5.2. Onneksi junalla pääsee nopeasti 2h 40min Seinäjoelta Helsinkiin.

Seuraavaksi Seinäjoki lähtee takaisin pääkaupunkiseudulle, Helsinkiin, Kokouspisteen Messuille 5. helmikuuta. Ständille olemme tällä kertaa varanneet myös screenin, joten näette kaupungin parhaita ja upeimpia puolia. Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Seinäjoki on ihanteellinen paikka järjestää kokouksia, tilaisuuksia, seminaareja, liittokokouksia ja muita tapahtumia.

Suoma –messuille osallistumme ilman muuta ja Helsingistä sukkuloidaan 6.2. näppärästi Ouluun. Nähhäänkö siellä?

Oulun Teatteri on Seinäjoki Congressin seuraava pysäkki 6. helmikuuta, kun Suoma-messut valtaavat paikan. Seinäjoen tiimi esittelee kaupungin monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille, järjestöille ja organisaatioille kokouksiin, tilaisuuksiin, seminaareihin, syyspäiviin ja tapahtumiin.

Ol ny! Porista Seinäjoen sisäänheittäjän löydät Ystävänpäivänä 14.2.

Ystävänpäivänä Seinäjoen edustajat suuntaavat Poriin. Päämääränä on jakaa tietoa Seinäjoen vahvuuksista tapahtuma-, kokous-, seminaari-, syyspäivä- ja tapahtumakaupunkina sekä luoda verkostoja muiden alan toimijoiden kanssa. Porin tilaisuus järjestetään 14. helmikuuta klo 8 – 10.30 Porin kaupunginteatterissa.

Junalla tunnissa Kokkolaan 21.2. ja kuten taas huomaat, Seinäjoki on sijainniltaan loistava.

Kohti pohjoista Seinäjoki suuntaa 21. helmikuuta, kun kutsu Kokkolaan käy. Messuilla Seinäjoen tarinaa kerrotaan niin, että kaikki voivat tuntea kaupungin vireyden ja ainutlaatuisuuden kokouksissa, tilaisuuksissa, seminaareissa, syyspäivillä ja muissa tapahtumissa. Kokkolan tilaisuus järjestetään 21. helmikuuta klo 8 – 10.30 Original Sokos Hotel Kaarlessa.

Maaliskuussa on jo kovasti kevättä rinnassa ja sillloin onkin loistava startata kohti Jyväskylää.

Maaliskuussa Seinäjoki suuntaa kohti Jyväskylää. Messuilla kerrotaan, miksi Seinäjoki on ihanteellinen paikka järjestää kokouksia, tilaisuuksia, seminaareja, syyspäiviä ja muita tapahtumia. Jyväskylän tilaisuus järjestetään 13. maaliskuuta klo 8 – 10.30 Hotelli Versossa. Toivottavasti nähdään siellä!

Kolmas kerta toden sanoo, kun Helsinki kutsuu taas Seinäjoen sisäänheittäjää kertomaan meidän mahdollisuuksista 10.-11.4.2024.

Kevätkauden huipentuma on Kongressi Messut Helsingissä 10.-11. huhtikuuta. Seinäjoen tiimi on valmiina viimeiseen ponnistukseen esitelläkseen kaupungin upeudet ja houkuttelevuuden kongresseissa, kokouksissa, tilaisuuksissa, seminaareissa, syyspäivillä ja muissa tapahtumissa.