Ajankohtaista

Seinäjoki Congress Oy hakee myyntipäällikköä

Seinäjoki Congress myy Seinäjoen kokous- ja tapahtumatiloja yhden luukun periaatteella ja auttaa löytämään tilaisuuksille parhaat puitteet. Kumppaneitamme ovat Seinäjoen merkittävimmät majoitus- ja ravintolapalveluja sekä kokous- ja tapahtumatiloja tarjoavat yritykset.  

Nykyisen myyntipäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme uutta 

Myyntipäällikköä, seuraavaa Seinäjoen sisäänheittäjää  

Mitä työ sitten on? Seinäjoki-tunnettuuden lisäämistä kaikilla tavoin: kontaktoimalla, somettamalla, esittelemällä kokouskohteita messuilla ja paikan päällä. Tärkeintä on herättää kiinnostus Seinäjokea kohtaan ja rakentaa yhteistyössä kumppaniverkoston kanssa asiakkaan kannalta paras kokonaisuus varsinaisesta tapahtumapaikasta majoituksiin ja oheisohjelmiin. Tavoitteena on saada Seinäjoelle lisää erityisesti valtakunnallisia kokouksia ja tapahtumia. 

Vuosien varrella Seinäjoki Congress on houkutellut Seinäjoelle erilaisia tapahtumia – kokouksia, valtakunnallisia seminaareja, puoluekokouksia, opintopäiviä, eri lajien turnauksia, messuja ja paljon muitakin tilaisuuksia. 

Mitä odotamme sinulta? Tässä työssä auttaa, jos sinulla on  

  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja paloa asiakastyöhön 
  • tuloshakuinen, itsenäinen ja aloitteellinen työskentelyote 
  • sanavalmiutta ja rohkeutta puhelinkontaktointiin ja kiinnostusta ja osaamista sosiaalisen median hyödyntämiseen 
  • soveltuva korkeakoulututkinto 

Seinäjoki Congressissa olet yhtiön ainut palkattu työntekijä, mutta työskentelet emoyhtiö Into Seinäjoen tiloissa osana 30 mainion tyypin porukkaa. Into palkittiin alkuvuodesta 2022 Suomen innostavimpana työpaikkana. Kannustavan työyhteisön ja kumppaniyritysten tuen lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työtilat Framista ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. 

Hakemukset palkkatoivomuksineen 13.10.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen rekry@intoseinajoki.fi.  

Lisätiedot: www.seinajokicongress.fi ja toimitusjohtaja Leena Perämäki 0400 675 121