Ajankohtaista

Seinäjoki Areenan syksyä myydään jo vauhdilla

Seinäjoki Areenan kokouskevät on lähtenyt hyvin käyntiin ja syksyn myynti on kovassa vauhdissa. Kokoustilat ja tapahtumatilat liikkuvat nyt paremmin, kuin vuosiin.

– Mukavaa nähdä, että ihmiset osallistuvat kokouksiin myös paikan päällä. Monesta porukasta oikein huomaa, kuinka ei olla kokoonnuttu pitkään aikaan ja nyt otetaan ilo irti jälleennäkemisestä, kertoo toimitusjohtaja Alajoki.

– Areena on isojen tapahtumien pyhättö, mutta kokouskauppa on tärkeä osa toimintaamme, sillä se työllistää meitä ja erityisesti ravintolan henkilökuntaa. Näin pystymme pitämään paremmin organisaatiota myös tapahtumia ajatellen.

Seinäjoki Areena haluaa pysyä nykyaikaisena, kokonaisvaltaisena kokouskeskuksena jatkossakin. Seinäjoki Areenan vuonna 2019 remontoidut kokoustilat ovat saaneet kevään aikana uutta kokoustekniikkaa. Yhteen kokoustilaan on saatu jo paikalleen uusi huipputasokas videoprojektori, sekä  helppokäyttöinen langaton esitystekniikka. Pienen testaamisen jälkeen laatu on osoittautunut niin hyväksi, että myös muihin tiloihin on uskaltauduttu tilaamaan vastaavaa tekniikkaa.

Tervetuloa tapahtumiin meille,

Asiakkuuspäällikkö
Janne Tullila
050 473 7674
janne.tullila(a)seinajoki.fi
Toimitusjohtaja 
Esa Alajoki 
0400 567 222
esa.alajoki(a)seinajoki.fi