Ajankohtaista

Seinäjoki Areena saa uuden toimitusjohtajan

Seinäjoki Areena Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Esa Alajoki on ilmoittanut tämän vuoden syyskuussa yhtiön hallitukselle, että tulee jättämään tehtävänsä suunnitelmansa mukaisesti kevään 2023 aikana.

Yhtiön hallitus on hyväksynyt suunnitelman ja aloitti uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin välittömästi. Paikka on laitettu avoimeen hakuun 25.9.2022.

Seinäjoki Areena Oy:n toimitusjohtajan tehtävä herätti laajaa kiinnostusta. Hakijoita oli yhteensä 36 henkilöä eri puolilta Suomea. Hakijoiden taso oli kokonaisuutena hyvä. Yhtiön hallitus valitsi hakijoista seitsemän henkilöä haastatteluun. Haastateltavista kolme valittiin jatkoon soveltuvuustesteihin.

Hallitus on kokouksessa 22.11.2022 päättänyt valita Seinäjoki Areena Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Tuomas Ylevän (ETK) Seinäjoelta. Ylevä siirtyy yhtiön palvelukseen Keskisuomalainen Oyj:n ulkomainonnan kehitysjohtajan tehtävistä. Hän on kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hänellä on myös kokemusta johtotehtävistä.

Ylevä aloittaa uudessa tehtävässään tammikuun alkupuolella. Tavoitteena on aluksi työskennellä noin kuukausi yhdessä nykyisen toimitusjohtajan kanssa, jotta siirtyminen yhtiön toiminnan kannalta tapahtuisi hallitusti.