Ajankohtaista

Kuortaneen Urheiluopistolle, Kuortaneenjärven rantaan nousee 10 modernia Minivillaa

Urheiluopistolle valmistuu juhannukseksi uutta majoitusta – Kuortaneenjärven rantaan nousee 10 modernia Minivillaa.

Minivillat tarjoavat laadukkaan ja idyllisen mökkimajoituksen Kuortaneenjärven rannassa, aivan Urheiluopiston palveluiden ääressä.

Parvellinen Minivilla majoittaa lomailevan seurueen puolessatoista tasossa. Jokaisessa Minivillassa on erillinen kahden hengen makuualkovi ja parvi, josta löytyy vuodepaikat kahdelle, kylpyhuone sekä avoin olohuone, jossa täydellisesti varusteltu keittokulmaus. Viihtyisän olohuoneen suurista ikkunoista avautuu upea näkymä oman terassin läpi Kuortaneenjärvelle. Aamuauringon valaiseman minivillan lämpöön on mukava herätä – lomailla ja nauttia Kuortaneen Urheiluopiston tarjoamista mahdollisuuksista.

HUOM! Kuvat ovat havainnekuvia. Miljöö ja mökkien värimaailma sekä sisustus poikkeavat hieman kuvista.

  • Mökkimajoitusta on meiltä tiedusteltu jo usean vuoden ajan ja nyt aika tuntui oikealta. Löysimme sopivan yhteistyökumppanin, jonka toiminta ja konsepti tukevat Kuortaneen Urheiluopiston arvoja, kertoo Urheiluopiston talousjohtaja Jaakko Niiranen.

Minivillat toimittaa kotimainen yritys, Hawo Finland Oy, joka on tunnettu vastuullisesta ja kestävästä rakennustekniikasta sekä laadukkaista raaka -aineista. Kotimainen puu minivillojen rakennusmateriaalina sulauttaa rakennukset osaksi Aholankankaan mäntymetsää.

Kuortaneen Urheiluopisto on jo vuosia panostanut vastuullisuuteen ja uudet rakennukset on rakennettu ympäristö sekä kestävä kehitys huomioiden.

  • Ensisijaisesti pyrimme tekemään yhteistyötä kotimaisten toimijoiden kanssa ja suosimme puurakentamista aina kun mahdollista. Kuortaneen Urheiluopiston tavoite on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä, joten ympäristövaikutuksiin kiinnitetään tiivistii huomioita aina rakentamisen alkuvaiheista rakennuksen valmistumiseen saakka, tiivistää Niiranen.

Minivillat rakennetaan täysin valmiiksi Hawon tehtaalla, josta ne toimitetaan Kuortaneen Urheiluopistolle. Urheiluopisto puolestaan vastaa alueen pohjatöistä sekä mökkien sisustamisesta. Rakennustyöt tehtaalla ovat jo täydessä vauhdissa: ensimmäiset villat ovat jo täysin valmiita ja viimeisimmän rakennustyöt etenevät täyttä vauhtia. Tiukka aikataulu saada minivillat asumiskuntoon juhannuksesi, siis pitää.

Uudet parvelliset minivillat takaavat huippupuitteet niin yrityksien, lomailijoiden kuin huippu-urheilijoidenkin majoitukseen Kuortaneen kauniin järvimaiseman sekä Urheiluopiston huippuolosuhteiden äärellä.

Minivilloihin pääsee tutustumaan ensimmäisen kerran Kuortane Gamesien yhteydessä 17.06.2023.

Minivillat ovat saatavilla 1.7.2023 alkaen – varaa siis lomasi jo nyt osoitteessa https://www.kuortane.com/minivillat.html

Uutinen on alun perin julkaistu Kuortaneen Urheiluopiston sivuilla 30.5.2023