Ajankohtaista

6 vinkkiä kokouksen järjestämiseen

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun järjestät kokousta? Tässä blogitekstissä jaamme 6 vinkkiä onnistuneen kokouksen järjestämiseen.

1# Kokouksen osallistujamäärä ja tunnelma: Paljonko kokoukseen on kutsuttu väkeä? Haluatko tunnelman olevan rento, asiallinen vai jotain siltä väliltä? Näillä tiedoilla pääsee eteenpäin.
PSST! Sisäänheittäjän vinkki! Valitse mieluummin vähän liian suuri tila, kuin sillipurkki!

2# Mahdollista monipuolinen tekeminen: Millaista toimintaa kokouksessa on. Tarvitaanko ryhmätyöskentelytiloja vai oletteko yhdessä ja samassa tilassa koko ajan? Asetellaanko tuolit ja pöydät jotenkin erilailla? Voisiko osan kokouksesta toteuttaa lenkkipolulla tai jumppapallon päällä? Voisiko kokouspäivän aikana olla jotain mukavaa työpajaa?

3# Tue tauoilla: Pitkät kokouspäivät voivat olla uuvuttavia. Varaa siis riittävästi taukoja (myös mikrotaukoja), jolloin osallistujat voivat käydä happihyppelyllä tai järjestä yllätystaukojumppa koko porukalle!

4# Hyödynnä paikallisia asiantuntijoita ja oheisohjelmaa: Mikäli kokouksesi liittyy tiettyyn aihealueeseen, voit pyytää meiltä vinkkejä paikallisista yrityksistä ja puhujista, jotka voisivat esitellä toimintaansa ja osaamistaan. Paikallinen asiantuntijuus lisää ehdottomasti tilaisuuden arvoa ja jää mieleen!

5# Virkistä smoothiella: Perinteisen kahvin ja viinerin sijaan harkitse jotain muita vaihtoehtoja. Raikkaat smoothiet ja herkulliset hedelmäkorit voivat pitää osallistujat virkeinä ja antaa energiaa pitkän päivän aikana.

6# Vaikuta ja vakuuta tekniikalla: Tekniset ratkaisut voivat parantaa kokemuksia merkittävästi. Varmista, että kokoustilassa on kokoukseesi sopiva äänentoisto, erilaisia mikrofoniratkaisuja, kohdevalaistus ja mahdollisuus etäkokoukseen. Tämä säästää monelta harmaalta hiukselta!

+ Ole innovatiivinen valinnoissasi: Lopuksi, ole rohkea ja innovatiivinen valinnoissasi. Monet uudet ideat ja ajatukset syntyvät juuri silloin, kun uskalletaan kokeilla jotain uutta ja erilaista. Älä pelkää poiketa perinteistä!

Liity Seinäjoen fanittajiin ja tilaa uutiskirje

Jos haluat jatkossa vinkkejä hyvistä kohteista niin kokouksia kuin muita reissuja ajatellen, niin liity uutiskirjeemme tilaajaksi! Uutiskirjeemme tilaajana olet aina ensimmäisten joukossa kuulemassa kohteidemme ajankohtaiset kuulumiset.

Seinäjoen sisäänheittäjä Henni

Toivottavasti sait tästä pienen kipinän omaan tekemiseesi! Minuun voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä jos haluat jutella Seinäjoen upeista kokoustiloista ja -mahdollisuuksista. Palvelu on ilmainen.

Ollaan yhteydessä!

Tapahtumarikkain terkuin,
Henni Välimaa, Seinäjoen sisäänheittäjä
0505421469 (myös WhatsApp)
henni.valimaa@seinajokicongress.fi
Verkostoidutaanko LinkedIN?

Voit varata ajan myös suoraan kalenterista.