Ajankohtaista

3 inspiroivaa kokousmiljöötä Seinäjoella

Missä sinä saat parhaat ideat ja ajatukset? Itselläni ne tupsahtelevat mieleen keskusteluissa muiden kanssa, metsäkävelyllä, mielenkiintoisissa tiloissa ja uusissa ympäristöissä. On tärkeää tarjota mielelle inspiroivia ja luovuutta edistäviä tilanteita ja miljöitä, joten jos sinäkin saat hyvät ideat samalla tavalla kuin minä niin olet oikeassa blogitekstissä.

Uudet ideat ja ajatukset vauhdittavat liiketoimintaa, edistävät projekteja, vahvistavat tiimihenkeä ja auttavat työnalla olevia asioita onnistumaan, joten nyt on aika kurkata Seinäjoen upeisiin kokousmiljöisiin, jotka mahdollistavat kaiken edellä mainitun. Mikä näistä sopisi teidän porukallenne parhaiten?

1. Veden ja luonnon äärellä Kampusrannassa

Kampusranta on yksi Seinäjoen hienoimpia alueita luonnon vuoksi. Kampusrantaan on matkaa vain 1 km rautatieasemalta ja jo pelkästään matkalla riittää nähtävää ja koettavaa. Kampusrannan alueelta löytyy useampi erilainen tapahtuma- ja kokoustila, jotka taittuvat hienosti seminaareille, messuille, konserteille ja kokouksille. Kokouksille sopivat erittäin hyvin Kampusrannasta Frami ja Seinäjoki Areena. Kampusrannassa sijaitsee myös Seinäjokisali, johon soveltuu todella hyvin esim. konsertit ja seminaarit.

Kampusranta (kuva Seinäjoen kuvapankki)
Framin Swingi kokoustilasta löydät keinuja

Vihreän raikas Swingi on yksi hauskimmista ja rennoimmista Framin kokoustiloista. Nimensä mukaisesti. Ja onhan siellä keinujakin! Tilassa on pöytäryhmiä 20 henkilölle, raheja, potkukelkkakeinutuoli sekä keinuja. Kalusteet ovat siirreltävissä. Swingi sopii kokouksiin, ryhmätöihin ja pienille messuille.

Seinäjoki Areenan Kuvaja-kabinettiin tulvii valoa isoista ikkunoista.

Kuvaja-kabinetti on diplomaattimallin kokoustila. Pöydän ympärille menee 12-15 henkilöä. Tilan sivuilla on tuolipaikat 6 henkilölle. Tilan kokoustekniikkaan kuuluu langaton kokoustekniikka, sekä kosketusnäyttöscreeni. Tilasta löytyy oma naulakko.

2. Modernia maailmanluokan menoa

OmaSp Stadion on Suomen kaunein jalkapallostadion ja se tarjoaa myös upeat puitteet inspiroiville kokouksille. Upeat näkymät isoista ikkunoista kentälle ja ulkona sijaitsevalle kiinteälle lavalle auttavat sinua ajattelemaan out of the box! Mitä isoa ja erilaista meidän yritys voisi tehdä? Stadionilta löytyy korkealuokkaiset, muokattavat ja toimivat kokoustilat kaikenkokoisille ryhmille. Tilat ovat muunneltavissa seminaareihin, koulutuksiin, kahvituksiin ja erilaisiin kokouspäiviin tarpeenne mukaan, soveltuen loistavasti myös juhlaviin illallistilaisuuksiin.

Upeat näkymät kentälle

PSST! Miltä kuulostaisi firman omat festarit? Stadionin ulkotilaan on rakennettu kiinteä esiintymislava, joka on ihanteellinen paikka esim. yritystapahtumille ja omille festareille! Seinäjoki on tunnetusti festareiden luvattu maa, joten teeman suosio on taattu! (

3. Idylliset ja historialliset kokoustilat

Näissä kohteissa näkyy eletty elämä ja se inspiroi.

Aivan Seinäjoen rautatieaseman vieressä sijaitsee Hotelli-Ravintola Alma on idyllinen, historiallinen, kotoisa ja kaunis hotelli hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä kauniita luontopolkuja. Alman ainutlaatuinen tunnelma syntyy kokonaisuudesta, joka muodostuu pieteetillä ja vanhaa kunnioittaen tehdystä Rautatieläisten talon ja sen ympäristön rakennusten kunnostuksesta sekä yksilöllisistä ja persoonallisista huoneista. Hotelli Almassa on taitavasti yhdistelty uutta ja vanhaa; kohteessa on luonnetta. Kokemuksen kruunaa laadukas ravintola ja ystävällinen ja palveleva henkilökunta.

Alman Pollarin talon kello on upea ilmestys

Kalevan Navetta on inspiroiva, monipuolinen ja uniikki kohde, joka tarjoaa monipuolisen ja palveluiden täyttämän ympäristön kokouksillenne. Tilojen kapasiteetit ovat 10 – 300 hengen välissä. Kalevan Navetassa toimii upea Äärellä kuppi + kattila, jonka ruoka on suussa sulavaa ja mieleenpainuva.

Kyrö Distillery ja Kyrön vierailukeskus sijaitsevat vanhan meijerin tiloissa Kyrönjoen rannalla Isossakyrössä. Tyhjäksi jääneen, historiallisen rakennuksen tiloissa oli kehitetty aikanaan myös suomalaisten rakastama Oltermanni-juusto.

Seinäjoki on kompakti kaupunki lähempänä kuin arvaatkaan!

Meille on helppo saapua junalla eri puolilta Suomea ja kompaktissa kaupungissa kokoustaminen on huoletonta ja vaivatonta. Useimmat kokoustilat, majoitus ja ravintolat sijaitsevat helposti kävelymatkan päässä toisistaan.

Etäisyydet junalla Helsingistä 2 h 40 min, Turusta 4 h 38 min, Tampereelta 1 h 5 min, Oulusta 2 h 40 min Rovaniemeltä 5 h 9 min ja Jyväskylästä 2 h 45 min.

Etäisyydet junalla

Saitko inspiraation? Hyvä! Ollaan yhteydessä ja suunnitellaan teille ikimuistoinen kokouspäivä!

Terkuin,
Seinäjoen sisäänheittäjä Henni