Ajankohtaista

Näillä vinkeillä pääset alkuun vuosijuhlien suunnittelussa ja paikan valinnassa

Vuosijuhlat tarjoavat upean mahdollisuuden juhlistaa yritystä, työntekijöiden merkityksellistä panosta sekä muistaa myös asiakkaita ja sidosryhmiä. Taitavasti suunnitellut vuosijuhlat jättävät unohtumattoman jäljen ja niistä puhutaan vielä pitkään!

Näillä vinkeillä pääset alkuun vuosijuhlien suunnittelussa ja paikan valinnassa:

  • Vuosijuhlien tyyli: Ensimmäinen askel on määrittää, millaisen tunnelman haluatte luoda vuosijuhliin. Keskustelkaa ryhmässänne, ovatko juhlat rennot vai virallisemmat ja tyylikkäämmät. 
  • Vieraat ja osallistujamäärä: Selvitä, ketkä ovat päävieraita ja millainen osallistujamäärä on realistinen. Tämä vaikuttaa tilan valintaan, tarjoiluihin ja kokonaisbudjettiin.
  • Tilan valinta: Valitse tila, joka vastaa valitsemaasi juhlatyyliä ja tarjoaa tarvittavat puitteet sekä tekniikan juhlaohjelman toteuttamiseen. Esimerkiksi rentoihin juhliin saattaa sopia ulkotila tai rento ravintolatila, kun taas virallisempiin juhliin voisi valita elegantin juhlasalin. Tässä autamme me!
  • Sisältö ja aikataulu: Pohdi, mitä haluatte juhlissa tapahtuvan. Suunnittele ohjelma huolellisesti niin, että se pitää vieraat viihdytettynä ja juhlat etenevät sujuvasti. Aikataulu auttaa välttämään kiirettä ja mahdollistaa eri ohjelmanumeroiden sujuvan vaihtumisen.
  • Tarjoilut: Valitse tarjoilut, jotka sopivat valittuun juhlatyyliin. Olipa kyseessä sitten buffetti, cocktail-tarjoilu tai istuva illallinen, varmista, että tarjoilut ovat laadukkaita. Muista huomioida vieraiden erityisruokavaliot.
  • Kutsut ja kutsuprosessi: Luo houkuttelevat kutsut, jotka sopivat juhlan teemaan ja tunnelmaan. Varmista, että kutsuprosessi on helppo ja sujuva kaikille kutsuttaville ja myös vuosijuhlien työryhmälle. Voit käyttää perinteisiä paperikutsuja tai sähköisiä kutsuja riippuen kohderyhmästä ja budjetista.

Muista antaa riittävästi aikaa suunnittelulle, jotta kaikki yksityiskohdat loksahtavat paikoilleen saumattomasti.

Upeita vuosijuhlapaikkoja, joita suosittelemme Seinäjoelta

sorsanpesä kokoustila prunni juhlatila pikkujoulut seinäjoki
Sorsanpesän upeat puitteet

Hotel Sorsanpesä

Sorsanpesä tarjoaa täydelliset puitteet ikimuistoisten juhlien järjestämiseen. Tila sijaitsee Törnävän kauniissa maisemissa luonnon helmassa.

Sorsanpesällä on 134 hotellihuonetta ja juhlatilaan mahtuu 350 henkilöä syömään.


Rytmikorjaamo on taianomainen miljöö

Rytmikorjaamo

Rytmikorjaamo tarjoaa muuntautuvat, monimuotoiset tilat Vuosijuhlille. 

Rytmikorjaamon koko saliin mahtuu 1000 hlöä, 2/3 salia, n. 700 hlöä, 1/2 salia n. 400 hlöä. Vuosijuhlia ajatellen istumakapasiteetti koko salissa pöydissä n. 300 kpl


Alman upea juhlasali

Hotelli-Ravintola Alma

Uniikki, vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä. Alman upea ravintolasali kabinetteineen muuntautuu upeasti vuosijuhlien pitopaikaksi.

Almasta löytyy 81 kpl hotellihuoneita, joihin vieraat voivat majoittua. Juhlatilaan mahtuu 160hlö.


Lakeus-salin upea tunnelma

Lakeus-sali

Lakeus-sali sopii upeasti Vuosijuhlien viettopaikaksi. Lakeus-sali voidaan yhdistää ravintola Lakeus Matadoriin, jolloin juhlaillallinen voidaan tarjoilla pöytiin 260 henkilölle. Kun otetaan käyttöön koko katutason kerros kokoustiloineen ja ravintoloineen, voidaan tiloissamme järjestää tapahtuma buffet-tarjoiluineen jopa 800 henkilölle.


Rytmikorjaamo

OmaSp Stadion

Näyttävimmän ja tunnelmallisimman vuosijuhlan järjestät Atria Loungessa, joka saadaan tilajärjestelyllä, koristeluilla ja valoilla vastaamaan toivottua teemaa. Rennompaan ja vapaamuotoisempaan iltajuhlaan soveltuu erinomaisesti myös Carlsberg Sports Bar, joka lisäksi toimii erinomaisesti jatkopaikkana yläkerran virallisen osuuden jälkeen.

Molempiin juhlatiloihin mahtuu runsaasti juhlakansaa. Istuva illallinen sopii parhaiten 20-300 hengelle. Rennompi cocktailtilaisuus taas onnistuu jopa 500 hengelle, jolloin ruokailu tapahtuu esimerkiksi Atria Loungessa ja muu ohjelma Carlsberg Sports Barissa tai toisin päin.


Rytmikorjaamo

Tarvitsetko kuljetuksen Vuosijuhlissa?

Härmän Liikenteen kuljetusluokat Perinteesesti, Pramiasti ja Herraskaasesti tarjoavat omaa vaatimustasoasi vastaavaa kuljetusta sekä varmasti miellyttävän ja turvallisen matkan luotettavan ja ammattitaitoisen kuljettajan kyydissä. Härmän Liikenteellä on käytössä yli 90 erikokoista linja-autoa, joten kalusto riittää varmasti.

Vuosijuhlavieraita voi olla siis 2 tai yli 2 600 henkilöä!


Miltä kuulostaa? Katsotaanko yhdessä teidän Vuosijuhlille sopiva tila ja laitetaan hommat rullaamaan?

Olen järjestänyt useat Vuosijuhljat ja minulla on kokemusta erilaisten juhlien suunnittelusta ja toteutuksesta. Juttelen mielelläni lisää juhlienne järjestämisestä ja sopivan paikan valinnasta!

Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Tapahtumaterkuin,
Seinäjoen sisäänheittäjä Henni Välimaa

henni.valimaa@seinajokicongress.fi
0505421469
WhatsApp

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olen sinuun yhteydessä >>