Ajankohtaista

Tapahtumien kävijämääräseuranta kesällä 2022

Alla oleva teksti on suoraan lainattu SeAMKilta:

Hyvä tapahtumajärjestäjä!

Etelä-Pohjanmaa on tapahtumien maakunta ja tapahtumat ovat merkittävä matkailutulon lähde alueellemme. Matkailun merkittävyyden osoittamiseksi keräämme kävijämäärätietoja kesän 2022 ajalta.


Tietojen kerääminen on yksi osa matkailun tiedolla johtamisen edistämistä Etelä-Pohjanmaalla ja siihen liittyen maakuntaamme ollaankin parhaillaan laatimassa tiedolla johtamisen kehittämissuunnitelmaa matkailuelinkeinon tueksi. Yksi suunnitelmassa esitetyistä toimenpiteistä on kävijämääräseuranta ja halusimmekin jo kokeilla, kuinka tietojen kerääminen onnistuu. Toivommekin, että saamme myös teidän tapahtumanne kävijämäärän mukaan seurantatietoihin.

Ilmoittamista varten on tehty lomake, jossa kysytään lyhyesti tapahtuman nimi ja tapahtuma-aika sekä kävijämäärä. Lopuksi on mahdollista myös kertoa omia toiveitanne ja tarpeitanne siitä, millaisia tietoja itse toivoisitte maakunnasta kerättävän ja joista olisi teille itsellenne hyötyä.
Tieto on mahdollista jättää myös niin, ettei sitä tulla esittelemään tapahtumanne nimellä.

Jätä tieto täällä: https://forms.office.com/r/d0kKxUVaZH

Voit jättää tiedon milloin tahansa tapahtuman jälkeen, viimeistään syyskuun aikana.

Tiedot kerätään osana Guide – Tiedolla kestävää matkailua -hankeen toimenpiteitä ja tietoja käytetään Etelä-Pohjanmaan Matkailufoorumissa osoittamaan alueen matkailun merkittävyyttä.

Otathan yhteyttä, jos jokin askarruttaa ja/tai kaipaat lisätietoja.

Ystävällisin terveisin ja vilkasta tapahtumakesää toivotellen

Elina Järvinen
asiantuntija TKI, projektipäällikkö
restonomi AMK
SeAMK – Seinäjoen ammattikorkeakoulu
+358 40 868 0610 | elina.jarvinen@seamk.fi