Ajankohtaista

Seinäjoki Congressin uusi myyntipäällikkö toimii Seinäjoen sisäänheittäjänä

Benjami Hautala

Kokouksia ja tapahtumia Seinäjoelle houkutteleva Seinäjoki Congress Oy saa uuden myyntipäällikön. ”Seinäjoen sisäänheittäjänä” aloitti 1. joulukuuta liiketalouden tradenomi Benjami Hautala.

– Seinäjoki Congressin tavoitteena on hankkia Seinäjoelle lisää kokouksia ja tapahtumia. Seinäjoen valttikorttina on paitsi kokous- ja tapahtumatilojen monipuolinen valikoima, myös nopea ratayhteys sekä pohjoiseen että etelään. Parin vuoden tauon jälkeen tapahtumille on taas selkeää tilausta, toimitusjohtaja Leena Perämäki toteaa.

Hautala uskoo, että kokousjärjestäjät haluavat tarjota entistä laadukkaampia kokonaisuuksia.

– Tähän tarpeeseen vastaamme Seinäjoen uniikeilla kokouskohteilla. Myös valtakunnallisia tapahtumia ajatellen sijoitumme loistavasti Suomen kartalle, tuore myyntipäällikkö pohtii. – Ja pohjalaisella asenteella toteutamme hullummatkin ideat, hän lisää hymyillen.

Seinäjoki Congress on Into Seinäjoki Oy:n tytäryhtiö. Sen kumppanikohteita ovat mm. vastikään vuoden majoitusliikkenä palkittu Hotelli-Ravintola Alma, Kulttuurikeskus Kalevan Navetta, Kyrö Distillery sekä uuden toimitusjohtajan kanssa pian aloittava Seinäjoki Areena.

Ota Benjamin yhteystiedot talteen alta!