Valmiita ideoita kokouspäiviin

Kokous tai tyky-päivä tulossa?

Seinäjoki Congress Oy on asiakkaiden apuna maksutta kartoittamassa tilaisuuksille parhaat puitteet – niin tilat, tarjoilut, majoitukset, oheisohjelmat kuin kuljetuksetkin.  Anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan tapahtumallesi sopivin ratkaisu vahvalla paikallistuntemuksella. Olemme koonneet tälle sivulle valmiita ehdotuksia, miten ja missä voit tilaisuuden Seinäjoella järjestää. Olipa kyseessä sitten kokous, seminaari, kokous, tyky-päivä, messut tai juhlat – varaa tilat meidän kauttamme.

 

Etsitkö ideoita…

 

Pienille alle 50 hengen kokouksille?

Seinäjoen rautatieaseman pihapiirissä sijaitseva idyllinen, yksityinen Hotelli-Ravintola Alma on sijainniltaan yksi Seinäjoen parhaimpia kokouskohteita. Junalta vain 200metrin kävelymatka ja olet perillä.

Seinäjoen keskustan kokoushotellit Original Sokos Hotel Lakeus & Vaakuna ja Scandic Seinäjoki ovat myös loistavia vaihtoehtoja. Erilaisen kokouksen voit toteuttaa Härmän Liikenteen kokousbussissa. Liikkuva kokous on jo itsessään elämys, mutta kokouksen oheen voit yhdistää vaikkapa vierailun Kyrö Distilleryllä (30 minuutin ajomatka Seinäjoelta).

 

Isommalle seminaarille, 100-300 hengelle?

Erinomaisina kokouskohteina toimivat kokousten ja kongressien paraatipaikka Frami ja Seinäjokisali, joihin molempiin matkaa rautatieasemalta on vain kilometrin verran ja keskustan hotellit jäävät matkan varrelle. Framilta löydät kaupungin parhaat auditoriot (90–406 hlö). Auditorioiden lähettyvillä sijaitsevat sekä ravintolatilat että pienempiä ryhmätyötiloja ja aulassa on tilaa myös pienimuotoiselle näyttelylle.

Teemaltaan tunnelmallisempia seminaaritiloja edustavat uusi vuonna 2020 avautunut Kalevan Navetan Hugo-sali, jossa historia kohtaa nykypäivän sekä rouhean rokahtava Rytmikorjaamo. Molemmat tilat soveltuvat myös erinomaisesti seminaaritilaisuuden iltajuhlanviettopaikaksi, Navetalla voit nauttia esimerkiksi Äärellä-ravintolan herkullisista epaksista eli eteläpohjalaisista tapaksista.

Kuljetukset hotellien, kokouspaikan ja illanviettokohteen välillä hoidetaan näppärästi Härmän Liikenteen tasalattiabusseilla, joihin mahtuu kerralla jopa 80 henkilöä seisomapaikoilla.

 

 

Isoille tapahtumille, messuille ja konserteille yli 400 hengelle?

Suurimmat tilaisuudet suosittelemme järjestämään Seinäjoki Areenalla, jossa tila ei lopu kesken. Kaksi erillistä, toisissaan kiinni olevaa hallia yhdessä kokouskäytävän tilojen ja Compass Groupin laadukkaiden tarjoilujen kera mahdollistaa isommatkin tilaisuudet.  Tapahtumatekniikan voi hoitaa jokin paikallisista yhteistyökumppanitahoista, tai voit ottaa sinulle tutun yrityksen hoitamaan tekniikkaa. Seinäjoki Areenan tiloissa järjestät niin messut, yritysjuhlat, gaalaillalliset pyöreillä pöydillä (= 500 hlö), puoluekokouksen, kongressin, isomman seminaarin kuin konsertin tai urheiluturnauksen.

Kokemusta löytyy muun muassa Keppihevosten SM-kisoista, useammasta puoluekokouksesta, Yrittäjäpäivistä, AKK Mestarien illasta, Ravigaalasta ja monista muista.

Seinäjoelta löytyy myös Suomen kauneimmaksi tituleerattu jalkapallostadion, OmaSp Stadion, jossa voit järjestää niin konsertin, festarit, yritysjuhlat, ulkoilmamessut, turnauksen kuin ulkoilmakokouksenkin. Myös Seinäjoen Ravikeskuksen tilat muuntuvat moneen, niin isoon ulkoilmatapahtumaan kuin messuihin.

 

 

Vai haluaisitko viettää tapahtuman kokonaisuudessaan ”saman katon alla”?

Suosittelemme Hotel Sorsanpesää, jossa onnistuu jopa 250 hengen tilaisuudet. Sijainti hieman keskustan ulkopuolella, luonnon läheisyydessä pitää porukan kasassa.

Toinen loistava vaihtoehto on Kuortaneen Urheiluopisto noin 35 minuutin ajomatkan päässä Seinäjoelta. Urheiluopistolta saat kaiken tarvittavan kokoustasi varten, myös oheisohjelmat. Mikä olisikaan parempi tapa viettää yrityksen tiimiytymistapahtumaa, kuin ulkoillen, pelaillen ja järvimaisemissa saunoen?